TAG ARCHIEF VOOR: SALESFORCE MARKETING CLOUD

Sitecore®, internationaal marktleider in experience management software, maakt bekend dat het de eerste fase oplevert van de Sitecore Connect™-software voor..
Logo Sitecore

San Francisco, 8 november 2017 – Sitecore, wereldmarktleider in oplossingen voor digitale ervaringen, maakte vandaag op Dreamforce 2017 bekend dat het de krachten..
Logo Sitecore

Vannacht is, tijdens Dreamforce, het jaarlijkse congres van Salesforce, aangekondigd dat Google en Salesforce een verregaand partnership aangaan. Dit betekent dat twee..
Logo Storm Digital

Het splinternieuwe WILDLANDS Adventure Zoo in Emmen beschikt over een ‘’state of the art’’ oplossing waarbij de bezoekers vanaf de binnenkomst in..
Logo Profit4SF B.V.

Predictive Scores voorspelt de kans dat een klant zich aan een merk verbindt en Predictive Audiences stelt klantsegmenten samen en definieert hiervoor de optimale customer journey
Amsterdam, 24 november 2015 - Salesforce [NYSE: CRM], het Customer Success Platform en 's werelds meest gebruikte CRM-oplossing, kondigt Salesforce Marketing Cloud..
Logo Salesforce.com

Salesforce Marketing Cloud beschikt vanaf nu over een integratie met Pinterest, een sociaal netwerk met wereldwijd meer dan 100 miljoen actieve gebruikers. Bedrijven..
Logo Salesforce.com