www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl
Herken zakelijke websitebezoekers#INFLUX PR

2513 volgers @ICTberichten
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.Herken zakelijke websitebezoekers

5G

92 persberichten getagged met: 5g

 
Nu zichtbaar 1 t/m 20

Nieuwe telecomaanbiedingen automatiseren de inzet en het beheer van open, cloud-native netwerkinfrastructuur om kansen aan de edge snel te benutten
Samenvatting Dell Technologies Bare Metal Orchestrator-software biedt communication service providers een flexibele en kosteneffectieve manier om hun open..
Logo Dell Technologies

Red Hat OpenShift levert hybride-cloudfundament voor toonaangevende telecomorganisatie in Nederland
Amsterdam, 12 oktober 2021 - Red Hat, Inc., leverancier van open source-oplossingen, kondigt vandaag de levering van een hybride-cloudplatform voor VodafoneZiggo aan. Het..
Logo Red Hat

NTT’s private 5G-platform biedt een suite van diensten die CIO’s en Chief Digital Officers helpt betere zakelijke resultaten te behalen en innovatieve businessmodellen te creëren die de toekomst van de gehele organisatie bepalen
NTT’s private 5G-platform biedt volledig end-to-end beheer en service-creatie met wereldwijd inzicht. Zo is er minder frictie en is een betere ROI mogelijk. ..
Logo NTT Ltd.

Trend Micro Research onthult mogelijke scenario’s voor aanvallen op verbonden systemen.
Amsterdam, 10 augustus - Trend Micro, wereldwijd leider in cybersecurity, heeft de resultaten van een nieuw onderzoek gepubliceerd, waarin ze wijzen op opkomende dreigingen..
Logo Trend Micro

Ongeveer de helft van de mobiele operators is bezig met de uitrol of planning van een standalone 5G-netwerk, zo blijkt uit een IDG-enquête onder serviceproviders..
Logo F5

Belangrijkste feiten: Verizon Business en Mastercard combineren de 5G-connectiviteit van Verizon met het netwerk van Mastercard om innovaties te leveren die bepalend..
Logo Verizon Nederland

Eerste 4G/5G end-to-end Private network dat network slicing ondersteunt in een fabriek van Schneider Electric in Frankrijk dankzij een Orange co-innovatiepartnerschap ..
Logo Orange Business Services

D-Link presenteert deze week tijdens Mobile World Congress (MWC) diverse nieuwe Private 5G-producten waarmee bedrijven hun productiviteit kunnen verhogen. D-Link is..
Logo D-Link Benelux

D-Link introduceert deze week zijn nieuwste producten voor smart homes tijdens het Mobile World Congress 2021 (MWC) in Barcelona. D-Link is wereldleider in technologie voor..
Logo D-Link Benelux

Western Digital Corp. (NASDAQ: WDC) kondigt de tweede generatie UFS 3.1 opslagoplossing voor 5G-smartphones aan. De nieuwe Western Digital iNAND MC EU551 biedt consumenten de..
Logo Western Digital Netherlands B.V.

Platform biedt serviceproviders netwerktransparantie en flexibiliteit in sterk gedistribueerde 5G-omgevingen
Amstelveen, 26 mei 2021 – Extreme Networks, Inc. (Nasdaq: EXTR), een cloudgedreven netwerkbedrijf, introduceert de Extreme 9000-serie met het slimme Extreme..
Logo Extreme Networks

Private 5G-platform legt de basis voor nieuwe toepassingen op het gebied van het IoT en machine learning die de efficiëntie van bedrijfsprocessen vergroten
Londen — Verizon Business werkt samen met Associated British Ports (ABP) aan de implementatie van private 5G in de haven van Southampton. Het private 5G-platform van..
Logo Verizon Nederland

De CEO van umlaut Telecommunication Hakan Ekmen overhandigt in Den Haag twee trofeeën aan de CEO van T-Mobile Nederland, Søren Abildgaard.
Aken/Den Haag, 25 februari 2021 – Vandaag heeft umlaut T-Mobile uitgeroepen tot de “Best in Test” wereldwijd. Nadat de provider de laatste netwerktest in..
Logo umlaut

5G gaat 3/4G in 2025 inhalen
Breda - De telecomindustrie is op dit moment goed voor 0,8 procent van het wereldwijde energieverbruik. Hiermee lopen ze niet ver achter op de luchtvaartmaatschappijen en..
Logo Vertiv

Belangrijkste punten: 5G- en mobile edge computing-technologie van Verizon, gekoppeld aan de ervaring van Deloitte met de detailhandel en solution engineering, heeft..
Logo Verizon Nederland

Volgens een onderzoek dat Orange heeft uitgevoerd met GlobalWebIndex, verwacht 72% van bedrijven dat hun operator het testen, experimenteren en snel ontwikkelen van 5G zal..
Logo Orange Business Services

BIG-IP Service Proxy for Kubernetes en Carrier-Grade Aspen Mesh maken de stap van 4G naar 5G makkelijker
F5 introduceert BIG-IP Service Proxy for Kubernetes (SPK) en Carrier-Grade Aspen Mesh, zodat service providers hun cloud-native 5G netwerken beter kunnen ontwikkelen en..
Logo F5

Doordat organisaties prestatievermogen en de digitale transformatie belangrijker vinden dan beheer en inzicht in het netwerk, wordt de kans op cyberaanvallen flink vergroot
Utrecht, 16 november 2020 - Fortinet® (NASDAQ: FTNT), wereldwijd leider in uitgebreide, geïntegreerde en geautomatiseerde oplossingen voor cyberbeveiliging,..
Logo Fortinet

Meer aanvallen gelinkt aan COVID-19, ontwikkelingen in malware en cyberconflicten, en nieuwe bedreigingen voor 5G en Internet of Things staan de komende 12 maanden op de security-agenda van grote organisaties
Bunnik, 13 november 2020 – Check Point Software Technologies Ltd. (NASDAQ: CHKP), wereldwijd leverancier van cybersecurity-oplossingen, heeft zijn voorspellingen op..
Logo Check Point Software

MCS is partner in het Do IoT Fieldlab van de TU Delft. Samen met sterke partners zoals TNO, SURF, BTG, Unmanned Valley Valkenburg, Green Village, RoboValley en Mobility..
Logo MCS B.V.

 
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Sam Media
Logo NewChannel
Logo ValidSign
Logo Fullstaq B.V.
Logo Open Line
Logo Techni Team
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Stichting ITdonations
Logo BarTrack
Logo Escrow4all B.V.
Logo Bryte Blue
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Transfer Solutions
Logo NPRM NV
Logo Yenlo
Logo True (Broad Horizon)
Logo Techone B.V.
Logo Kannegieter
Logo Medius
Logo BarTrack
Logo Facilitor
Logo Trueson
Logo iQibt B.V.
Logo E-mergo
Logo Trueson
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo NetApp
Logo Jamf
Logo Eaton
Logo VSL
Logo Ctac N.V.
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Unit4
Logo Workday
Logo Kaspersky
Logo Arrow Electronics
Logo Descartes
Logo Vertiv
Logo Kaspersky
Logo Powerful Business Women’s Club
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92367 persberichten
- 6073 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10925 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl
Herken zakelijke websitebezoekers#INFLUX PR