TAG ARCHIEF VOOR: COMPUTABLE AWARDS
Bericht 1 t/m 20

Samen met Jumbo Maritime en Friday Out Of The Box is ETTU genomineerd voor de Computable Awards 2018 in de categorie ‘Partnerproject van het jaar’. Deze..
Logo ETTU

Arnhem, 27 juni 2018 – MyCademy.com, hét online platform voor continu leren, is voor het tweede jaar op rij genomineerd voor de Computable Awards in de..
Logo MyCademy

Tijdens een spectaculaire awardshow in het Beatrix Theater in Utrecht zijn op 31 oktober de winnaars bekendgemaakt van de Computable Awards 2017. Als ICT-leverancier van..
Logo Jortt BV

Ict-vaktitel eert 22 winnaars tijdens spectaculaire show
Tijdens een wervelende awardshow in het Beatrix Theater in Utrecht zijn op 31 oktober 2017 de winnaars bekendgemaakt van de Computable Awards 2017. Grote winnaar is IBM,..
Logo Jaarbeurs

Apeldoorn, 1 november 2017 – De low-code softwareleverancier Thinkwise behaalde gisteren een eervolle tweede plaats tijdens de Computable Awards 2017 in de..
Logo Thinkwise

Den Haag,1 november 2017- Amazon Web Services (AWS), een onderneming van Amazon.com (NASDAQ: AMZN), heeft een Computable Award gewonnenin de categorie..
Logo Amazon Web Services

Gisterenavond, 31 oktober 2017, werden door Computable in het Beatrix Theater in Utrecht de belangrijkste ICT-prijzen van Nederland uitgedeeld. BitSensor werd door..
Logo BitSensor

Amstelveen, 1 november 2017 – Atos is gisteravond uitgeroepen tot IT-dienstverlener van het jaar tijdens de Computable Awards, waar de belangrijkste IT-prijzen van..
Logo Atos

Utrecht, 1 november 2017 – MarkLogic, de marktleider op het gebied van NoSQL databases voor enterprises, greep samen met de internationale IT-dienstverlener Endava..
Logo MarkLogic

Utrecht, 28 september 2017 – De internationale IT-dienstverlener Endava heeft een systeem ontwikkeld dat het aanvragen van subsidies voor bedrijven sterk..
Logo MarkLogic

Lezers en bezoekers van Computable kunnen vanaf nu hun stem uitbrengen op de genomineerden van de Computable Awards 2017, de belangrijkste zakelijke ICT-prijzen van..
Logo Jaarbeurs

Amsterdam/Eindhoven, 12 december 2016 – Valid is opgenomen in de Computable100, het jaarlijkse overzicht van de beste ICT-bedrijven in Nederland. Dit jaar komt..
Logo Valid

Amsterdam, 3 november 2016 – Michael Page, specialist in werving & selectie, heeft de Computable-award 2016 gewonnen in de categorie ‘Werving- en..
Logo PageGroup

Amsterdam, 2 november 2016 – The Analytics Academy, een gezamenlijk initiatief van de Universiteit van Amsterdam Business School, Amsterdam Data Science..
Logo The Analytics Academy

Utrecht, 2 november 2016 – MarkLogic, de marktleider op het gebied van NoSQL databases voor enterprises, heeft gisteravond samen met DHL Parcel Benelux en DIKW een..
Logo MarkLogic

Interconnect Services, Internet Service Provider uit ’s-Hertogenbosch en Eindhoven, is genomineerd  door Computable voor ICT-infrastructuurleverancier van het..
Logo Interconnect Services B.V.

Nieuwegein, 13 juni 2016 - Econocom Nederland, specialist in het financieren, ontwerpen en begeleiden van de digitale transformatie van Nederlandse bedrijven in..
Logo Econocom

BusterRent, bekend van de kilometervrije busjesverhuur in Amsterdam, is met het systeem van Gillz, genomineerd voor de Computable Awards 2016. Van in totaal 25..
Logo BusterRent

Eindhoven, 11 november 2015 - De Computable Award ‘Partnerproject van het jaar’ is dit jaar uitgereikt aan Split~Vision, de gemeente Leeuwarden en partners...
Logo Split~Vision

Nieuwegein, 8 april 2015 Ordina is drie keer voor de Computable Awards 2015 genomineerd. In de categorie 'Beste ICT-project in het grootbedrijf' zijn twee nominaties..
Logo Ordina