TAG ARCHIEF VOOR: CONTENT MARKETING
Bericht 1 t/m 22

Baarn, 18 oktober 2018 – Uitelkaar.nl, het platform dat stellen begeleidt naar een afgeronde scheiding, gaat samenwerken met PR- en content marketingbureau Marcommit. Hiermee wordt verdere invulling gegeven aan de positionering als innovatieve..
Logo Marcommit

Baarn, 9 mei 2018 – Marianne van Barneveld, oprichter en directeur van PR- en contentmarketingbureau Marcommit, treedt toe tot het bestuur van de PR World Alliance (PRWA). Dit is een internationaal netwerk van gekwalificeerde PR-bureaus met..
Logo Marcommit

Het online kanaal krijgt veel aandacht als het gaat om de consument zo persoonlijk mogelijk te bedienen. Maar Print? Met print kunt u als ondernemer zelf bepalen wanneer u de aandacht van de consument opeist en met welke..
Logo Desk content marketing

Brainport, Nederland. Met trots heeft Desk content marketing, het eerste Nederlandse bedrijf dat content marketing software heeft ontwikkeld, de tweede prijs van de DCM Awards in de categorie Output & Customer Communication in ontvangst..
Logo Desk content marketing

IT-security bedrijf CyberArk kiest ItsaRep als bureau voor PR, content marketing en reputatiemanagement. Het van origine Israëlische beveiligingsbedrijf richt zich als enige op de cyberaanvallen die erin geslaagd zijn een organisatie binnen te..
Logo CyberArk

In november organiseerde ICT-dienstverlener Incentro een actie om aan haar naamsbekendheid te werken. Met het thema “Noem je kind Incentro en maak kans op 5.000 euro” werden aanstaande ouders opgeroepen hun kind bij geboorte de voornaam..
Logo Incentro

Nieuwe mogelijkheden voor marketing-automation en contentmarketing breken marketingsilo’s af en vereenvoudigen contentcreatie voor ieder type device
Oracle breidt de Oracle Marketing Cloud uit met nieuwe mogelijkheden voor marketing-automation en contentmarketing. Deze vereenvoudigen digitale marketing en stellen marketeers in staat om klanten een sterk gepersonaliseerde ervaring te bieden via..
Logo Oracle

“Noem je kind Incentro en maak kans op 5.000 euro”. Met dat uitgangspunt is ICT-dienstverlener een campagne gestart om te werken aan haar naamsbekendheid. Incentro groeit inmiddels meer dan 10 jaar op rij, dwars door twee crises heen...
Logo Incentro

Amsterdam, 30 augustus 2016 - 3W Infra, een snelgroeiende Infrastructure-as-a-Service (IaaS) hosting provider die wereldwijd maatwerk levert op het gebied van dedicated server hosting, colocatie, streaming en netwerk infrastructuur, heeft een..
Logo KINXX PR

Brainport, Nederland. Desk content marketing, het eerste Nederlandse softwarebedrijf dat een Content Marketing systeem heeft ontwikkeld dat verder gaat dan PIM, kondigt aan dat Intersteel, leverancier van deurbeslag en meubelbeslag, voor DESK heeft..
Logo Desk content marketing

Brainport, Nederland. Desk content marketing, het eerste Nederlandse softwarebedrijf dat een Content Marketing Platform heeft ontwikkeld dat verder gaat dan PIM, kondigt aan dat ScreenSupply, leverancier van unieke selfservice point of sale..
Logo Desk content marketing

Brainport Nederland. Desk content marketing, het eerste Nederlandse softwarebedrijf dat een Content Marketing platform heeft ontwikkeld dat verder gaat dan PIM, kondigt aan dat Wilhelm Schäfer GmbH, experts in bouw en industriële machines,..
Logo Desk content marketing

Helmond 24 november 2015 - Desk content marketing, het eerste Nederlandse software bedrijf dat een Content Marketing software platform heeft ontwikkeld voor omni channel, kondigt aan dat Tenzing Travel (voorheen Kuoni), een van de grotere Nederlandse..
Logo Desk content marketing

Helmond, 29 oktober 2015 Product Informatie Management (PIM) wordt vandaag de dag steeds meer gezien als een belangrijk middel om product informatie voor zowel online als offline kanalen te beheren en verrijken. Soms wordt het gezien als dé..
Logo Desk content marketing

Helmond 1 oktober 2015 – Desk content marketing, het eerste softwarebedrijf van Nederlandse bodem met een totaal content marketingplatform, meldt dat Comfort Trends succesvol DESK als content management systeem voor Magento heeft..
Logo Desk content marketing

Helmond 19 juni 2015 – Desk content marketing, het eerste softwarebedrijf van Nederlandse bodem met een totaal content marketingplatform, meldt met trots dat Stabu 10 jaar succesvol DESK gebruikt. Voordat Stabu DESK in gebruik had, was het..
Logo Desk content marketing

Helmond 28 mei 2015 – Desk content marketing, het eerste softwarebedrijf van Nederlandse bodem welke een totaal content marketingplatform heeft ontwikkeld, kondigt aan dat Ahrend succesvol DESK heeft geïmplementeerd. De afgelopen jaren..
Logo Desk content marketing

Helmond 3 april 2015 - Desk content marketing, het eerste Nederlandse software bedrijf dat een content marketing platform heeft ontwikkeld, kondigt aan dat Nijha, een van de grotere Nederlandse organisaties op het gebied van Sport en Bewegen,..
Logo Desk content marketing

Helmond 17 maart 2015 - Desk content marketing, het eerste Nederlandse software bedrijf dat een Content Marketing software platform heeft ontwikkeld, kondigt aan dat De Jong Intra Vakanties, een van de grotere Nederlandse reisorganisaties, succesvol..
Logo Desk content marketing

Helmond 27 februari 2015 – Desk content marketing is het eerste Nederlandse software bedrijf dat een Communication Resource Planning (CRP) platform heeft ontwikkeld, één geïntegreerd software systeem, genaamd DESK. De..
Logo Desk content marketing

Helmond, 3 februari 2014 – Met Desk, een PIM/DAM oplossing met publicatie mogelijkheden, is de time-to-market van de actiefolders zeer drastisch teruggebracht voor Kijkshop, een retailorganisatie met meer dan 100 vestigingen in Nederland met..
Logo Desk content marketing

Helmond, 8 januari 2014 – Desk content marketing, een Nederlandse leverancier van een PIM/DAM oplossing met publicatie mogelijkheden, kondigt aan  dat Kijkshop, een retailorganisatie met meer dan 100 vestigingen in Nederland met een..
Logo Desk content marketing