TAG ARCHIEF VOOR: GAMES
Bericht 1 t/m 7

’s-Hertogenbosch – 11 januari 2018 – Tien procent van de Nederlanders kijkt naar game streams. Vooral bij 18 tot 35 jarigen is dit populair. Maar liefst..
Logo Multiscope

Utrecht, 15 maart 2016 – In een industrie met een geschatte waarde van meer dan 100 miljard dollar, is gaming niet alleen big business voor ontwikkelaars en..
Logo Kaspersky Lab

Onderzoek van AVM: netwerkkwaliteit en stabiele verbindingen zijn voor gamers het belangrijkst
82 procent van alle gamers speelt op een pc Stabiliteit, snelheid en betrouwbare verbindingen komen voor hen op de eerste plaats De kwaliteit van routers..
Logo AVM GmbH

Met de stijlvolle wearable heb je overal toegang tot je Minecraft-werelden
Amsterdam, 30 september 2015 – Now Computing en de Nederlandse distributeur Innovational introduceren Gameband + Minecraft: de eerste wearable die speciaal is..
Logo Now Computing

Amsterdam, 24 juni 2015 – Creative Assembly, een gamestudio uit de UK, eigendom van SEGA® Corporation, heeft de PC open Beta versie van Total War..
Logo LeaseWeb

De immens populaire game Grand Theft Auto V is vanaf aanstaande dinsdag 14 april beschikbaar voor PC. Deze nieuwe versie biedt dankzij een beeldresolutie van 4k en 60..
Logo Take Two Interactive Benelux BV

Bigben Interactive introduceert gadget voor de hele familie
Bigben Interactive, marktleider in gaming-accessoires, voegt vandaag met de introductie van de GameTab-One een nieuwe productgroep aan zijn portfolio toe. De GameTab-One..
Logo Bigben Interactive Nederland B.V.