www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl
#Herken zakelijke websitebezoekersINFLUX PR

2513 volgers @ICTberichten
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.Herken zakelijke websitebezoekers

DUURZAAMHEID

19 persberichten getagged met: duurzaamheid

Nu zichtbaar 1 t/m 19

Schneider Electric heeft de Green Deal Zero Emission Stadslogistiek getekend (Green Deal ZES). Hierbij sloot het bedrijf aan het bij het lokale initiatief van de Amsterdam..
Logo Schneider Electric

Schneider Electric is op zoek naar game changers van over de hele wereld. Samen met softwarepartner AVEVA kondigen ze de lancering aan van Schneider Go Green 2022; de..
Logo Schneider Electric

Tokio, 11 oktober 2021- Fujitsu lanceert Fujitsu Uvance, een nieuw wereldwijd merk voor de zakelijke markt gericht om bedrijven duurzamer te maken en sociale problemen op te..
Logo Fujitsu

Schneider Electric heeft de internationale Silver Cradle to Cradle-certificering behaald voor de System M- en System Design-schakelaars en contactdozen van Merten. In 2020..
Logo Schneider Electric

Schneider Electric™, leider in de digitale transformatie van energiebeheer en automatisering, is uitgeroepen tot 'Sustainable Infrastructure Vendor of the Year' tijdens..
Logo Schneider Electric

Amsterdam, 15 september 2021 – In tijden van voortschrijdende klimaatverandering wordt elk aspect van het leven onder de loep genomen, van vakantie-uitstapjes tot..
Logo reichelt elektronik

Schneider Electric, leider op het gebied van digitale transformatie van energiemanagement en automatisering, heeft de nummer 1-positie behaald in haar sector volgens Vigeo..
Logo Schneider Electric

Utrecht, 24 juni 2021 – Oracle heeft zijn inzet voor duurzaamheid verder uitgebreid door de belofte dat het de wereldwijde activiteiten van het bedrijf, zowel de..
Logo Oracle Nederland

De bron van elektrische energie is tegenwoordig nog in grote mate fossiele brandstof. Helaas leidt veelvuldig gebruik van deze brandstoffen tot een hoge CO2-uitstoot en raken..
Logo Schneider Electric

Meld je aan voor het Duurzaamheidsprogramma 2021 van Startupbootcamp
Innovatie gaat de wereld redden! En wij zijn er sterk van overtuigd dat startups en scale-ups deze verandering zullen leiden. Daarom kondigt de wereldwijde accelerator..
Logo Startupbootcamp

Easy Racks zijn snel te installeren, eenvoudig in gebruik en makkelijk te beheren Hoogwaardige serverracks die meer betrouwbaarheid bieden en betaalbaar zijn..
Logo Schneider Electric

Belangrijkste punten: Wetenschappelijk onderbouwde doelstellingen, vermindering CO2-uitstoot en vooruitgang op het gebied van hernieuwbare energie Lancering van..
Logo Verizon Nederland

Manieren waarop de grafische industrie een positieve impact kan hebben op duurzaamheidsdoelen: Duurzaam ontwerp: Apparatuur en benodigdheden maken die lang meegaan ..
Logo Lexmark International

Een van 's werelds meest efficiënte datacenters is met Vertiv's energie- en thermische beheertechnologieën groener geworden
Breda – Vertiv (NYSE: VRT), wereldwijde leverancier van bedrijfskritische infrastructuur en connectiviteitsoplossingen, en de Noorse colocatie-dienstverlener Green..
Logo Vertiv

Consumenten in de check-out van de webwinkel stimuleren om de meest duurzame bezorgoptie te kiezen, is effectief. De beste manier om dit te doen, is het aanbieden van..
Logo Thuiswinkel.org

10 Europese CEO’s roepen op tot verregaande klimaatbeschermingsmaatregelen ter gelegenheid van de wereldwijde klimaatstaking De 'CEO Alliance for..
Logo Schneider Electric

5G gaat 3/4G in 2025 inhalen
Breda - De telecomindustrie is op dit moment goed voor 0,8 procent van het wereldwijde energieverbruik. Hiermee lopen ze niet ver achter op de luchtvaartmaatschappijen en..
Logo Vertiv

Focus in 2021 ligt op elektrificatie wagenpark, 2% ziekteverzuim, helpen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en lokale initiatieven
Utrecht - IT-dienstverlener ilionx heeft de MVO Prestatieladder versie 3 certificering mogen ontvangen van TÜV Nederland. ilionx is hiermee één van de..
Logo ilionx

Voorop in de strijd voor een duurzame toekomst
Maandag 25 januari 2021 stond de lancering van de ‘Green Consumption Pledge’ op het programma, een initiatief waarbij Renewd voor de Europese Commissie op het..
Logo Renewd

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Sam Media
Logo NewChannel
Logo ValidSign
Logo Fullstaq B.V.
Logo Open Line
Logo Techni Team
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Stichting ITdonations
Logo BarTrack
Logo Escrow4all B.V.
Logo Bryte Blue
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Transfer Solutions
Logo NPRM NV
Logo Yenlo
Logo True (Broad Horizon)
Logo Techone B.V.
Logo Kannegieter
Logo Medius
Logo BarTrack
Logo Facilitor
Logo Trueson
Logo iQibt B.V.
Logo E-mergo
Logo Trueson
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo NetApp
Logo Jamf
Logo Eaton
Logo VSL
Logo Ctac N.V.
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Unit4
Logo Workday
Logo Kaspersky
Logo Arrow Electronics
Logo Descartes
Logo Vertiv
Logo Kaspersky
Logo Powerful Business Women’s Club
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92367 persberichten
- 6073 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10925 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl
#Herken zakelijke websitebezoekersINFLUX PR