Herken zakelijke websitebezoekersContentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2504 volgen @ICTberichten

PERSOONSGEGEVENS

21 persberichten getagged met: persoonsgegevens

 
Nu zichtbaar 1 t/m 20
12

Verwerking ‘verzoeken van betrokkenen’ conform de AVG niet langer een zeer kostbaar en tijdrovend proces
30 juli 2020 - De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) verleent personen rechten om controle te houden over de verwerking van hun persoonsgegevens. Via een..
Logo PrivacyPerfect

Meeste organisaties hebben geen idee wie er mee gluurt tijdens het videobellen
Den Haag, 7 Juli 2020, organisaties in o.a. de zorg, overheid, advocatuur en andere specialismes die actief met gevoelige en bijzondere persoonsgegevens werken zijn vaak..
Logo ID Control


Eindhoven, 4 juli 2019 – Voor ruim een kwart (28%) van de zorgverleners is de privacy van cliënten reden tot zorg. Niet onterecht, want bij 26 procent van de..
Logo Ictivity

Tilburg, 4 april 2019 - Onlangs heeft Datacon als een van de eerste dienstverleners op het gebied van iPaaS zowel het ISO 9001 als het ISO 27001 certificaat behaald. De..
Logo Datacon BV

Persbericht 31 januari 2019 - ONL voor Ondernemers
MKB-ondernemers worstelen nog steeds enorm met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Dat zegt ondernemersorganisatie ONL, die signalen ontvangt dat veel kleine..
Logo ID Control

40 procent van de Nederlandse bevolking voelt zich veiliger door GDPR
Amsterdam, 28 maart 2018 – 88 procent van de consumenten heeft geen idee wie of welk bedrijf beschikt over hun persoonlijke data. Ondanks de geringe kennis van welke..
Logo Gemalto

Nu de General Data Protection Regulation (GDPR) vanaf 25 mei 2018 van kracht gaat (in Nederland bekend als de Algemene verordening gegevensbescherming, AVG), moeten bedrijven..
Logo SAS Nederland


Europese privacywet en meldplicht datalekken brengen persoonsgegevens naar de bestuurskamer
Amsterdam, 24 maart – Met boetes tot vier procent van de wereldwijde omzet is privacy compliance inmiddels een serieus bedrijfsrisico geworden. Een goede ontwikkeling,..
Logo DDMA

Op 22 februari 2016 ondertekenden Guardian360 en Fortado een partnerovereenkomst. Guardian360 ontwikkelt zich snel en investeert daarom in partners die het Guardian360..
Logo Guardian360 bv

“Als de zorginstellingen er publiekelijk op gewezen moeten worden dat zij zich aan de wet moeten houden, is er iets aan de hand”
De Autoriteit Persoonsgegevens heeft zich op 15 februari direct tot de Raden van Bestuur van zorginstellingen in Nederland gericht, om te benadrukken dat zorgvuldig omgaan met..
Logo Sophos Benelux

Consumenten verwachten dat bedrijven transparanter zijn over hoe hun data worden gebruikt
Amsterdam, 6 januari 2016 – Bijna de helft (48 procent) van alle consumenten is wantrouwig over de manier waarop bedrijven omgaan met hun gegevens. Dat blijkt uit..
Logo Verint

Utrecht, november 2015 - Qfast heeft samen met Digital Investigation een datalek dienst ontwikkeld voor kleine zorgaanbieders zoals huisartsen fysiotherapeuten en..
Logo Qfast

PrivacyPerfect maakt organisaties compliant met Europese privacy wet- en regelgeving
Rotterdam, 2 november oktober 2015 – Laurens Mommers (43) is benoemd tot Chief Operations Officer (COO) van start-up PrivacyPerfect. PrivacyPerfect biedt als eerste..
Logo PrivacyPerfect

Breda, 15 oktober 2015 – Heliview Conferences & Training BV introduceert een nieuwe tweedaagse training “Data Privacy’. Deze training heeft zij samen met..
Logo Heliview Conferences & Training

Amersfoort, 9 september 2015 – Met de nieuwe Europese privacy wetgeving die volgend jaar van kracht wordt (EUDPD), kan er veel gaan veranderen voor uw bedrijf. De nieuwe..
Logo Lantech

Amsterdam, 8 mei 2014 - ZyLAB, vooraanstaand leverancier van eDiscovery en informatie risico management oplossingen, presenteert vandaag de uitkomsten van een onderzoek naar..
Logo ZyLAB

Vooral banken, overheden en medische branche moeten zeer zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens
Amsterdam, 29 april 2014 – De meerderheid van de Nederlanders (82%) vindt dat bedrijven meer moeten doen om persoonlijke gegevens van hun klanten goed te beveiligen. Dit..
Logo ZyLAB

Onderzoek wijst uit: meerderheid maakt zich zorgen over veiligheid persoonsgegevens
Amsterdam, 22 april 2014 – Een groot deel van de Nederlanders laat het er niet bij zitten als bedrijven onzorgvuldig omgaan met hun persoonlijke gegevens. Misstanden..
Logo ZyLAB

12
 
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo QuandaGo
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo SoftApp
Logo Sam Media
Logo Inuits
Logo Xinno
Logo DeSoftware-Vergelijker.nl
Logo ITchannelPRO | Districomm
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Rubicon B.V.
Logo Winkelvrij
Logo INNOV8iON
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Techone B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo CloudSuite B.V.
Logo Techone B.V.
Logo CapX Nederland
Logo Botz4U
Logo CapX Nederland
Logo iQibt B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo Boys with Brains
Logo Techone B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Frontline Solutions
Logo GTT Communications
Logo NLdigital
Logo Flanderijn
Logo Onguard
Logo Red Hat, Inc.
Logo Rubix
Logo Extreme Networks
Logo Citrix
Logo Qualys
Logo Opleiding.nl
Logo EMERCE
Logo ChargePoint
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Aruba Nederland
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89361 persberichten
- 5803 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 8788 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl