455 items. Nu 1 t/m 25
TECHNOLOGISCHE VERNIEUWINGEN

Mobiele app maakt beleggen met wisselgeld mogelijk
Amsterdam, 27 november 2017 – Virtual Affairs heeft de nieuwe fintech startup Peaks ondersteund bij de ontwikkeling van een mobiele beleggingsapp. Het idee achter..
Logo Virtual Affairs

Future of Business Technology
Dutch IT-channel, hét media- en netwerkplatform voor de Nederlandse IT Business, bestaat vijf jaar en dat willen wij in 2018 samen met u vieren! Dutch IT-channel..
Logo Dutchitchannel.nl

‘s-Hertogenbosch, 2 november 2017 – SAP kondigt een nieuw innovatieproject aan in samenwerking met team AkzoNobel tijdens de Volvo Ocean Race 2017-2018. Het..
Logo SAP

‘s-Hertogenbosch, 25 oktober 2017 – Tijdens het 3D EXPERIENCE Forum North America heeft Dassault Systèmes een belangrijke mijlpaal bekendgemaakt voor..
Logo Dassault Systemes BV

3i-PRINT maakt potentieel van simulaties en industrieel 3D-printen voor automobielindustrie inzichtelijk
..
Logo Altair

Toekomstige quantumcomputers vertonen met een toenemend aantal qubits een exponentiële toename in computerkracht. Omdat het aansturen van grote aantallen qubits zeer..
Logo TNO

Wet van Moore levend door Ultrafast High-Throughput Atomic Force Microscopy (HT-AFM)
Deze week is bekend gemaakt dat Nearfield Instruments B.V., een TNO spin-off uit Delft, twee investeerders heeft gevonden waardoor Nearfield Instruments de ontwikkeling..
Logo TNO

Den Haag/Eindhoven, 24 juli 2017 – Telecom- en ICT-dienstverlener KPN en TU Eindhoven gaan samenwerken aan de ontwikkeling van hoogwaardige technologie voor de..
Logo KPN

Microsoft viert de oprichting van Station Q Delft: een experimenteel onderzoekslaboratorium dat zich richt op quantum computing, geleid door Leo Kouwenhoven. Het bedrijf..
Logo Microsoft

Kennissessie over cloud, security en connectivity
De laatste innovaties in Cloud, Security en Connectivity, toegelicht door de topspelers op hun terrein: Equinix, IPKnowledge, Fuze, Custom Connect, Netdialog, RIPE NCC..
Logo Custom Connect

UPS werkt voor de meeste recente test samen met Workhorse Group, een producent van drones die vertrekken van op een voertuig   Test laat mogelijke..
Logo UPS

KPN gaat in de gemeente Nijkerk (buurtschap Appel-Driedorp Huinen) een nieuwe technologie testen waarmee de internet bandbreedte van inwoners in de buitengebieden van..
Logo KPN

Nuance toont het belang van stemgestuurde interfaces die autofabrikanten, serviceproviders en fabrikanten van consumenten elektronica meer flexibiliteit geven en klanten betere ervaringen bieden
Hoofddorp, 6 januari 2017 – Nuance Communications, Inc. demonstreert tijdens CES 2017 in Las Vegas de kracht van intelligente stemgestuurde interfaces die volledig..
Logo Nuance

Rijen - Ericsson (NASDAQ: ERIC), Qualcomm Technologies en KPNhebben met succes Cat-M1-technologie (ook bekend als LTE-M) getest. Cat-M1 is een nieuwe technologie voor..
Logo Ericsson

KPN heeft de afgelopen periode, als eerste operator in Europa, de nieuwe technologie LTE-M succesvol getest. LTE-M (Machine Type Communication) is een nieuwe Internet of..
Logo KPN

Eerste operationele Bull sequana supercomputer ter wereld staat in Amsterdam
10 keer meer energie-efficiënt en 10 keer zo compact dan voorgaande systemen Voldoet volledig aan doelstellingen op het gebied van duurzaamheid en..
Logo Atos

Atos lanceert Atos Quantum: een ambitieus programma gericht op de ontwikkeling van kwantumcomputing toepassingen met een superieure rekenkracht. Tegelijkertijd..
Logo Atos


Zeist, 17 augustus 2016 - Veel werk in ziekenhuizen is eigenlijk onnodig. Denk hierbij aan dubbele diagnoses, overbodige herhaalbezoeken, informatie die de dokter niet..
Logo Forcare

Eindhoven, 21 maart 2016 – Valid, de specialist in het bouwen en beheren van ICT-infrastructuren, Business Applications en Business Intelligence-oplossingen –..
Logo Valid

Binnenkort is het Pasen en dus genieten veel mensen van een lang weekend weg om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. De nieuwste technologie kan de reis naar de..
Logo Honor

Xerox ConnectKey-technologie verbetert kantoorproductiviteit met innovatieve apps en uitgebreide mogelijkheden voor mfp’s
Breukelen, 15 maart 2016 – Xerox heeft haar ConnectKey®-technologie verder geoptimaliseerd en breidt daarmee de mogelijkheden uit van wat mfp’s kunnen..
Logo Xerox

De eerste en oudste particuliere school in Nederland is nu ook de meest innovatieve. Instituut Blankestijn heeft namelijk de primeur als het gaat om een betrouwbare,..
Logo Innovience International B.V.

Amsterdam, 9 februari 2016 – Nokia heeft samen met Deutsche Telekom een laboratoriumproef uitgevoerd. Deze toont aan hoe XG-FAST, een nieuwe technologie voor vaste..
Logo Nokia

SAMENVATTING: De nieuwe, 6e generatie Intel Core vPro processor is de beste Intel-processor voor zakelijke gebruikers, met tot 2,5 maal betere prestaties, een 3..
Logo Intel Benelux