1000+ items. Nu 1 t/m 25
TIJDELIJKE ACTIES & PROMOTIES

Nieuw programma behandelt connectiviteitsvragen binnen bedrijven
NL-ix heeft dit jaar tijdens de derde editie van de Neutral Peering Days op 13 en 14 september een primeur. Voor het eerst is er een speciaal programma met..
Logo NL-ix

In aanloop naar Inspire 2018, de jaarlijkse partnerconferentie van Microsoft, zijn enkele aankondigingen gedaan. Hieronder vind je de samenvatting van het belangrijkste..
Logo Microsoft

Als brancheorganisatie zien en horen wij veel van wat er in onze branche gebeurt. Zo zien we dat samenwerking, netwerken en kennisdeling onmisbaar zijn om succesvol te..
Logo ICTWaarborg

Utrecht, 3 juli 2018 – Op 8 en 9 oktober 2018 organiseert OutSystems NextStep in Amsterdam, hét evenement dat volledig in het teken staat van digitale..
Logo OutSystems

Om te zorgen dat het volledige potentieel van Office 365 én de medewerkers wordt benut, lanceert ETTU de propositie Digitaal Vitaal. De factor mens is namelijk in..
Logo ETTU

Breda, 28 juni 2018 – Nu de temperaturen verder stijgen en veel mensen ondanks het vakantieseizoen gewoon door blijven werken op hun laptop, presenteert Toshiba..
Logo Toshiba

Slimme helm scant omgeving en zet ruimtes om naar geluid voor blinde mensen
Tijdens de Awards Night op 21 juni 2018 van de jaarlijkse ProjectB Challenge in Utrecht heeft het studententeam van Hogeschool Rotterdam de prijs in de wacht gesleept..
Logo Sogeti

Bynder bevestigt dat Amazon en National Geographic bij de 4e editie van  OnBrand aanwezig zijn. Het grootste Europese branding-event vindt op 11..
Logo Bynder B.V.

AnyLinQ, Fortinet en Zerto organiseren op donderdag 21 juni en dinsdag 26 juni ontbijtsessies over de IT-security uitdagingen van Nederlandse gemeenten. Welke..
Logo AnylinQ

Smart systems voor alle edge-scenario’s
Op de CeBIT in hal 12 presenteert Rittal op een oppervlak van 500 m2 turn-key en absoluut betrouwbare IT-infrastructuursystemen voor alle edge-scenario’s. Samen met..
Logo Rittal bv

Techorama, het event voor de Microsoft developer, komt naar Nederland. Op 2 en 3 oktober vindt namelijk de eerste editie plaats van deze conferentie voor developers en..
Logo Bergler Software Solutions

Data kan een organisatie transformeren. Maar om actie te kunnen ondernemen, is het juiste inzicht in data noodzakelijk. Door gebruik te maken van een analytics platform..
Logo Qlik

Biddinghuizen – Deventer - Dronten – Elburg - Lelystad – Nijbroek – Olst-Wijhe  – Wezep - Zeewolde
Den Haag, 25 mei 2018 – Woensdag 30 mei vliegt een Transavia Boeing 737-800 voor het eerst alle nieuwe vliegroutes van en naar Luchthaven Lelystad. Het zijn de..
Logo Sensornet

Vodafone en The Next Web organiseren samen een IoT Challenge. Dit project koppelt grote bedrijven die zoeken naar technologische oplossingen, aan startende ondernemers..
Logo Vodafone

Amsterdam, 18 Mei 2018 – Gisteren presenteerde Startupbootcamp Commerce, de international startup accelerator, zijn startups tijdens een Demo Day op het..
Logo Startupbootcamp

Tijdelijk beschikbare G DATA Total Security Birthday Box met bescherming voor twee Android-toestellen tegen een zeer aantrekkelijke prijs
G DATA viert zijn 33e verjaardag met zijn klanten en brengt een gelimiteerde editie van G DATA Total Security uit. Naast een licentie van 12 maanden voor het uitgebreide..
Logo G Data Security


We zien de afgelopen jaren steeds meer organisaties in meer of mindere mate agile werken, waarbij continuous integration en continuous deployment belangrijker worden. Om..
Logo Bergler Software Solutions

Congres Nederlandse Oracle User Group 7 en 8 juni in Rijtuigenloods Amersfoort
ZEIST/AMERSFOORT – Na de succesvolle eerste editie in 2017 organiseert de Nederlandse Oracle User Group nlOUG dit jaar opnieuw het Tech Experience congres. Tijdens..
Logo nlOUG

Build 2018, de jaarlijkse developer-conferentie van Microsoft, is vandaag gestart in Seattle, Verenigde Staten. Tijdens dit evenement heeft Microsoft verschillende nieuwe..
Logo Microsoft

Internetgebruikers worden aangemoedigd om hun account- en wachtwoordbeveiliging te controleren en te verbeteren
Badhoevedorp, 3 mei 2018 - Wereld Wachtwoorddag bestaat sinds 2013 en wordt gehouden op de eerste donderdag van mei. Een sterk wachtwoord is belangrijk om onbevoegde..
Logo G Data Security

Winnaars Customer Awards gepresenteerd en Dell Technologies Capital kijkt terug op succesvol jaar
Las Vegas / Amsterdam - Michael Dell, voorzitter en CEO van Dell Technologies, trapt vandaag Dell Technologies World 2018 af, een van de grootste IT-events in de..
Logo Dell Technologies

Klanten en partners tonen op 31 mei unieke toepassingen van next-gen database
Utrecht, 25 april 2018 – De samenleving, de overheid en het bedrijfsleven zijn in toenemende mate afhankelijk van data. Veel traditionele systemen die worden..
Logo MarkLogic

Bent u werkzaam bij een installateur, adviesbureau, ICT-dienstverlener of bent u eindgebruiker, en wilt u meer kennis opdoen over de ontwikkelingen en innovaties op het..
Logo Kannegieter

Amsterdam, 19 april 2018 —– Cosmeticabedrijf Lush en milieuorganisatie Plastic Soup Foundation lanceren op zondag 22 april een landelijke bewustzijnscampagne..
Logo Plastic Soup Foundation