www.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl
2504 volgen @ICTberichten
Persberichten van 9 juni 2021 (46 dagen geleden)  
Maunt heeft haar productportfolio uitgebreid met het fabricaat Attema, bekend van o.a. glasvezellasmoffen en -handholes. In de afgelopen 10 jaar heeft Attema zich sterk..
Logo Maunt

Zooms’ alles-in-één oplossing voor bureautelefoons met hardware van Poly en Yealink
Amsterdam, 9 juni 2021 - Zoom Video Communications, Inc. (NASDAQ: ZM) lanceert een nieuwe hardwarecategorie die hybride werken ondersteunt. Zoom Phone Appliances combineert de..
Logo Zoom

Selfmade-ondernemer Elja Abdullaeva heeft ConnectHer.eu gelanceerd, een all-in-one platform voor vrouwelijke professionals. Het platform is ontstaan uit de overtuiging dat..
Logo ConnectHer

Steeds meer werkgevers voeren thuiswerkvergoeding door
Amsterdam – Maar liefst veertien procent van de HR-professionals heeft dit jaar een lager salarisbudget ter beschikking dan in 2020. Dat blijkt uit onderzoek van..
Logo XpertHR

Didier geeft sinds 1 juni leiding aan het onderdeel van het bedrijf dat zich richt op ‘Business Process Outsourcing as a Service’ (BPaaS) voor..
Logo everis

Kwart werkend Nederland vindt gebruiksgemak van apps zwaar tegenvallen of schaamt zich er zelfs voor
Utrecht – Bijna de helft van de medewerkers onder de 40 jaar (45%) vindt dat hun mening te weinig wordt gevraagd bij de ontwikkeling van zakelijke applicaties. Ondanks..
Logo Truewind

Integratie helpt hij het verbeteren van de werknemerservaring in de Everywhere Workplace door middel van self-service, self-heal en self-secure mogelijkheden
Den Bosch, 9 juni 2021 – Ivanti, het automatiseringsplatform dat IT assets van cloud tot edge detecteert, beheert, beveiligt en onderhoudt, kondigt zijn visie aan voor..
Logo Ivanti

Security speelt een belangrijke rol in de discussies rond de keuze tussen on-premise en cloud ERP-oplossingen. In onze observatie wordt de on-premise variant vaak door..
Logo Xperit Solutions B.V.

Rotterdam / Utrecht, 9 juni 2021– Shippeo, Europese marktleider in real-time transportation visibility (RTTV) oplossingen, kondigt een strategisch partnership aan met..
Logo Shippeo

Red Hat Enterprise Linux for SAP Solutions is geoptimaliseerd voor SAP HANA®, SAP S/4HANA® en SAP NetWeaver® en biedt een basis voor SAP en niet-SAP workloads
Amsterdam,9 juni 2021- Red Hat, Inc., leverancier van enterprise open source oplossingen, kondigt aan dat Red Hat Enterprise Linux for SAP Solutions beschikbaar is in de..
Logo Red Hat

Dell Technologies’ nieuwe infrastructuuroplossingen, diensten en open ecosysteem van partners zijn ontworpen om telecomoperators te helpen hun netwerken te moderniseren, om innovatie aan te wakkeren en nieuwe inkomstenmogelijkheden te creëren.
Dell Technologies cloud-native infrastructuuroplossing met Project Metalweaver-software zal de implementatie en het onderhoud van open infrastructuur op grote schaal..
Logo Dell Technologies

Utrecht, dinsdag 8 juni 2021 - Bij het Best Workplaces event 2021 heeft digitale dienstverlener Incentro een Special Award voor Betekenisvolle Waarden gewonnen en heeft het de..
Logo Incentro

Hoofddorp, 9 juni 2021 --- Digitale dienstverlener Macaw behoort wederom tot de top van Best Large Workplaces in Nederland. Na een zevende en zesde plek is dit jaar plaats..
Logo Macaw

Nieuwe cloud-oplossingen en shared services beveiligen risicovolle toegang en bieden de meest uitgebreide identiteitsbescherming
CyberArk, de specialist in Identity Security, heeft het Identity Security platform ingrijpend verbeterd om risicovolle toegang krachtiger te beveiligen en de bescherming over..
Logo CyberArk

9 juni 2021 - Vanaf vandaag zijn de groene elektrische deelscooters van GO Sharing ook in Dordrecht beschikbaar. Het bedrijf mag 100 deelscooters in de stad plaatsen, die via..
Logo GO Sharing

Luchtvaartuig vormt met 5G extra paar ogen bij reddingsoperaties
Scheveningen, 9 juni 2021 – Aan de kust van Scheveningen is gisteren bij wijze van test een drone ingezet voor de opsporing van drenkelingen. Het onbemande luchtvaartuig..

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo NPRM NV
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo ITvisors
Logo TJIP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91719 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10574 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl