www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.com
2504 volgen @ICTberichten
Persberichten van 8 juni 2021 (47 dagen geleden)  
De Haagse Hogeschool heeft onlangs de aanbesteding met betrekking tot de inhuur van IT Professionals gegund aan Bergler. “De Haagse” en Bergler Flex Solutions..
Logo Bergler Flex Solutions

Slechte klantenservice kost organisaties geld en leidt bij klanten tot veel irritatie
AMSTERDAM, 8 juni 2021 – Organisaties lopen het risico om klanten te verliezen als gevolg van inconsistente benadering en wisselende kwaliteit in de dienstverlening via..
Logo Pegasystems

Vianen – Signet, leverancier van connectiviteitsoplossingen, en Avit Group, netwerk integrator en managed service provider, breiden hun gezamenlijke activiteiten verder..
Logo Avit Group


Financiële sector zeer optimistisch
Diemen - Met het einde van de lockdown in zicht, verwachten Nederlandse werkgevers aanzienlijk meer personeel in te huren. Dat blijkt uit de ManpowerGroup Employment Outlook..
Logo ManpowerGroup

Werkend Nederland komt de coronacrisis relatief goed door, blijkt uit Workday werknemersonderzoek
Amsterdam, 8 juni 2021 - 44% van de Nederlandse werknemers tussen 18 en 34 jaar vreest dat de abrupte overgang naar thuiswerken ervoor heeft gezorgd dat ze cruciale kansen..
Logo Workday

Experts aan het woord over het groeiende belang van koeltechnologieën in Noord-Europese datacentermarkt
Breda – Op donderdag 10 juni 2021 om 13.00 uur organiseert Vertiv (NYSE: VRT), wereldwijde leverancier van bedrijfskritische infrastructuur en..
Logo Vertiv

Coronacrisis dwingt HR om gesprekken digitaal te voeren
Amsterdam – Door de coronacrisis zijn HR-professionals gedwongen om hun gesprekken veel meer online te voeren en dat bevalt ze niet. Bijna driekwart (72%) van de..
Logo Pro Contact

Overname creëert bedrijfsbrede oplossing voor optimale samenwerking
Hoofddorp – Unisys, wereldwijd bedrijf in IT-oplossingen, neemt Unify Square, leverancier van veilige samenwerkings- en communicatieplatformen, over voor $152,5..
Logo Unisys

Kwart voelt zich onder druk gezet om diensten over te nemen
Amsterdam – Inflexibele werkroosters veroorzaken kopzorgen bij medewerkers met een niet-kantoorbaan*. Meer dan de helft (54,4%) geeft aan dat wanneer zij zich ziek of..
Logo Quinyx

Mentha heeft een partnership gesloten met Multitubes Group om verdere groei mogelijk te maken. Multitubes is opgericht in 1999 door de familie Rensen en sindsdien gegroeid tot..
Logo Mentha Capital

Applicatie ontwikkeld met Mendix low-code platform helpt ruim 200 wagenparkbeheerders met het beter en sneller verwerken van schades Inzicht in schadepatronen door..
Logo Mendix

Trend Micro onderzoekt de meest succesvolle threat group in moderne ransomware
Amsterdam, 8 juni 2021 − Trend Micro, wereldwijd leider in cybersecurity, presenteert een case study naar de Nefilim ransomware group. Het rapport biedt inzicht in de..
Logo Trend Micro

61% van de IT-teams zegt dat het aantal cyberaanvallen, gericht tegen hun organisatie, in 2020 is toegenomen
Oosterhout, 8 juni 2021 - Sophos, een wereldwijde leider in next-generation cyberbeveiliging, kondigt vandaag de bevindingen aan van haar wereldwijde onderzoek "The IT..
Logo Sophos Benelux

"Payroll redirects", ofwel "payroll diversions", zijn frauduleuze e-mailaanvallen die doorgaans zijn gericht op medewerkers uit de financiële-, fiscale-, salaris- en..
Logo Proofpoint

Amsterdam, 8 juni 2021 — HashiCorp®, leider in software voor het automatiseren van multi-cloudinfrastructuren, heeft de beschikbaarheid aangekondigd van HashiCorp..
Logo HashiCorp

Webex blijft zich innoveren, en heeft sinds september meer dan 800 nieuwe functies geïntroduceerd. De geheel nieuwe Webex Suite, met een nieuwe look en feel,..
Logo Cisco

Nieuw enterprise-waardige compute instance biedt gegarandeerde resources, hoge mate van beveiliging en uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding.
Aangedreven door nieuwe AMD EPYCTM 7003 Series-processors voor goede prestaties en geavanceerde beveiligingsfuncties  Ongekende vooruitgang voor de branche:..
Logo Scaleway

Meer ICT’ers klagen over hoge werkdruk
De Covid-19-pandemie heeft niet alleen impact gehad op bedrijven, maar ook op ICT’ers zelf. Zo maken veel ICT’ers zich zorgen over de sociale en psychologische..
Logo AG Connect bv

Uniek platform voor niet-beursgenoteerde beleggers nu beschikbaar via LeadingMile
Amsterdam / Mu¨nchen – dinsdag 8 juni 2021 – LeadingMile Consulting en CEPRES hebben voor Europa een strategisch partnership gesloten. LeadingMile is een..
Logo LeadingMile

Bijna een vijfde zet algoritmes in voor het filteren van data
Corona wees Europese organisaties er het afgelopen jaar op dat simpelweg meegaan in digitale veranderingen eigenlijk niet goed genoeg meer is. Leiders in de industrie volgen..
Logo Cognizant

Ter ere van Wereld Oceaandag helpt Razer de startup ClearBot bij het herontwerpen van zijn AI-robot die plastic in zee opruimt. Razer heeft ook een nieuwe duurzaamheidsmijlpaal bereikt met zijn #GoGreenWithRazer campagnemascotte Sneki Snek en lanceert nie
Amsterdam - Razer™, het toonaangevende wereldwijde lifestylemerk voor gamers (Hong Kong Stock Code: 1337), kondigde vandaag een samenwerking aan met ClearBot, een..
Logo Razer Europe

Extra aandacht voorinclusieve mobiliteit; alumni keren terug; veel animo uit het buitenland
Rotterdam/s-Hertogenbosch/Eindhoven– Uit 65 aanmeldingen zijn 25 startups geselecteerd voor Mobility Lab 2021. Zij gaan de komende maanden aan de slag om samen met..
Logo Mobility Lab

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo NPRM NV
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo ITvisors
Logo TJIP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91719 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10574 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.com