Op 10 en 11 november 2009 programmeert VNU Exhibitions voor de derde keer de Strategie Summit Zorg. De besloten bijeenkomst voor topbestuurders uit de zorgsector zal..
Logo VNU Exhibitions

ADLINK kondigt de NuPRO-730 aan: de eerste PICMG ® 1.0 full-size single board computer (SBC) geschikt voor gebruik bij extreme temperaturen van -20°C tot 70°C en..
Logo JMS Automatisering

• key note over applicatiebeveiliging Amersfoort, 31 augustus 2009/EZPress/ - Fortinet, aanbieder van netwerkbeveiligingsapparatuur en oplossingen voor unified..
Logo Fortinet

VLC maakt bekend dat per 1 augustus Johan van der Kooij als managing consultant in dienst is getreden van de vestiging Utrecht. Johan is in Nederland een bekende..
Logo Incentro

Dordrecht, augustus 2009 – Mobotix AG (ISIN DE0005218309), producent van intelligente camera’s, heeft in fiscaal jaar 2008/2009 ruim 27% omzetgroei gerealiseerd. Ondanks..
Logo Mobotix AG

Alphen aan den Rijn – WhyFey gaat een marktonderzoek doen naar trends. De onderzoekers kijken in eerste instantie naar ontwikkelingen op het vlak van consumenten..
Logo WhyFey

Gouda, 28 Augustus 2009 – Sage Software meldt de directe beschikbaarheid van de Nederlandse uitvoeringen van ACT! 2009 (versie 11.0). De annoncering betreft ACT! 2009..
Logo Relact - ACT! Nederland

Toont afgelegde trips en routes geheel Plug & Play, direct op het beeldscherm van een PC
De WPL-2000 is een apparaat dat op basis van GPS gegevens afgelegde trips, routes en reizen registreert. Plug het apparaat in de USB poort van uw Computer en het..
Logo DigiTrading

Nieuwe producten voor heterogene Distaster Recovery, Storage virtualisatiemanagement en Deduplication Virtual Appliance breiden FalconStor’s ondersteuning voor VMware vSphere™ 4 verder uit
Brussel, 31 augustus 2009 — FalconStor Software, Inc. (NASDAQ: FALC), aanbieder van TOTALLY Open™ dataprotectie-oplossingen, kondigt vandaag nieuwe producten aan..
Logo FalconStor Software, Inc.

ReadyNAS productlijn voor het MKB nu geïntegreerd met Symantec Backup Exec
Rotterdam, 31 augustus 2009 — NETGEAR®, Inc. (NASDAQGM: NTGR), wereldwijd aanbieder van technologisch geavanceerde netwerkproducten kondigt vandaag aan dat de..
Logo NETGEAR

Parallels Summit: februari 2010 in Miami, Florida - thema’s: educatie, netwerken en succesvolle IT-strategieën
Apeldoorn / Renton (Washington), USA, 31 augustus 2009 – Tijdens de Parallels Summit 2010 zal Warren Adelman, President en COO van de Go Daddy Group, Inc, als spreker..
Logo Parallels GmbH

Nieuw product overbrugt kloof tussen beveiligingsoplossingen voor consumenten en voor grote ondernemingen
‘s-Hertogenbosch, 31 augustus 2009 – Kaspersky Lab lanceert vandaag Kaspersky Small Office Security, een beveiligingsoplossing die specifiek is ontwikkeld voor het..
Logo Kaspersky Lab

Zwolle, 31 augustus 2009 – Netivity, specialist in functioneel ontwerp en technische realisatie van webtoepassingen viert op vier september haar tienjarig bestaan. Vanaf..
Logo Netivity Consultancy & Internet

Breukelen, 31 augustus 2009 – Xerox is door Gartner Inc. geplaatst in het leiderskwadrant van ‘Magic Quadrant voor Managed Print Services’ (MPS)*. De Magic Quadrant is..
Logo Xerox

Groningen Seaports is verantwoordelijk voor het beheer, de exploitatie en de ontwikkeling van het haven- en industriegebied Delfzijl-Eemshaven en beheert daarmee ook de..

Krachtige object-database nog verder versterkt met ingebouwde nieuwe rapportagefuncties, Web Services Security en een verbeterd System Management
Schiphol-Rijk - augustus 2009 – InterSystems Corporation heeft de nieuwste versie van zijn CACHÉ® high-performance object-database een aantal innovatieve..
Logo InterSystems Nederland

Teruglopende IT-bestedingen ruimschoots goedgemaakt door nieuwe klanten
Geertruidenberg, 31 augustus 2009 – SAP-dienstverlener myBrand heeft een succesvol halfjaar achter de rug. Ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar is de omzet met..
Logo myBrand

Hoofddorp, 31 augustus 2009 --- Bij Plantronics, leverancier van headsetoplossingen die zijn geoptimaliseerd voor Unified Communications, is Morgan de Ruiter aangesteld..
Logo Plantronics

Microblogging onontgonnen gebied in communicatiestrategie
Eindhoven, 31 augustus 2009 – Bedrijven in de Amsterdamse AEX-index monitoren nog nauwelijks Twitter, de microbloggingdienst waar gebruikers via korte tekstberichten..

Surfen op het internet en koffiepauze goed tijdverdrijf tijdens het wachten
Efficiëntie en kostenbesparingen zijn in de huidige economische crisis steeds belangrijker. Toch zijn veel medewerkers die in remote kantoren (vestigingen buiten het..
Logo Riverbed

De IBN-groep brengt de komende 4 jaar het beheer van zijn bedrijfsnetwerk onder bij KPN. De IBN-groep is een van de grotere zakelijke dienstverleners in Noordoost..
Logo KPN

Tool haalt gegevens uit diverse systemen voor inzicht op diverse niveaus
Sliedrecht, 31 augustus 2009 - Unit 4 Agresso heeft de Unit 4 Cura Zorgmonitor geïntroduceerd. Een op basis van ‘best practices’ ontwikkeld model zorgt ervoor dat..
Logo UNIT4

Wilp, 31 augustus 2009 – Trinicom, marktleidend leverancier van geavanceerde softwareoplossingen voor het afhandelen van klantcontacten, heeft een aantal van haar T5..
Logo Trinicom

Online-Succes.nl; Scoor hoog in Google en start je eigen succesvolle online business
UTRECHT, 20090828 -- Er is een nieuwe website die volledig uitlegt hoe je een website hoog kunt laten scoren in Google en die uit de doeken doet hoe je hiermee een eigen..