@voicetec richt zich op interactie toepassingen via verschillende communicatie kanalen. We helpen bedrijven om het optimale te halen uit elk klantcontact. Het maakt..
Logo Customer Interaction Group

AutobandenCollectief.nl: dé collectieve autobanden automatisering
CUIJK - AutobandenCollectief.nl is een nieuwe website die de automatische schakel vormt tussen fabrikanten / groothandels van autobanden, autogarages en consumenten...
Logo AutobandenCollectief.nl

Al sinds 1955 ontwikkelt, produceert en verkoopt Biohorma fysiotherapeutische en homeopathische (genees)middelen onder de naam A.Vogel. Inmiddels is zij daarmee in dit..
Logo Compello

Met gepaste trots willen wij mededelen dat wij 29 maart 2011 door de keuring zijn gekomen van Lloyds en daardoor zijn wij nu NEN 4400 gecertificeerd. NEN 4400 De NEN..
Logo Ultimum BV

Op 19 april, tijdens Zorg & ICT 2011, is Nederland een gemeente rijker! Op dezelfde dag lanceert deze gemeente haar nieuwe website. Een uniek moment, dat u niet wil..
Logo Seneca BV

Utrecht, 31 maart 2011 – iLogix Nederland B.V., kondigt vandaag aan donderdag 21 april 2011 samen met haar partners Microsoft, Hitachi Data Systems en STEALTH Software..
Logo DataLogix

IJsselstein, 31 maart 2011 – Motiv, leverancier van innovatieve ICT-oplossingen, heeft een onderzoek laten uitvoeren onder de bezoekers van beurs Zorg&ICT 2011 in de..
Logo Motiv

Binnen 1 dag een concreet adviesrapport voor een vast tarief
IT-dienstverlener Info Support biedt een nieuwe dienst: de SQL-scan. Hiermee hebben opdrachtgevers binnen 1 dag inzichtelijk wat mogelijke verbeterpunten zijn voor hun..
Logo Info Support B.V.

Jan Kloeze, Tony van Oorschot en Peter Kwakernaak kiezen winnaars op 17 mei
Voor de vierde maal worden tijdens het Factuurcongres de Gouden facturen uitgereikt, de awards voor de aanbieders met de meest aansprekende oplossingen op het gebied van..
Logo Factuurwijzer

Amsterdam, 31 maart 2011 – Linda Hilberdink is gestart als Field Marketing Manager bij Interactive Intelligence, de leverancier van zakelijke communicatiesoftware. In..
Logo Genesys

Ziggo biedt haar klanten vanaf 1 april aan om Eredivisie Live wedstrijden te kijken zonder abonnement. Je kiest je favoriete wedstrijd uit en betaalt slechts voor die ene..
Logo Ziggo

NetScaler lanceert hiermee de eerste netwerkoplossing voor Native Databaseprotocollen en SQL Intelligence
..
Logo Citrix

Het werven van nieuw personeel wordt door steeds meer HR-managers gezien als grote uitdaging voor 2011. Dit is een groot verschil met 2010 en 2009, toen inkrimping,..
Logo Heliview

Rotterdam, 31 maart 2011 - Progress Software Corporation (NASDAQ:PRGS), een leverancier van enterprise software die ondernemingen in staat stelt om direct te reageren op..
Logo Progress Software BV

’s-Hertogenbosch, 31 maart 2011 – Quintiq, leverancier van advanced planning and scheduling-oplossingen, heeft in 2010 een recordomzet geboekt van ruim 34 miljoen euro...
Logo Quintiq

Afhandeling van omgevingsvergunningaanvraag gebeurt volledig digitaal
Vianen, 31 maart 2011 – Met de inwerkingtreding van de Wabo en de introductie van de omgevingsvergunning moeten gemeentes de verlening van vergunningen op het gebied van..
Logo COSA B.V.

G Data waarschuwt voor themaspam op 1 april
Badhoevedorp, 31 maart 2011- Morgen is het 1 april en zullen talloze mensen wereldwijd allerlei grappen en grollen met elkaar uithalen. Ook cybercriminelen kennen deze..
Logo G Data Security

Een ultiem spel waarbij afdelingen elkaar beter leren kennen en inzicht krijgen in elkaars werkzaamheden
Amsterdam, 31 maart 2011 – Eventive Business Events lanceert een nieuw maatwerkconcept voor personeelsevenementen in de hotelbranche: The Department Challenge. In dit..
Logo Eventive | Eventmarketing

Innovatieve klantenservice portal biedt MKB 24 uur per dag optimale service
Qurius en De Telefoongids & Gouden Gids bieden 24-uurs klantenservice Zaltbommel, 31 maart 2011 - Qurius en De Telefoongids & Gouden Gids kondigen met trots..
Logo Qurius

Nieuwe supportopties voor klanten
Nieuw-Vennep, 31 maart 2011 – Digacom, onderdeel van BAM Techniek bv en specialist op het gebied van unified communications- en security-oplossingen, breidt zijn..
Logo BAM Bouw en Techniek bv

Maarssen, 31 maart 2011 – Harvey Nash organiseert in samenwerking met Levent Group een seminar over Integrity Services, oftewel het screenen van kandidaten om hun..
Logo Harvey Nash

OpenStack-partners bundelen krachten voor vereenvoudiging en versnelling acceptatie toonaangevend open source cloud-platform
Amsterdam, 31 maart 2011 – Dell, Inc. (Nasdaq: DELL), Equinix, Inc. (Nasdaq: EQIX) en Rackspace Hosting, Inc. (NYSE: RAX) starten een samenwerking met als doel het..
Logo Equinix

Nederlanders schakelen externe adviseurs in en vragen hulp via Twitter
..

Amsterdam, 29 maart 2011 - Het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis in Amsterdam biedt haar patiënten IPTV van UPC Business. Met IPTV maakt het OLVG uitgebreide televisiediensten..
Logo UPC Nederland

Utrecht, 31 maart 2011 - Salesforce.com [NYSE: CRM], de onderneming voor zakelijke cloud computing, maakt bekend dat het Radian6 overneemt, het social media..
Logo Salesforce.com

De Belgische websitebouwer Uniway is partner geworden van hybris, leverancier van multi-channel-communicatie- en e-commerce-software. Het partnership is een bevestiging..
Logo SAP Hybris

Vooraanstaande automerken profiteren met Polk/Luma-aanbod van gepersonaliseerde marketingmogelijkheden
Rotterdam, 31 maart 2011 – Luma International, wereldwijd leverancier van een end-to-end SaaS-marketingplatform dat sales en marketing ondersteunt, sluit een strategisch..
Logo Luma Nederland BV

Retailportfolio uitgebreid met Workforce Management-oplossingen
ICT-dienstverlener Ctac neemt de Workforce Management-oplossingen van Softbrick op in zijn softwareportfolio voor de retail. De twee bedrijven tekenen daartoe een..
Logo Ctac N.V.

Noordwijk, 31 maart 2011 – Decos Information Solutions, specialist in document- en informatiebeheeroplossingen, heeft intrek genomen in haar nieuwe hoofdkantoor op het..
Logo Decos

Algemeen directeur Peter van Haasteren stapt terug
ZALTBOMMEL, 31 maart 2011 - Met ingang van 1 april neemt Leen Zevenbergen, CEO van Qurius N.V., de taken over van Peter van Haasteren als algemeen directeur van Qurius..
Logo Qurius

redcoon: scherpe prijzen, snelle levering, 100% klanttevredenheid
Aschaffenburg / Ingolstadt (Duitsland), 30 maart 2011 – De Media-Saturn Holding neemt redcoon, een van de grote, internationale onlineretailers voor..