Contentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau
2474 volgers blijven op de hoogte!
Persberichten van 30 juli 2014 (1909 dagen geleden)  
Utrecht, 30 juli 2014 – Wereldwijde autofabrikanten zoals Ford, Jaguar, Mitsubishi, Renault-Nissan en Volkswagen hebben zich reeds tot de workforce management..
Logo KRONOS SYSTEMS BV

Tilburg, 30 juli 2014 − Xerox is gecertificeerd voor de Payment Cards Industry Data Security Standard (PCI DSS) voor de beveiliging en het beheer van..
Logo Xerox

Voor het achtste opeenvolgende jaar is salesforce.com opgenomen in dit kwadrant
Een recent rapport van onderzoeksbureau Gartner wijst uit dat salesforce.com de markt blijft domineren. Een omvangrijk ecosysteem en innovaties op het gebied van Sales Force..
Logo Salesforce.com

Nieuwe apps stellen mobiele werknemers in staat sneller te werken
Nieuwssamenvatting Oracle blijft het steeds meer toenemende aantal mobiele werknemers overal ter wereld ondersteunen. Daarom lanceert de organisatie 57 nieuwe Oracle JD..
Logo Oracle

Amsterdam, 30 juli 2014 - ERP-leverancier TBlox heeft de Rackspace Cloud-oplossing geselecteerd als basis voor zijn online business-platform. TBlox maakt gebruik van een..
Logo Rackspace Nederland

De ICT-sector is een belangrijke gebruiker van de regelingen rondom arbeidsmigratie. Het is daarom van groot belang dat die regelingen goed toepasbaar zijn. Hetzij voor de..
Logo NLdigital

Amsterdam – 30 juli 2014 - OutSystems, aanbieder van het gelijknamige open high-productivity application platform, heeft van  Business Intelligence Group..
Logo OutSystems

Identiteitsdiefstal belangrijkste reden voor datalekken; vier op de tien consumenten koopt liever niet bij gehackte bedrijven
Pernis, 30 juli 2014 – SafeNet, Inc, wereldwijd toonaangevend in databescherming, presenteert de opvallendste resultaten van zijn SafeNet Breach Level Index (BLI) voor..
Logo SafeNet-Inc

Bunnik, 30 juli 2014 – Denk je aan eenvoudige manieren voor verbinden met internet in huis, dan is devolo iets om aan te denken. Dat heeft de Powerline-pionier onder..
Logo devolo

Logitech G402 Hyperion Fury is voorzien van exclusieve Fusion Engine-sensortechnologie voor een ongeëvenaarde snelheid en precisie
Leusden, 30 juli 2014 - Logitech, innovator op het gebied van onder andere gaming-randapparatuur, introduceert de snelste gaming-muis ooit gemaakt: de Logitech G402 Hyperion..
Logo Logitech

KPN heeft in het tweede kwartaal van het jaar 2014 opnieuw goede strategische voortgang geboekt. De outlook blijft ongewijzigd. Goede operationele voortgang in..
Logo KPN


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Icontact BV
Logo NewChannel
Logo PanCompany
Logo Maunt
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo NewChannel
Logo Belcentrale.nl
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Leadgate Europe
Logo QuandaGo
Logo NewChannel
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo ZyLAB
Logo Insight
Logo Data Matters BV
Logo RoSecure
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo E-mergo
Logo Curvature
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo commercetools
Logo HubSpot
Logo Veeam Software
Logo Nuance
Logo Cumulus Networks
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Red Hat, Inc.
Logo SER Group
Logo Workday
Logo Workday
Logo myBrand
Logo IFS
Logo Datto
Logo NTT Ltd.
Logo Databricks
 
www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl