www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2475 volgers blijven op de hoogte!
Persberichten van 30 januari 2014 (2111 dagen geleden)  
New solution brings additional proactive capacity planning to Microsoft environments, helping reduce unplanned downtime and hardware expenditures.
Amsterdam  – January 30th – Savision, a leader in enterprise management solutions for Microsoft System Center, today announces immediate availability of Cloud..
Logo Savision BV

Apeldoorn, 30 januari 2014 - ITB2 Datacenters, aanbieder van colocatie diensten in Nederland, heeft de capaciteitsuitbreiding afgerond van de twee meet-me-rooms (MMR) in zijn..
Logo ITB2 Datacenters

Fout Quote blijft ongestraft.
Apeldoorn, 29 Januari 2014 /EZPress/ - Het Hof Amsterdam heeft in haar arrest van vandaag onverkort vastgehouden aan het oordeel van de voorzieningenrechter uit 2009 dat de..

Eerste stap naar digitale Rechtspraak gezet: landelijke uitrol Office 2013 geslaagd
Sinds het nieuwe jaar is de Rechtspraak in Nederland gemigreerd van Office 2003 naar Office 2013. Een overgang die de eerste stap betekent richting een papierloze rechtspraak...
Logo Microsoft

Vandaag heeft Microsoft de nieuwe naam van SkyDrive aangekondigd. Dit wordt OneDrive. In het dagelijks leven worden steeds meer apparaten gebruikt, daarom willen consumenten..
Logo Microsoft

Big data-activiteiten bijna verdubbeld
Den Haag, 30 januari 2014 - Software AG (Frankfurt TecDAX: SOW) maakt de voorlopige financiële resultaten voor het vierde kwartaal en het volledige fiscale jaar van 2013..
Logo Software AG Nederland BV

Onderzoek laat zien dat nieuwe spelers zich op big data richten
Rotterdam, 30 januari 2014 – Progress (NASDAQ: PRGS) presenteert de resultaten van een nieuw onderzoek die de belangrijkste trends en opkomende technologieën binnen..
Logo Progress Software BV

Breukelen, 30 januari 2014 – PuntNL Groep, specialist en leverancier op het gebied van documentmanagement-oplossingen uit Drachten, heeft een partnership gesloten met..
Logo Xerox

Sitecore benoemt de ‘Most Valuable Professional’ Award winnaars 2014 voor baanbrekende innovatie in Customer Experience Management en hun uitzonderlijke bijdrage aan de Sitecore Community.
San Francisco, Californië, 28 januari 2014 - Sitecore, marktleider in customer experience management software, kondigde vandaag de Sitecore Most Valuable Professionals..
Logo Sitecore

Benoeming volgt op sterke groei van gebruik van digitale handtekeningen in Europese markten
Amsterdam, 30 januari 2014 – ARX Inc., wereldwijd marktleider in oplossingen voor digitale handtekeningen, maakt bekend dat John Lageman is benoemd als VP Alliances..
Logo ARX Benelux kantoor (CoSign)

Rijswijk, 30 januari 2013: Freecom/Verbatim heeft een partnerovereenkomst gesloten met Five 4 U voor de Benelux en Frankrijk. Dit betekent dat de distributeur van..
Logo Five 4 U

Leverancier van tandverzorgingsproducten ziet Interoute Virtual Data Centre als opvolger van traditioneel datacentermodel
Schiphol-Rijk, 30 januari 2014 - GC Europe, leverancier van tandverzorgingsproducten, kiest voor Interoute Virtual Data Centre (VDC) voor de hosting en overdracht van grote..
Logo Interoute

Amsterdam, 30 januari – TDK-Lambda breidt de Genesys-serie uit met de EVA24000 range voedingen welke geschikt zijn als inbouwmodel. Ze bieden de mogelijkheid om te..
Logo Koning & Hartman

Infor M3 helpt Belgisch voedingsbedrijf efficiëntie te verhogen en kosten te besparen
Barneveld, 30 januari 2014 – Infor, de toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 70,000 klanten, maakt bekend dat Ter Beke Fresh Food Group heeft..
Logo Infor

Hoofddorp, 30 januari 2014 – Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) hebben ..
Logo HeadFirst

Schiphol-Rijk, 30 januari 2014 – Het Nederlandse Interxion (NYSE: INXN), een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale..
Logo Interxion

Arnhem, 30 januari 2014 – Financiële instellingen zitten in een spagaat tussen enerzijds het centraal stellen van het klantbelang en anderzijds het voldoen aan wet-..
Logo Quadient Data Nederland B.V.

Wintereditie van de Global Games App geeft sportfans inzicht in alle sport-trivia
Hoofddorp, 30 januari 2014 – Om de aankomende Winterspelen in Sochi te vieren heeft QlikTech, (NASDAQ: QLIK) na het succes van de Global Games App voor de Olympische..
Logo Qlik

Adobe (Nasdaq:ADBE) heeft de resultaten bekendgemaakt van haar Q4 2013 Social Media Intelligence Report waarin paid, earned en owned social media ontwikkelingen zijn..
Logo Adobe Systems Benelux BV

Wat zijn de belangrijkste lessen van 2013 en wat zijn de trends van 2014?
GFI Software heeft haar voorspellingen voor de security-sector bekendgemaakt. Tevens kijkt het bedrijf terug naar de belangrijkste trends van 2013 die ook nog in 2014 terug te..
Logo GFI Software

Dashboards leveren belangrijke informatie voor strategische reacties op calamiteiten, onderhoud van smart grids en betere klantenservice
Nieuwssamenvatting Nutsbedrijven hebben oplossingen nodig die hen helpen inzicht te krijgen in de enorme hoeveelheid data die zij hebben, waaronder die van smart meter- en..
Logo Oracle

Amsterdam, 30 januari 2014 – De regels voor de wereldhandel hebben geen gelijke tred gehouden met de snelle innovatie van software-gedreven producten en diensten, zoals..
Logo BSA | The Software Alliance

Citrix introduceert nieuwe versies van XenApp en XenDesktop
Nu medewerkers steeds meer op mobiele devices werken, krijgen IT-afdelingen vaak het verzoek om Windows-applicaties beschikbaar te stellen op alle apparaten die in gebruik..
Logo Citrix

Amsterdam, 30 januari 2014 - Konica Minolta voegt twee nieuwe kleurenmultifunctionals, de bizhub C3350 en bizhub C3850 en twee nieuwe zwart-wit multifunctionals toe aan het..
Logo Konica Minolta Business Solutions


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Remain Software
Logo Saxion
Logo VPNtotaal.nl
Logo Relined Fiber Network
Logo Insight
Logo Edubookers.com
Logo Humanwave B.V.
Logo Datacenter.com
Logo TenderApp
Logo DeltaFiber B.V.
Logo Global Knowledge
Logo Icontact BV
Logo NewChannel
Logo PanCompany
Logo Maunt
Logo Global Knowledge
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo PQR B.V.
Logo Belcentrale.nl
Logo RoSecure
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo E-mergo
Logo Curvature
Logo Box Netherlands
Logo SER Group
Logo ZyXEL
Logo Zircon
Logo Liquidware
Logo Fox-IT
Logo Cisco
Logo AvePoint
Logo Veeam Software
Logo Solar Nederland B.V.
Logo Cisco
Logo Workday
Logo Thinkwise
Logo Descartes
Logo Ingenico Group
Openingstijden
Ma-Vr:  08:00 - 22:00
Za-Zo:  Alleen aanleveren

Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87043 persberichten
- 5548 bedrijfsprofielen
- 57 PR-bureauprofielen
- 6621 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl