Artsen in opleiding (aios) kunnen vanaf nu in een handomdraai laten controleren of hun rooster voldoet aan de geldende wet- en regelgeving. Dat is het resultaat van een..
Logo Déhora

Sittard-Geleen / Uitgeest, 16 september 2008 – Care4ict en Magma IT Solutions hebben een contract ondertekend voor de levering en implementatie van de template myProfits..
Logo Magma IT Solutions

Avalex gebruikt Netpresenter EasyBroadcast voor publicatie bedrijfsnieuws op groot scherm in kantine
Beek, 29 september 2008 – Medewerkers van Regionaal Reinigingsbedrijf Avalex krijgen vanaf nu tijdens de lunch niet alleen broodjes, maar ook bedrijfsnieuws geserveerd...
Logo Netpresenter

Dordrecht, maandag 29 September 2008 – Patrick Speijers gaat Agent Improvement Software onder de naam Agimso als SaaS oplossing in de Nederlandse contact center markt te..
Logo Agimso BV

29 september 2008FoneWell en 2KNOWIT kondigen een samenwerking aan waarin 2KNOWIT FoneWell gaat adviseren in de meest brede zin van het woord op het gebied van Hosted..
Logo FoneWell

Den Haag, 28 september 2008Nederlanders die hun AOW uitstellen volgens de nieuwe plannen van minister Donner zijn een dief van hun eigen portemonnee. Dit zegt hoogleraar..
Logo AEGON

Videominer als enige Nederlandse product genomineerd uit 72 internationale inzendingen
Heteren, 25 september 2008Observision met zijn Videominer behoort tot een van de drie genomineerden voor de SECURITY INNOVATION AWARD. Deze award is verbonden aan..
Logo Observision Netherlands

Almere, 29 September 2008In het September nummer van Winmag Pro is de web oplossing van For Conference met 4,5 sterren beloont waar 5 sterren maximaal is.Deze waardering..
Logo For Conference

Lelystad, 29 september 2008 – Licomasoft Benelux heeft vanaf vandaag t/m 31 december 2008 een fantastische actie m.b.t. licentie management software.Licomasoft Benelux is..
Logo Licomasoft

Pensioenfonds wint Proof of Concept tijdens speciale bijeenkomst
Eindhoven, 29 september 2008 – ICT-dienstverlener CIBER gaat rapportagetools van Business Objects implementeren op het SAP-systeem van Algemeen Pensioen Groep (APG). Het..
Logo CIBER

Breukelen – 25 september 2009 – Chevalier, Premier Partner van Xerox en geavanceerd grafimediabedrijf gespecialiseerd in commercieel drukwerk, neemt als eerste drukkerij..
Logo Xerox

Nieuwegein, 29 september 2008 – Informatica Corporation, de grootste onafhankelijke aanbieder van data integratie software, is opgenomen in het ‘leaders quadrant’ van het..
Logo Informatica Nederland B.V.

Real-time Business Intelligence (BI) geïntegreert met bedrijfskritische transactionele systemen
Schiphol-Rijk, september 2008 – InterSystems komt tegemoet aan de groeiende behoefte aan analytische bedrijfsinformatiesystemen (Business Intelligence) die real-time..
Logo InterSystems Nederland

Educatieve ervaringen Eyos belangrijk voor ontwikkeling kennisportaal
Utrecht, 29 september 2008 – De Stichting Bibliotheek Haarlemmermeer (OBHM) kiest Eyos voor het projectmanagement van een nieuw op te zetten kennisportaal. Dit nieuwe..
Logo Eyos BV

BendBright-XS aangemerkt als vernieuwer in de breedband-industrie door optische signalen probleemloos de hoek om te laten gaan
Amsterdam, 29 september 2008 – Draka Communications, een van de grootste ondernemingen in de glasvezelindustrie, heeft bekendgemaakt dat tijdens de Deense Breedband..
Logo Draka

Doorbraak in webhosting dankzij PINS HyperGrid™
Amsterdam, 29 september. PINS, een leidende Nederlandse Hosting en Managed Services provider lanceert vandaag als eerste in Nederland webhosting zonder limieten. Dit..
Logo PINS Internet

OLDENZAAL, 20080926 -- De spectaculaire openingsacties van Second Media hebben er voor gezorgd dat de internetwinkel voor een halve dag uit de lucht is geweest.Sinds twee..

Vacaturenetwerk Reed Business Recruitment is uitgebreid tot het grootste community netwerk van Nederland voor ambitieuze professionals, met een bereik van ruim 1,25..
Logo Reed Business Information

Double-Take draait nu op de twee snelst groeiende platformen ter wereld
Brussel, 29 september, 2008 – Double-Take Software (NASDAQ: DBTK), een toonaangevend infrastructuur softwarebedrijf, introduceert een disaster recovery en high..
Logo Double-Take Software

’s-Hertogenbosch, 29 september 2008 – Centric introduceert de StoreWorld Payment Point voor retailers. De StoreWorld Payment Point zorgt ervoor dat consumenten binnen een..
Logo Centric

’s-Hertogenbosch, 29 september 2008 – Supermarktketen Hoogvliet heeft na een zorgvuldig selectietraject, waarbij meerdere oplossingen zijn beoordeeld, gekozen voor de..
Logo Centric