www.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers

2515 volgers @ICTberichten
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.Herken zakelijke websitebezoekers
Persberichten van 29 juni 2021 (81 dagen geleden)  
Het is nog maar enkele jaren geleden dat de infrastructuur waarop onze software als SaaS-dienst draaide, werd vernieuwd. Toch is er onlangs een nieuwe stap gezet: Zenya gaat..
Logo Infoland

In 12,5 jaar van schoonheidsverzorging naar huidtherapie
Drachten, 1 juli - Mijn Huidspecialist viert vandaag haar 12,5-jarig jubileum. In die 12,5 jaar is niet alleen de werkwijze sterk veranderd, ook Mijn Huidspecialist als..
Logo Mijnhuidspecialist.nl

Kites team ondersteunt verdere ontwikkeling van Zoom-features voor automatische vertaling
Amsterdam, 29 juni 2021 - Zoom Video Communications, Inc. (NASDAQ: ZM) kondigt vandaag aan dat het bedrijf een definitieve overeenkomst heeft getekend voor de overname van..
Logo Zoom

De vaccinatiecampagne tegen het coronavirus in Nederland is goed op stoom. Per 26 juni staat de teller op ruim 15 miljoen prikken. En daarachter gaat een enorme logistieke..
Logo Xerox

Schneider Electric, leider in de digitale transformatie van energiemanagement en automatisering, kondigt vandaag aan dat Hans Smid is verkozen tot voorzitter van de European..
Logo Schneider Electric

Nederlandse beleggers hebben de unieke kans om te investeren in sterk renderende IPO’s via het Freedom24-platform
Amsterdam, 29 juni 2021 – Aansluitend op zijn ambitieuze groeiplan voor de Europese markt, maakt de baanbrekende broker Freedom Finance zijn portefeuille van..
Logo Freedom Finance

Den Bosch, 29 juni 2021 – Ivanti, het automatiseringsplatform dat IT assets van cloud tot edge detecteert, beheert, beveiligt en onderhoudt, benoemt Daniel Spicer als..
Logo Ivanti

Utrecht – Nederlanders gaan onzorgvuldig om het hun wachtwoorden. Dit blijkt uit onderzoek van Orange Cyberdefense onder bijna 1100 Nederlanders. Zo geeft bijna de helft..
Logo Orange Cyberdefense

Helft van bedrijven heeft moeite met vervullen personeelsbehoefte
Amsterdam – Het lijkt er op dat sollicitanten waarvan het vorige contract is geëindigd tijdens de coronacrisis, kunnen rekenen op flink wat wantrouwen van..
Logo Pro Contact

SaaS-oplossing voor documentatie en communicatie in bouw en vastgoed zet eerste stappen op Benelux-markt met start in Nederland
PlanRadar, de Europese proptech-marktleider op het gebied van documentatie en communicatie in bouw- en vastgoedprojecten, zet stevig in op de Benelux-markt. Met zijn..
Logo PlanRadar

Functies maken veilige printtoegang mogelijk voor externe en hybride werknemers in post-pandemische bedrijfsomgevingen
Naarden - Lexmark, wereldwijd leider in oplossingen voor beeldverwerking, komt met verbeteringen aan voor zijn belangrijkste Cloud Services-oplossingen: Cloud Print Management..
Logo Lexmark International

Het Leidse SWIS en het Belgische MarTech bedrijf Dropsolid zetten zich samen in voor de afzet en implementatie van het Digital Experience Platform (DXP) op de Nederlandse..
Logo SWIS

Het partnerschap brengt voor het eerst de leidende spelers in het IoT-ecosysteem samen onder één paraplu om de implementatie van IoT-gebruikscasussen te..
Logo Orange Business Services

Panasonic heeft vandaag zijn nieuwe robuuste tablet geïntroduceerd: de Toughbook G2. Deze tablet is ontworpen met het oog op toekomstige communicatietechnologieën,..
Logo Panasonic

D-Link heeft tijdens Mobile World Congress in Barcelona zijn nieuwste uitbreidingen voor de netwerkmanagementoplossing Nuclias Cloud geïntroduceerd. De cloud-enabled..
Logo D-Link Benelux

D-Link heeft tijdens Mobile World Congress diverse uitbreidingen onthuld van het gecentraliseerde netwerkbeheerportfolio van Nuclias Connect. De nieuwe Nuclias Connect Hub..
Logo D-Link Benelux

Organisaties kunnen sneller innoveren met HPC on demand-diensten en mogelijkheden voor server acceleratie
De door Dell Technologies ontwikkelde open source Omnia-software versnelt en vereenvoudigt de implementatie en het beheer van AI- en berekeningsintensieve workloads ..
Logo Dell Technologies

Razer, het toonaangevende lifestylemerk voor gamers, onthult de Razer Kishi Universal Gaming Controller for iPhone (Xbox). Deze controller is ontworpen voor het streamen van..
Logo Razer Europe

Zweedse autofabrikant breidt het gebruik van BluJay's Transportation Management uit ter ondersteuning van hun wereldwijde auto supply chain distributienetwerk
Dordrecht, 29 juni 2021- BluJay Solutions, leverancier van supply chain-software en -diensten, kondigt aan dat de Zweedse autofabrikant Volvo, de samenwerking met BluJay heeft..
Logo BluJay Solutions

Enschede, Nijmegen en Zwolle krijgen Amac-winkel vanaf 1 juli
Utrecht, 29 juni 2021 – Apple Premium Reseller Amac neemt de drie winkels van collega Xando over. Ook de consumentenwebsite komt in handen van Amac. Xando gaat zich..
Logo Amac (A-Mac B.V.)

CV-'s rondpompen en stapeling van hoge marges op freelance tarieven moet verboden worden
Muiden 29 juni 2021 – Het op grote schaal rondpompen van cv's in IT is onethisch en zelfs verboden volgens de privacywetgeving als er geen toestemming is, stelt Martijn..
Logo Mindyourmatch

Duizenden wandelaars werken woensdag 30 juni aan gezondheid én milieu
De Hersenstichting en Nederland Schoon slaan op 30 juni de handen ineen en introduceren het ‘zwerfafvalommetje’. Wandelaars die de populaire Ommetje-app woensdag..
Logo Nederland Schoon

Door gebruik te maken van het innovatieve ‘insights-as-a-service’-platform voorziet nucleoo Euroinnova van directe en verbeterde data-analyses. Op die manier kan..
Logo nucleoo

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Login Consultants
Logo Elbo Technology
Logo iSOC24
Logo Vabi
Logo Brixxs
Logo SoftApp BV
Logo MatrixMind
Logo Nice to Meat
Logo Fullstaq B.V.
Logo Stichting ITdonations
Logo Jortt BV
Logo NPRM NV
Logo Stylonic.nl
Logo PlanMen
Logo Facilitor
Logo VPNdiensten.nl
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo E-mergo
Logo Orange Cyberdefense
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Medius
Logo VPNdiensten.nl
Logo Experis
Logo Vertiv
Logo Visma | Raet
Logo Kaspersky
Logo Kaspersky
Logo Uniserver
Logo reichelt elektronik
Logo Barracuda Networks
Logo Citrix
Logo Eaton
Logo Poly
Logo Deliverect
Logo ManpowerGroup
Logo Lookout
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92062 persberichten
- 6044 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10754 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers