www.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2473 volgers blijven op de hoogte!
Persberichten van 29 mei 2018 (504 dagen geleden)  
Data kan een organisatie transformeren. Maar om actie te kunnen ondernemen, is het juiste inzicht in data noodzakelijk. Door gebruik te maken van een analytics platform worden..
Logo Qlik

Gewenste aanvulling op parkeerapps wordt op 29 mei geïntroduceerd tijdens Fleet Mobility Live 2018
Bunnik, 28 mei 2018 – Automobilisten betalen regelmatig te veel parkeerkosten. In veel gevallen komen zij er onderweg of achteraf pas achter dat de parkeerapp nog aan..
Logo ParkAlert B.V.

Schneider Electric, leider van digitale transformatie in energiemanagement en automatisering, kondigt de beschikbaarheid van de EcoStruxure™ Asset Advisor aan. Met deze..
Logo Schneider Electric

Zaltbommel, 29 mei 2018 - De nieuwe modulaire PLC XC300 van powermanagementbedrijf Eaton stelt machine- en systeembouwers in staat compacte modulaire, moderne..
Logo Eaton

Groei was ooit het domein van de sales- en marketingafdeling, maar daar komt verandering in. Met het nieuwe supportproduct van HubSpot verandert iedere klantinteractie in mogelijkheden voor groei.
Hoofddorp – 29 mei 2018 – HubSpot, marktleider met zijn CRM, marketing, sales en supportplatform, lanceert vandaag na een korte bètaperiode Service Hub, de..
Logo HubSpot

Wereldwijde technologieleverancier Arrow Electronics kondigt de uitbreiding aan van zijn samenwerking met Commvault, wereldleider op het gebied van back-up,..
Logo Arrow Electronics

De AI-gestuurde conversatietechnologie van Dragon Drive zorgt voor een betere, eenvoudigere en persoonlijkere gebruikservaring voor bestuurders en passagiers in de A-klasse
Amsterdam, 29 mei – Nuance Communications, Inc. (NASDAQ: NUAN), heeft vandaag aangekondigd dat het nieuwe, revolutionaire multimediasysteem van Daimler AG, de..
Logo Nuance

Breda, dinsdag 29 mei 2018 – Gertjan Sybrandi, Hoofd Facilitaire Services & Mobiliteit bij Stedin, is zojuist uitgeroepen tot Mobiliteitsmanager van het jaar 2018...
Logo Heliview Conferences & Training

Houten, The Netherlands, 29 May 2018 - The costs of a mobile SIM-only plan have generally come down in most countries in Western Europe in the past year, according to the..
Logo Telecompaper

Gratis securityscan voor houders van cyberpolissen
Rijen, 29 mei 2018 – Verzekeraar Hiscox en SecureMe2 zijn een exclusieve samenwerking aangegaan die gericht is op MKB-bedrijven die een Hiscox Cyber Verzekering..
Logo SecureMe2

Het digitaliseren van een klassiek sterk locatiegebonden businessmodel naar online aanwezigheid met een landelijke dekking, is geen geringe uitdaging. Aanbieder van..
Logo Inbox Storage

Maarssen, 29 mei 2018 - Calco, specialist in detachering, coaching en opleiding van jonge en ervaren IT professionals, heeft haar eerste buitenlandse kantoor geopend in..
Logo Calco


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo NewChannel
Logo PanCompany
Logo Maunt
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo NewChannel
Logo Belcentrale.nl
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Leadgate Europe
Logo QuandaGo
Logo NewChannel
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo ZyLAB
Logo Insight
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo E-mergo
Logo Curvature
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo GTT Communications
Logo Interxion
Logo Ymor
Logo XpertHR
Logo Building Blocks
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Flanderijn
Logo Uniserver
Logo Cisco
Logo Pegasystems
Logo Databricks
Logo Workday
Logo Altares Dun & Bradstreet
Logo IFS
Logo Liquit
 
www.LVTPR.comwww.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nl