www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl
2501 volgen @ICTberichten
Persberichten van 29 mei 2008 (13 jaar en 122 dagen geleden)  
Haarlem, 29 mei 2008 Easy Computing tekent met de Duitse uitgever Franzis-Verlag voor de exclusieve uitgave in de Benelux van Silkypix, een van de meest krachtige..
Logo Easy Computing

Emmeloord – 29 mei 2008. Vandaag is het mkbOK keurmerk voor MKB winkels en bedrijven in Nederland aan MyHandsfree.nl uitgereikt. Het bedrijf MyHandsfree.nl en haar website..
Logo MyHandsfree.nl

Amsterdam, mei 2008Hudson heeft op 20 december 2007 bekend gemaakt dat zij haar Nederlandse Werk en Re-integratie divisie, Hudson Human Capital Solutions B.V., verkocht heeft..
Logo Hudson

Heemskerk, 29 mei 2008, ID Control BV, de specialist op het gebied van online identiteits- en toegangscontrole presenteert een milieuvriendelijk alternatief met haar nieuwe..
Logo ID Control

Versterking van de practice Regie met ervaring vanuit de financiële sector
Amsterdam, 29 mei 2008 – Quint Wellington Redwood, het onafhankelijke managementadviesbureau dat zich volledig toelegt op het oplossen van IT-gerelateerde..
Logo Quint Wellington Redwood

PRIMERGY-servers en FibreCAT SX-opslagsystemen van Fujitsu Siemens Computers zijn gecertificeerd voor Oracle Enterprise Linux
Maarssen, 29 mei 2008 – De PRIMERGY-servers en FibreCAT SX-opslagsystemen van Fujitsu Siemens Computers, die systeemuitval in missiekritieke bedrijfsomgevingen helpen..

Mechelen, 29 mei 2008 PandaLabs, het onderzoekslaboratorium van Panda Security, waarschuwt voor een nieuwe kwetsbaarheid in Adobe Flash die gebruikt wordt voor het verspreiden..
Logo Panda Security

Amsterdam, 29 mei 2008 - Reliance Globalcom Ltd, een dochteronderneming van de Indiase telecomserviceprovider Reliance Communications, heeft de Vanco Group Ltd overgenomen...
Logo Reliance Globalcom

Nu vaste glasvezelverbinding voor uitzenden beeld en geluid van topkwaliteit
Utrecht, 29 mei 2008 – Eurofiber heeft in opdracht van concertorganisator Mojo Concerts en Buro Pinkpop een vaste, op Ethernet gebaseerde glasvezelverbinding tussen het..
Logo Eurofiber

Met één druk op de knop alle wedstrijddata in je Microsoft Outlook-agenda
Schiphol, 29 mei 2008 - Echte voetbalfans zitten natuurlijk allang in spanning over het EK voetbal, dat op 7 juni a.s. van start gaat. Welke elftallen zullen winnen, wie haalt..
Logo Microsoft

Hilversum, 29 mei 2008 – Oxxio, de vierde energieleverancier van Nederland, heeft de 10.000e klant verwelkomd die zich heeft aangemeld voor de BespaarBonus. Dit betekent dat..
Logo Oxxio Nederland bv

Social Networking basis voor nieuw Nederlands bedrijf
Utrecht, 29 mei 2008 – Rijschool Network, een nieuwe Nederlandse dienstverlener, is officieel van start gegaan met een dienst gericht op mensen die rijles willen nemen...
Logo Rijschool Network

Social networking basis voor nieuw Nederlands bedrijf
Utrecht, 29 mei 2008 – Rory Ligthart (24) start Rijschool Network, één van de eerste bedrijven die door middel van social network marketing vraag en aanbod bij elkaar brengt...
Logo Rijschool Network

29 mei 2008Ilse media en Connexys lanceren in juli een nieuwe online vacaturebank: NUwerk.nl. NUwerk.nl combineert de techniek van Connexys, marktleider op het gebied van..
Logo ilse media groep B.V.

Enschede, 29 mei 2008 – Fortes Solutions, softwareleverancier voor strategisch verandermanagement, heeft twee nieuwe kantoren geopend in het Verenigd Koninkrijk en Australië...
Logo Fortes Solutions BV

Werknemer verkiest flexibele werktijden boven leaseauto
Nederhorst den Berg, 29 mei 2008 – Het toenemende aantal files in Nederland maakt het reizen voor consultants vrijwel ondraaglijk. Dit stellen 387 ondervraagden in een..
Logo Deltek

Delft, 29 mei 2008 - ORTEC, een van de grote leveranciers van geavanceerde software oplossingen voor planning en optimalisatie, heeft een overeenkomst met Exact Software..
Logo ORTEC

Bunnik, 29 mei 2008 – CommScope Enterprise Solutions, een divisie van CommScope, Inc. (NYSE:CTV), breidt zijn productportolio in EMEA uit met coaxbekabeling voor..
Logo CommScope

's-Hertogenbosch, Hoogezand, 29 mei 2008 - SAPA Aluminium BV in Hoogezand is recentelijk live gegaan met de planningsoftware van Quintiq. SAPA, onderdeel van de Zweedse SAPA..
Logo Quintiq

Satyam-divisie als eerste gecertificeerd voor GE Centricity Enterprise-software
Hoofddorp, 29 mei 2008 - Satyam Computer Services Ltd. (NYSE: SAY, Euronext Amsterdam: SAYE), wereldwijd marktleider op het gebied van IT-advies en -dienstverlening, heeft een..
Logo Tech Mahindra Ltd.

Drastische afname invoering nieuwe besturingssystemen
Amsterdam, 29 mei 2008 – ICT-projecten worden vaker succesvol afgerond. In vergelijking met voorgaande jaren is vooral in de dienstensector en binnen het MKB de waardering..

19 juni 2008 - Schiphol-Rijk en Houten Op donderdag 19 juni a.s. organiseren de Microsoft Gold Certified partners e-office en Macaw, in samenwerking met Microsoft, het event..
Logo e-office

Brussel, 28 mei 2008 - Mobistar bundelt als eerste operator mobiele en vaste telefonie samen met internet in één tariefplan voor de businessmarkt. One Office Full Pack..

Waarom moet je er heen en hoe zorg je dat het succesvol wordt?
Delft, 29 mei 2008 – Na de outsourcingprojecten in Azië is het uitbesteden van IT-klussen aan landen in de Balkan de nieuwe trend. De voordelen zijn legio: minder culturele..
Logo HintTech

Eindhoven, 29 mei 2008 - Brocade ontwikkelt samen met Microsoft een beheeroplossing waarmee klanten de nieuwe Performance & Resource Optimization feature (PRO) opnemen in..
Logo Brocade

Tevens externe opslag van e-mails met Nederlandstalige oplossing
Haarlem, 28 mei 2008 – De Haarlemse softwarespecialist Mensys BV lanceert een Nederlandstalige versie van het Deense spam- en virusfilter Comendo. Comendo filtert e-mails van..
Logo Mensys BV

Mechelen, 28 mei 2008 – Vandaag maakte Telenet aan de ondernemingsraad haar intentie bekend om alle facilitaire diensten m.b.t. de productie van PRIME en video on demand te..

Cisco Motion vormt innovatieve visie op zakelijke mobiliteit
Amsterdam, 28 mei 2008 – Cisco introduceert een architectuur waarmee bedrijven een nieuwe manier van mobiel werken kunnen realiseren die verder gaat dan het gebruik van de..
Logo Cisco

Ultieme flexibiliteit dankzij de combinatie van een voor virtualisatie ontworpen server met toonaangevende virtualisatiesoftware
Maarssen, 28 mei 2008 – Fujitsu Siemens Computers introduceert het ultieme platform voor flexibele virtualisatie in het datacenter, door middel van zijn PRIMERGY..

Naarden, 28 mei 2008 – Een van de grootste IP-telecommunicatiebedrijven, Global Crossing (code NASDAQ : GLBC), heeft een nieuw IP PoP (Point of Presence) in gebruik genomen om..
Logo Global Crossing

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Offorte
Logo AtMost
Logo SoftApp BV
Logo QuandaGo
Logo DATPROF
Logo Avaap
Logo Fastbyte
Logo Leadgate Europe
Logo Xdroid
Logo Qualogy
Logo NewChannel
Logo QuandaGo
Logo Salure
Logo Boys with Brains
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo Techone B.V.
Logo Unexus B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo DNA Services B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Orange Cyberdefense
Logo Orange Cyberdefense
Logo Broad Horizon
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Schneider Electric
Logo myBrand
Logo Thinkwise
Logo Dutchitchannel.nl
Logo NTT Ltd.
Logo Citrix
Logo Barracuda Networks
Logo Clarity Benelux
Logo Ictivity
Logo GTT Communications
Logo Sitecore
Logo Schneider Electric
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90176 persberichten
- 5880 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9513 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com