Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl
2505 volgen @ICTberichten
Persberichten van 29 april 2021 (91 dagen geleden)  
Almelo, 28 april 2021 – Adwise is de winnaar van de Emerce100, de meest prestigieuze graadmeter voor digital agencies in Nederland. Het Twentse marketingbureau werd het..
Logo Adwise

We staan in de Emerce100! Met een beoordeling van 5,5 sterren behoren we tot de beste e-business bedrijven van Nederland. Als nieuwe binnenkomer zijn we binnen de categorie..
Logo Webton

Klanten kunnen kostenefficiënt data versneld migreren Boomi bereikt mijlpaal van 15.000 klanten wereldwijd Amsterdam, 29 april 2021 - Boomi™,..
Logo Boomi

Extreme behaalt drie ISO-certificeringen en voorziet ExtremeCloud IQ-abonnees zo van het hoogste niveau van informatiebeveiliging en databescherming
Amstelveen, 29 april 2021 – Extreme Networks, Inc. (Nasdaq: EXTR), een cloudgedreven netwerkbedrijf, is de enige cloudnetwerkleverancier die over drie..
Logo Extreme Networks

Cellnex is als neutral host exclusief verantwoordelijk voor de bouw, het beheer en exploitatie van opstelpunten (voor ProRail, MNO’s en andere marktpartijen) die optimale mobiele connectiviteit op en rond het spoor mogelijk maken.
Utrecht, 29 april 2021 - Cellnex, Europa’s grootste onafhankelijke telecommunicatie infrastructuur provider met meer dan 128.000 sites in Europa, is na een aanbesteding..
Logo Cellnex

Compatibiliteit met Android Auto™ geeft Android™-gebruikers rechtstreeks in het voertuig inzicht in essentiële laadfunctionaliteit voor een fijnere ervaring tijdens het rijden.
Amsterdam, 29 april 2021- ChargePoint, Inc., een van de grootste oplaadnetwerken voor elektrische voertuigen (EV) ter wereld, integreert nu met Android Auto om de ervaring van..
Logo ChargePoint

Commercieel aanbieden waterstof door openbare tankstations breder mogelijk door initiatief VSL
Delft, 29 april 2021 - Als eerste partij in Nederland lanceert VSL, ook bekend als het Nationaal Metrologisch Instituut, een mobiele kalibratiefaciliteit voor waterstof. Vanaf..
Logo VSL

Amsterdam, 29 april 2021 – Citrix Systems, Inc. (NASDAQ:CTXS) is benoemd tot Leader in Unified Endpoint Management Solutions in de IDC MarketScape: Worldwide Unified..
Logo Citrix

Cloud licentiëring oplossing voor mobiele SaaS-toepassingen
Hengelo, April 2021 - Wibu-Systems, een bedrijf toonaangevend op het gebied van bescherming, licentie- en beveiligingsoplossingen voor de software-industrie, breidt zijn..
Logo WIBU-SYSTEMS

Gezamenlijke implementatie van Genesys Cloud en Verint Monet
Vianen, 29 april 2021 - Royal FloraHolland, de grootste bloemenveiling ter wereld, en Frontline Solutions gaan gezamenlijk Genesys Cloud implementeren en uitrollen als..
Logo Frontline Solutions

Leer alles over de kracht van SMS in diverse sectoren.
De wereldwijde coronacrisis dwingt overheden, bedrijven en instellingen in Nederland en daarbuiten om op een andere manier te communiceren. Of het nu om klanten, bezoekers,..
Logo Spryng

Poly (NYSE: PLT) heeft een nieuwe mijlpaal bereikt: het bedrijf verkocht in maart zijn dertig miljoenste IP-telefoon. En dat op een moment dat de markt snelle veranderingen..
Logo Poly

Met nieuw kantoor krijgt Manpower strategische marktpositie in de Kop van Noord-Holland
Diemen – Manpower, uitzendbureau en arbeidsbemiddelaar, opent dit voorjaar opnieuw haar deuren in Alkmaar. Eerder was het uitzendbureau hier al gevestigd, maar lateris..
Logo ManpowerGroup

Samen sterk voor een complete SD-WAN-oplossing met internationale internetconnectiviteit
Vianen – Internet access service provider Expereo en netwerk integrator en managed service provider Avit Group intensiveren de samenwerking. Avit en Expereo bundelen de..
Logo Avit Group

Hoofddorp, 29 april 2021 - GrassGreener Europe heeft Clarity geselecteerd als nieuwe partner voor PR en communicatie in Nederland. Clarity helpt GrassGreener Europe met het..
Logo GrassGreener Europe

Ruim de helft van de Nederlandse ondernemers (50,4 procent) ziet Facebook als dé plek om hun community op te zetten en verder te laten groeien. Instagram (16,7 procent)..
Logo We Love Communities

Amsterdam, 29 april 2021 - Anouk Reitsma (32) is onlangs gestart als senior creative bij internationaal PR- en marketingbureau LEWIS. In deze functie focust zij zich op de..
Logo LEWIS

Dordrecht, 29 april ­- BluJay Solutions, leverancier van supply chain-software en -diensten, heeft versie 21.1 van zijn transport-, distributie- en Global Trade-applicaties..
Logo BluJay Solutions

Blockchain-startup CargoLedger treedt toe tot het iSHARE-stelsel
Delft, 29 april 2021 – Klanten van Blockchain-startup CargoLedger delen vanaf deze maand hun logistieke gegevens veiliger en gecontroleerd hun data via de..
Logo iSHARE

IFS's Q1 bereikt belangrijke mijlpalen met terugkerende omzet van ruim 80% van de software-omzet, groei van de cloud-omzet met 102% en vertegenwoordigt ruim 50% van de terugkerende omzet
Eindhoven ­29 april, 2021 ­­- IFS, de wereldwijde onderneming op het gebied van bedrijfsapplicaties, heeft deze week de financiële resultaten bekendgemaakt voor het..
Logo IFS

Amsterdam, 29 april 2021 - Het Zscaler ThreatLabZ-team heeft een interessante campagne ontdekt bestaande uit meerdere infostealer RAT-families en miner malware. Deze campagne..
Logo Zscaler

Als expert in de FMCG en Food Research branche bindt onderzoeksbureau Markteffect zich graag aan een platform als ISMI. ISMI, hét grootste business-to-shopper platform,..
Logo Markteffect

Het aantal Nederlandse consumenten dat na de pandemie voor online shopping zal kiezen nam toe met 54%, van 11% vóór de pandemie naar 17% erna. Het..
Logo UPS

CM.com appoints Brian Manusama as Chief Strategy Officer CM.com, a global Conversational Commerce platform, has appointed Brian Manusama as Chief Strategy Officer (CSO) and..
Logo CM

Kaspersky-experts delen gids
Utrecht, 29 april 2021 - Foto's delen en taggen, documenten uploaden naar de cloud, een nieuwe applicatie installeren en in online winkels rondneuzen - we hebben dagelijks te..
Logo Kaspersky

Met de introductie van vereenvoudigde onboarding van handelspartners met geavanceerde verificatie
Breukelen, Nederland – 29 april 2021 om 8:00 uur CEST – TIE Kinetix, leider in 100% digitalisering van de supply chain, heeft vandaag de Spring Release van..
Logo TIE Kinetix N.V.

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91750 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10582 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl