www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers
2505 volgen @ICTberichten
Persberichten van 28 april 2021 (46 dagen geleden)  
BPSOLUTIONS is trots verkozen te zijn als winnaar van de IBM Beacon Award in 2021 voor onze oplossing in de categorie ‘Outstanding Software Defined Storage..
Logo BPSOLUTIONS

Red Hat Insights voegt ondersteuning toe voor Red Hat OpenShift en Red Hat Ansible Automation Platform voor meer inzicht in IT-footprints, van traditionele servers tot cloud-native stacks in de publieke cloud
Amsterdam, 28 april 2021 - Red Hat, Inc., leverancier van open source oplossingen, kondigt aan dat het Red Hat Insights, zijn predictive analytics-aanbod, heeft uitgebreid..
Logo Red Hat

Voortrekker in leefbaarheid en veiligheid start als een van eerste businessparken met nieuw verduurzamingstraject
Nieuw-Vennep, 28 april 2021 - Businesspark Nieuw-Vennep Zuid start als een van de twee eerste businessparken in Nederland met het innovatieve verduurzamingsproject Dienst..
Logo Businesspark Nieuw-Vennep Zuid

PA Consulting presenteert de financiële resultaten over 2020
Utrecht, 28 april 2021 - PA Consulting, het adviesbureau dat vindingrijkheid tot leven brengt, maakt bekend dat het in 2020 (januari tot en met december) een financiële..
Logo PA Consulting

Spryng legt je uit waarom.
SMS is een zeer effectief en veilig communicatiemiddel dat door steeds meer organisaties wordt ingezet als vast onderdeel van de communicatiestrategie om processen te..
Logo Spryng

Partnerverlof moet 100% vergoed worden door UWV of werkgever
Amsterdam – Drie op de tien (30%) werkende Nederlanders vindt dat het partnerverlof even lang moet zijn als het bevallingsverlof – het verlof dat de moeder krijgt..
Logo XpertHR

Edge Software & Digital Services Program biedt financiële voordelen, certificering en ondersteuning aan leveranciers van IT-oplossingen bij het ontwikkelen van..
Logo Schneider Electric

Schneider Electric, leider in transformatie van energiebeheer en industriële automatisering, kondigt een samenwerking aan met TechBinder, een tech-startup die werven en..
Logo Schneider Electric

Red Hat Enterprise Linux 8.4 biedt lichtgewicht container-images, verbeterd beheer van edge-implementaties op schaal en automatische container-updates
Amsterdam, 28 april 2021 - Red Hat, Inc., leverancier van open source oplossingen, introduceert nieuwe mogelijkheden en verbeteringen voor Red Hat Enterprise Linux. Hiermee..
Logo Red Hat

Utrecht – IT-dienstverlener ilionx kondigt de overname van integratiespecialist Rubix aan. Het complementaire dienstaanbod staat centraal in de overname. Waar Rubix..
Logo ilionx

Het meest waardevolle HR techbedrijf van Europa opent kantoor in Amsterdam Hiermee versnelt Personio zijn Europese expansie, na een €104 miljoen..
Logo Personio

Nieuwe versie van het toonaangevende Kubernetes-platform integreert beveiliging en beheerbaarheid om DevSecOps te versnellen en vereenvoudigen
Amsterdam, 28 april 2021 - Red Hat, Inc., leverancier van open source oplossingen, kondigt Red Hat OpenShift Platform Plus aan. Deze nieuwe editie van het toonaangevende..
Logo Red Hat

DEN HAAG, 28 april 2021- Voor veel bedrijven is het nadenken over het zo efficiënt mogelijk inrichten van de logistiek keten een levensbehoefte. Maar wist je dat 52%..
Logo BarTrack

Mendix 9 brengt de voordelen van low-code naar onder meer data-integratie, intelligente workflows, mobiele ontwikkeling en AI Nieuwe AI Performance Bot zorgt ervoor..
Logo Mendix

Utrecht, 28 april 2021 – DataCore Software, een autoriteit op het gebied van software-defined storage, kondigt aan dat het Uitgeverij Lannoo nv, één van de..
Logo DataCore Software

GitLab, het centrale applicatieplatform voor softwareontwikkeling, heeft haar nieuwe Remote Work Report 2021* gelanceerd. Voor het rapport werden wereldwijd ongeveer 4.000..
Logo GitLab

easyJet maakt de toonaangevende Flex-garantie nog flexibeler voor reizen deze zomer zodat passagiers met vertrouwen kunnen boeken, wetende dat als hun plannen..
Logo easyJet

Trend Micro’s threat detectie en respons-platform bewijst zijn toegevoegde waarde in geavanceerde simulaties
Amsterdam, 28 april 2021 − Trend Micro, wereldwijd leider in cybersecurity, excelleert in recente ATT&CK-evaluaties, uitgevoerd door MITRE Engenuity. Het Trend Micro..
Logo Trend Micro

Met een batterijduur van meer dan 900 uur in een zeer licht ontwerp is dit de perfecte metgezel voor notebook-gamers.
Amsterdam – Razer, het toonaangevende lifestylemerk voor gamers, introduceert de Orochi V2. Dit is een compacte, lichte draadloze gaming-muis die meer dan 900 uur..
Logo Razer Europe

GOOSE Cyber Alarm nu beschikbaar voor online beveiliging
Dordrecht, 28 april 2021 - Veel bedrijven en consumenten zijn slecht weerbaar tegen cyberaanvallen, mede doordat zij aanvallen niet op tijd opmerken. Daarbij komt dat..
Logo GOOSE VPN

Q1 2021 RESULTS ICT GROUP
Highlights Q1 2021 Revenue in Q1 2021 up 5% to € 43.7 million (Q1 2020: € 41.6 million) Organically revenue was flat, mainly due to the tight labour..
Logo ICT Group N.V.

Folkert ten Kate benoemd tot operationeel directeur
Notilyze, aanbieder van data-analytics-as-a-service, voegt een compleet nieuw developmentteam toe aan de organisatie. Naast de bestaande tak die zich richt op data-analyse,..
Logo Notilyze B.V.

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Bergler Flex Solutions
Logo Awareways
Logo EsportsCommunity
Logo FlowWright
Logo bridgX
Logo Leadgate Europe
Logo Avinty (GGZ)
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Mavim BV
Logo Dutch IT Cybersecurity Council
Logo Nox Telecom
Logo Qexpertise
Logo Maunt
Logo ESTG
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Techone B.V.
Logo True
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Young_Coders
Logo CapX Nederland
Logo E-mergo
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo True
Logo Unexus
Logo Banking Circle
Logo Orange Cyberdefense
Logo Zoom
Logo ConnectHer
Logo XpertHR
Logo everis
Logo Truewind
Logo Ivanti
Logo Shippeo
Logo Red Hat
Logo Pegasystems
Logo Avit Group
Logo ManpowerGroup
Logo Workday
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91372 persberichten
- 6001 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10421 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers