Meer posts over Koningsdag dan vorig jaar, #koninginnedag nog steeds populair en natuurlijk hebben we het ook op social media over het weer
Utrecht, 28 april 2017 – Ondanks de lage temperatuur was Koningsdag 2017 weer een groot feest. Zeker ook op social media. Net als ‘offline’ blijkt het..
Logo LVTPR

Wat doe je als er veel vraag is naar IT-specialisten in de arbeidsmarkt en de aanvoer jonge talenten hier maar nauwelijks in voorziet? Je zorgt er gewoon voor dat je ze..
Logo DPA IT

Significante verbetering van winstgevendheid en kwaliteit van inkomsten
Plus500, het wereldwijde online CFD-handelsplatform voor particuliere beleggers, maakt de volgende update bekend van zijn resultaten in de eerste drie maanden van 2017,..
Logo Plus500

Nieuw onderzoek van Loudhouse in opdracht van Fellowes toont aan dat 'presenteïsme' een groeiend probleem is in Nederland
28 april 2017, Tilburg – Op dit moment komt meer dan de helft (51%) van de Nederlandse werknemers naar hun werk terwijl hun prestaties negatief beïnvloed..
Logo Fellowes Benelux

…maar ze zijn slordig met vertrouwelijkheden…
Iron Mountain onderzoekt de Waarde van Informatie voor het MKB Rotterdam (NL), 26 april 2017 – Bedrijven jonger dan vijf jaar, schenden de v..
Logo Iron Mountain

Alphen aan den Rijn (NL), 25 april 2017 - Anton Hijlkema (44) is per april benoemd tot Commercial en Customer Services Director van Iron Mountain België en..
Logo Iron Mountain

Kaspersky Lab publiceert de eerste kwartaalsamenvatting van APT-landschap
Utrecht, 28 april 2017 – In de eerste drie maanden van 2017 was een scherpe toename te zien in de verfijning van door staatgesponsorde cyberaanvallen. Hierbij..
Logo Kaspersky Lab

Utrecht, 28 april 2017 – Om industriële omgevingen wereldwijd te helpen beschermen tegen het toenemende gevaar van cyberaanvallen heeft de software van zowel..
Logo Kaspersky Lab