Het toonaangevende Mitel gaat in de toekomst de (mobiele) Stealth-encryptie en identiteit-gebaseerde segmentatie van Unisys gebruiken om kritieke data te beschermen.
Schiphol-Rijk, 26 april - Unisys kondigde vandaag aan dat het gaat samenwerken met Mitel, de leider op het vlak van zakelijke communicatie. Het bedrijf gaat vanaf nu..
Logo Unisys

Alle gevangenissen en inrichtingen in Nederland krijgen één modern, gebruikersvriendelijk en veilig informatiesysteem om het werken met justitiabelen kwalitatief te verbeteren.
Schiphol-Rijk, 25 april 2016 – Unisys is door de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) na een Europese Aanbesteding aangewezen voor de realisatie van een nieuw..
Logo Unisys

Uithoorn, 28 april 2016 – StartReady en CC4Skype zijn een samenwerking aangegaan. Met StartReady als leverancier van Skype for Business en CC4Skype als ontwikkelaar..
Logo StartReady BV

26 mei interactief webinar ‘databeveiliging in de bestuurskamer’
Amsterdam, 28 april 2016 – Diligent, leverancier van ‘s werelds meest gebruikte board portal Diligent Boards™, gaat samenwerken met Motiv, de..
Logo Diligent

Utrecht, 28 april 2016 – Voor maar liefst 44 procent van de IT-professionals vormt de integratie met de huidige omgeving de belangrijkste uitdaging bij de transitie..
Logo Telindus

De eerste oplossing om veranderend klantperspectief, -gedrag en sentiment echt te kunnen meten en beheren
AMSTERDAM, 28 april 2016 - Teradata (NYSE: TDC), het big data analytics en  marketing-applicaties bedrijf, zoekt continu naar innovatieve manieren om klantgedrag..
Logo Teradata Netherlands

Grote ondernemingen voldoen aan moderne SLA’s
Utrecht, 28 april 2016 - Veeam® Software, leverancier van oplossingen voor Availability for the Always-On Enterprise™, breidt de bestaande storage-integratie..
Logo Veeam Software

Omzet stijgt met 12 procent naar 92 miljoen euro EBITDA groeit met 24 procent naar 7,1 miljoen euro Vooruitzichten voor boekjaar, eindigend op 31 januari..
Logo Damovo

SteelConnect biedt single-click en directe provisioning naar cloudomgevingen; Amazon Web Services (AWS) nu beschikbaar in Marketplace SteelConnect..
Logo Riverbed

Versleutelde bestanden eenvoudig te bevrijden
Utrecht, 28 april 2016 – Als onderdeel van de voortdurende inzet van Kaspersky Lab om gebruikers te beschermen tegen de nieuwste ransomware, heeft Fedor Sinitsyn,..
Logo Kaspersky Lab

Samenwerking garandeert inhoudelijke kwaliteit Criteo-advertenties en het voldoen aan beschermingseisen
Amsterdam, 28 april 2016 – Criteo (Nasdaq: CRTO), specialist op het gebied van performancemarketing, gaat een internationaal partnership aan met Integral Ad Science..
Logo Criteo