www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlContentbureau
2504 volgen @ICTberichten
Persberichten van 27 november 2006 (14 jaar en 25 dagen geleden)  
Met de diverse feestdagen voor de deur heeft GO Telecom BV (Importeur & distributeur Plantronics headsets) in de Benelux een idee doorgevoerd dat op fantastische wijze..
Logo Exertis

Utrecht, 27 november 2006 - HSO zal Winvision gaan ondersteunen bij de implementatie van Microsoft Dynamics AX voor haar financiële administratie. Winvision zal vanaf 1..
Logo HSO

Voipro Nederland BV ontwikkelt hoogwaardige diensten en producten voor telefonie- en dataverkeer op basis van IP voor de zakelijke markt. Deze diensten leiden tot een..
Logo Exertis

Op 12 december 2006 vindt de vierde editie van Telecom Time plaats in het Beatrix Theater (Jaarbeurs Utrecht). Telecom Time is dit jaar nog groter met meer programma, meer..

Weert, 27 november 2006 - In januari 2007 bestaat CIS-Group twee jaar. In deze twee jaar is CIS-Group uitgegroeid tot een toonaangevende ICT-dienstverlener in de regio..
Logo CIS-Group

Het bedrijf zocht voor de administratieve ondersteuning van de logistieke en financiële processen naar software die de processen volledig ondersteunt en de potentie heeft mee..
Logo Logic Vision BV

Schiphol-Rijk, 27 november 2006 - Unisys Corporation (NYSE: UIS) heeft een overeenkomst gesloten voor de verkoop van Unisys Media aan Atex Group Limited. Het Britse Atex is..
Logo Unisys

Waalre, 27 november 2006 – De Hypothekers Associatie, de overkoepelende organisatie van alle vestigingen van De Hypotheker, gaat de hypotheekdossiers digitaal verwerken met..
Logo Hyarchis

Extra schermen voor extra impact
Amsterdam, 27 november 2006 - Om tijdens de drukste winkelmaand van het jaar modeketen H&M spectaculair onder de aandacht te brengen, onthulde Viacom Outdoor vandaag een..

Gigabit en PoE Smart Switches worden toegevoegd aan de bestaande Courier Netwerk producten
Dubai 27 november 2006 - USRobotics, een onderneming van Platinum Equity, heeft zijn Business Product line met vier Smart Switches uitgebreid. Het nieuws werd bekendgemaakt op..
Logo USRobotics

Adobe LiveCycle Policy Server 7.2-software breidt ondersteuning uit naar originele Microsoft Word, Microsoft Excel en CATIA-formaten
Amsterdam, 27 november 2006 – Adobe Systems Incorporated (Nasdaq:ADBE) introduceert Adobe® LiveCycle® Policy Server 7.2, een enterprise rights management..
Logo Adobe Systems Benelux BV

Van studenten wordt een steeds hoger niveau op een steeds breder terrein verwacht. Daarnaast wordt vanuit Den Haag opgelegd dat dit in een steeds kortere tijd behaald moeten..

Afaria 5.5 verhoogt de beveiliging van mobiele apparatuur, terwijl OneBridge 5.5 de synchronisatie van email en mobiele applicaties veiliger maakt
Utrecht, november 2006 - Sybase iAnywhere, leverancier van software voor mobiele toepassingen, heeft onlangs Afaria 5.5 en OneBridge 5.5 geïntroduceerd. Met deze nieuwe..
Logo Sybase Nederland b.v.

Adobe Document Center biedt kenniswerkers consistente beveiliging en dynamische controle over PDF-, Word- en Excel-documenten
Amsterdam, 27 november 2006 – Adobe Systems Incorporated (Nasdaq: ADBE) introduceert Adobe® Document Center, een nieuwe hosted service waarmee kenniswerkers de..
Logo Adobe Systems Benelux BV

Brussel, 27 november 2006 – Hitachi’s nieuwste camcorder, de DZ-HS303, heeft de Digital Movie Award gewonnen en is daarmee verkozen tot Camcorder van het Jaar 2006 – 2007. De..
Logo Hitachi Europe Ltd

Onafhankelijk onderzoek geeft aan dat slechts weinig Europese bedrijven gereed zijn om samen met klanten en partners gebruik te maken van peer-to-peer netwerken
Breukelen, 27 november 2006 – Ondanks het feit dat de overgrote meerderheid van de managers uit het Europese bedrijfsleven onderkent, dat nieuwe toetreders tot de arbeidsmarkt..
Logo Xerox

Xerox zegt dat bedrijven hun toekomstig succes in gevaar brengen door geen actie te ondernemen
Breukelen, 27 november 2006 – ‘Is Europa gereed voor de Millennials?’ luidt de vraag in een door Xerox in opdracht gegeven onderzoek dat vandaag in Nederland door Forrester..
Logo Xerox

Onderzoek onder Europese managers toont de vroege impact van Millennials op het Nederlandse bedrijfsleven aan
Breukelen, 27 november 2007 - Een door Xerox in opdracht gegeven onderzoek naar de trends op de werkplek heeft aan het licht gebracht dat de nieuwe generatie van na 1980..
Logo Xerox

Kanshebbers: Hertog IJs, Transavia.com, Calvé, Triodos Bank en Nivea; uitreiking 50+ Expertise Award op 7 december 2006
Hoofddorp, 27 november 2006 - De genomineerden voor de 50+ Expertise Award, de prijs voor de reclame-uiting die het best aansluit bij de belevingswereld van 50+ers, zijn..

Patrick Starck, Vice President en General Manager CA Southern Europe verantwoordelijk voor Benelux en Israel
Nieuwegein, 27 november 2006 – CA (NYSE: CA), versterkt en vereenvoudigt haar EMEA-organisatie. Voortaan bestaat die uit vier regio’s, namelijk Southern EMEA, Northern EMEA,..
Logo CA Technologies

China Supply Chain Council Awards kent 2006 Supply Chain & Logistics Award toe aan Manhattan Associates
UTRECHT – 27 november 2006 - Manhattan Associates Inc. (NASDAQ: MANH), marktleider op het gebied van supply chain-oplossingen, is tot winnaar van de 2006 Supply Chain &..
Logo Manhattan Associates

BuyYourWine.nl start een SMS-service om de wijn die je ergens drinkt te kunnen kopen
Heb jij dat nooit? Je zit in een restaurant en drinkt een heerlijke wijn. De volgende dag sta je bij de slijter om hem te kopen en weet je niet meer hoe hij heet, of de..

27 november 2006 – Koel- & Vrieshuis H.M. De Jong stapt over op een bedrijfsbreed automatiseringssysteem, dat geïmplementeerd zal worden door Qurius. Het koel- en..
Logo Qurius

Officieel online handelsplatform ‘China Suppliers’ richt zich op het verhogen van commercieel verkeer tussen China en de wereldmarkt dankzij technologie van B2X
Parijs, Frankrijk – 27 november 2006: China Internet Information Centre (CIIC), het officiële Internet Persbureau van de Chinese overheid, kondigt vandaag aan dat zij een..

Nieuwe salesmanagers worden verantwoordelijk voor uitbouw positie SDB
Leidschendam, 27 november 2006 ~ SDB, leverancier van adviesdiensten en specialist op het gebied van salarisverwerking in Zorg en Welzijn, heeft per direct drie nieuwe..
Logo SDB GROEP BV

WOERDEN, 20061127 -- 21 Miljoen euro. Dat besparen alle studenten samen per jaar aan bemiddelingskosten, die via de website Kamernet.nl woonruimte zoeken. Op Kamernet.nl..

Wommelgem, november 2006 - Plasmon OMS, één van de grootste Europese producenten van glazen masters voor CD, DVD en HD DVD productie, heeft een samenwerkingsovereenkomst..
Logo Plasmon

Nieuwegein, november 2006 - Toekomstige winkeliers en bewoners kunnen de bouw van het winkelcentrum en appartementencomplex De Meent in Papendrecht live volgen op Internet...

Amsterdam, 27 november 2006 - Hippo, Nederlandse leverancier van open source content management-software, heeft zijn team versterkt met portal-specialist en Apache Jetspeed..
Logo Hippo B.V.

48% van de organisaties met meer dan 50 werknemers heeft de voorkeur voor één vaste leverancier voor telecomdiensten zoals internettoegang en netwerkoplossingen. De kwaliteit..
Logo Heliview

Carte Bleue vertrouwt op de prestaties van StoneGate voor de beveiliging van hun websites en de kwaliteit van de dienstverlening
Carte Bleue – opgericht in 1967 door een alliantie van zes Franse banken – heeft een sleutelrol gespeeld in de ontwikkeling van betaalkaarten in Frankrijk. Carte Bleue is de..

Eerste PLM-leverancier die Microsoft SQL Server 2005 direct mag verkopen
‘s-Hertogenbosch, 27 november 2006 – UGS, aanbieder van software en diensten voor product lifecycle management (PLM), heeft een nieuwe reseller-overeenkomst gesloten met..
Logo UGS

Meest recente op Palm OS gebaseerde Treo levert de echte mobile computing ervaring
Breda, 27 november 2006 – Palm, Inc. (Nasdaq: PALM) kondigt vandaag de beschikbaarheid aan van de Palm® Treo™ 680 smartphone. De nieuwe Treo draait op het Palm..
Logo Palm

Voor ieder wat wils met de speciale cadeauverpakkingen van Jabra
KOPENHAGEN (27 november 2006) – Jabra, een belangrijk audiomerk voor de mobiele consumentenmarkt, biedt een reeks aan inspirerende cadeau-ideeën voor de feestdagen. Jabra..
Logo Jabra

Rotterdam, 27 november 2006 - Colfield, hét aanspreekpunt in de markt op het gebied van servicemanagement, heeft per 1 november Friedo de Valk aangesteld als managing partner...

Per november neemt AUTODATA Nederland een 50% belang in softwareproducent MyClient. Alle activiteiten zullen op Luchthaven Schiphol worden ondergebracht. AUTODATA Nederland is..

Eindhoven, 27 november 2006 – Terwijl veel bedrijven het nodige doen aan de gezondheid van hun medewerkers, vergeten ze tot nu toe een van de belangrijkste doodsoorzaken: de..
Logo Philips Nederland B.V.

Hyperion en Partake Consulting samen verder als Elite-partners
Utrecht, 27 november 2006 - Alle grote bedrijven kunnen zich vanaf nu aansluiten bij de CFO Cockpit Community, een netwerk van experts op het gebied van corporate control en..
Logo Hyperion Solutions

Veilig elektronisch deponeren jaarrekening en statistische cijfers met AccountView
Amsterdam, 27 november 2006 – AccountView heeft de ketentest van de Kamer van Koophandel met XBRL afgelopen week met succes doorstaan. XBRL is de nieuwe internationale..
Logo Visma

Nederlandse mondigheid vertaalt zich niet in klaagcultuur, maar in berusting
Amsterdam, 27 november 2006 - 49 procent van de Nederlanderse bedrijven is vaak niet tevreden over de service van leveranciers. Dat blijkt uit Europees onderzoek naar..
Logo Easynet

Linki.nl opent voor internetondernemers de deuren naar honderdduizenden potentiële klanten met zijn 'doe-het-zelf' marketing-systeem
UDEN, 20061127 -- Voor ondernemers die hun business via internet onder de aandacht willen brengen, is er nu een nieuwe mogelijkheid. Linki biedt banner-, zoekmachine-, email-..

Haarlem, 26 november 2006 – Onder grote publieke belangstelling is dit weekend tijdens de hcc!dagen het eerste Nederlandse kampioenschap PC-bouwen gehouden, georganiseerd door..
Logo IDG Nederland

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Hyarchis
Logo Enable-U
Logo Fullstaq B.V.
Logo inQdo
Logo PanCompany
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo UiPath
Logo Hands On, Information Management BV
Logo QuandaGo
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo SoftApp
Logo Sam Media
Logo Inuits
Logo Xinno
Logo Techone B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo E-mergo
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Techone B.V.
Logo RoSecure
Logo Medius
Logo Young_Coders
Logo Orange Cyberdefense
Logo PlanMen
Logo Boys with Brains
Logo Medius
Logo Techone B.V.
Logo Eaton
Logo Dell Boomi
Logo Uniserver
Logo Collibra
Logo Red Hat, Inc.
Logo Cisco
Logo Roche Diabetes Care
Logo Arrow Electronics
Logo Orange Cyberdefense
Logo Tesorion
Logo Hyarchis
Logo NetApp
Logo Infoblox
Logo Infor
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89597 persberichten
- 5815 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 8966 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com