www.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl
2475 volgers blijven op de hoogte!
Persberichten van 27 juli 2009 (3732 dagen geleden)  
EMTEC, een toonaangevend Europees bedrijf op het gebied van mobiele opslagoplossingen en computeraccessoires, heeft een nieuwe, zeer compacte Full HD multimediaspeler..
Logo dexxon data media and storage b.v.

Joint venture logische stap in groeistrategie beide bedrijven
Tilburg/Amsterdam, 27 juli 2009 – De Telefoongids BV, uitgever van De Telefoongids & Gouden Gids (op Internet, Print en Mobiel) neemt een belang van 50% in Werkspot.nl, dé..
Logo Werkspot.nl

Loenen aan de Vecht, 27-07-2009. BCPI - Business Continuity Planners heeft een speciale verkorte single user versie van de Baucis BCM Software ontwikkeld welke volledig is..
Logo Business Continuity Planners (BCPI)

Nooit meer zorgen over continuïteit voor desktop-as-a-service gebruikers
Veenendaal / Amsterdam, maandag 27 juli 2009 – Datad heeft in samenwerking met Escrow4all een continuïteitsoplossing opgezet voor gebruikers van haar online werkplek oplossing..
Logo Escrow4all B.V.

BCPI introduceert de web based versie 4.0 van haar Baucis ® BCM software / BCP software
LOENEN AAN DE VECHT, 2009-07-06-- Op verzoek van gebruikers van de Baucis ® BCM software, heeft BCPI - Business Continuity Planners een web based versie van haar BCM..
Logo Business Continuity Planners (BCPI)

Hogere netwerksnelheden en lagere installatiekosten met de nieuwe 8- of 16-poorts PoE Web Smart switch van Edimax
Best, Nederland, 27 juli 2009 - Edimax Technology (TSEC: 3047), introduceert een nieuwe PoE Web Smart Fast Ethernet switch-serie die bestaat uit een 8-poorts Desktop switch..
Logo Edimax Technology Europe BV

De door Radboud Universiteit Nijmegen uitgeschreven tender ter waarde van 2 miljoen euro voor levering van werkplekapparatuur inclusief aanverwante dienstverlening is wederom aan Scholten Awater gegund.
De Radboud Universiteit Nijmegen heeft 21 onderzoeksinstituten en biedt inmiddels 107 opleidingen aan (40 bacheloropleidingen en 67 masteropleidingen), verdeeld over negen..
Logo Scholten Awater

Vianen, 24 juli 2009 - Provincie Utrecht professionaliseert haar programma- en projectbeheersing met Intus. Intus heeft de aanbesteding gewonnen die de Provincie Utrecht heeft..
Logo Intus Workforce Solutions BV

Aanstelling Mark Hollander ondersteunt verdere groei
Amsterdam, 27 juli 2009 – LifeSize, marktleider op het gebied van High Definition-videoconferentie, stelt per 1 augustus Mark Hollander (35) aan als Channel Account Manager..
Logo LifeSize

Een handige checklist met 13 stappen
Heerenveen, 27 juli 2009 --- Als 35 procent van het human capital wegvalt ten gevolge van de Mexicaanse griep is het logisch dat de bedrijfscontinuïteit in gevaar komt. Maar..
Logo Ventus

‘Open source wereldwijd strategische keuze’
Amersfoort, 27 juli 2009 – Red Hat (NYSE: RHT), marktleider in opensourceoplossingen, kondigt vandaag aan dat het bedrijf is opgenomen in de S&P 500, een belangrijke..
Logo Red Hat, Inc.

Amsterdam, 27 juli 2009 --- Footzy.nl, sinds 2001 de officiële portal van de Nederlandse recreatiesector, is gestart met affiliate marketing. Gekozen is voor een exclusieve..
Logo M4N

Cognizant stijgt door focus op verticale markt en sterke klantrelaties
Cognizant, dienstverlener in IT-consultancy en Business Process Outsourcing (BPO), is uitgeroepen tot een van meest snel groeiende organisaties in de technologisch zakelijke..
Logo Cognizant

NETGEAR’s draadloze N150 router (WNR1000) biedt de gebruiker nog meer bereik, functionaliteit en bandbreedte
Rotterdam, 27 juli 2009 — NETGEAR®, Inc. (NASDAQGM: NTGR), wereldwijd leverancier van technologisch innovatieve netwerkoplossingen kondigt vandaag de beschikbaarheid aan..
Logo NETGEAR

Verandering in het Europese managementteam voor verdere versterking van Toshiba’s globaliseringsstrategie
Breda/Neuss, 27 juli 2009 – Toshiba heeft Alan Thompson benoemd tot President van Toshiba Europe GmbH, gevestigd in het Duitse Neuss. Hij volgt Noriaki Hashimoto op die na..
Logo Toshiba

Nieuwe TCP-aanvalstechnieken kunnen een ongekende hoeveelheid aanvallen veroorzaken deze zomer
Breda, 27 juli 2009 - NETASQ, Europees leverancier van netwerk- en mailsecurity-oplossingen, stelt dat in een artikel in Phrack Magazine[1] een nieuwe denial of service aanval..
Logo NETASQ

Performance Management Framework van Information Builders helpt sturen op kwaliteitseisen
Amstelveen, 27 juli 2009 - Het Diakonessenhuis, een ziekenhuis met vestigingen in Utrecht, Doorn en Zeist, gaat Performance Management Framework van Information Builders..
Logo Information Builders

Schiphol-Rijk, 27 juli 2009 – De SEACOM onderzeekabel is met ingang van vandaag in gebruik genomen. In samenwerking met Interoute, eigenaar en operator van het geavanceerde..
Logo Interoute

Rotterdam, 27 juli 2009 - HILL Consulting Executive Find, headhunter voor managerial en commerciële functies bij internationaal opererende organisaties, heeft een onderzoek..

Beste persrelatie, Micro Focus, de specialist in software voor applicatiemodernisering, is door Microsoft uitgeroepen tot ‘Top Performing Modernization ISV’ tijdens de..
Logo Micro Focus

Nieuwegein, 27 juli 2009 – Informatica Corporation (NASDAQ: INFA), de grootste onafhankelijke aanbieder van data integratiesoftware en -diensten, heeft zijn financiële..
Logo Informatica Nederland B.V.


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo PanCompany
Logo Maunt
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo NewChannel
Logo Belcentrale.nl
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Leadgate Europe
Logo QuandaGo
Logo NewChannel
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo ZyLAB
Logo Insight
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo E-mergo
Logo Curvature
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Flanderijn
Logo Uniserver
Logo Cisco
Logo Pegasystems
Logo Databricks
Logo Workday
Logo Altares Dun & Bradstreet
Logo IFS
Logo Liquit
Logo Accenture
Logo Databricks
Logo OutSystems
Logo Arrow Electronics
Logo Visma
 
www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl