www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl
2471 volgers blijven op de hoogte!
Persberichten van 27 juni 2014 (1939 dagen geleden)  
De wereldspeler in zwangerschapsmode en baby- en kinderkleding realiseert een transparante voorraad met het nieuwste automatiseringssysteem van ACA.
Eindhoven, 27 juni 2014 – Brandowner Noppies werkt samen met softwareontwikkelaar ACA om zijn retail- en wholesaleprocessen onder te brengen in één..
Logo ACA

Webpagina’s die traag laden, pop-up vensters en spam: voor Nederlanders zijn het de drie grootste ergernissen op internet. Internetters in Zeeland, Noord-Brabant en..
Logo Reggefiber

Mark B. Templeton blijft aan bij Citrix Systems als President and Chief Executive Officer en zal niet volgend jaar aftreden, zoals eerder aangekondigd. Het Engelstalige..
Logo Citrix

Integratie tussen Voiceworks-oplossing en vrijwel ieder denkbaar CRM-systeem voor meer efficiëntie en klantvriendelijke service
Almere, 27 juni 2014 – Voiceworks, leverancier van zakelijke data-, mobiele en vaste telefonieoplossingen, lanceert vandaag Contact Connect, een aanvulling op de Managed..
Logo Voiceworks B.V.

De netwerkspecialist registreert een stijging van 69 procent in partneraccreditaties en kondigt de lancering aan van Partner Academy-serie
Amsterdam, 27 juni 2014 - Netwerkspecialist Brocade rapporteert een sterke groei in geaccrediteerde partners in Europa, het Midden-Oosten en Afrika in de eerste helft van het..
Logo Brocade

Amsterdam, 27 juni – De KVM-oplossingen voor de scheepvaart van Güntermann & Drunck voldoen nu aan de IEC-60945 norm. Deze norm staat garant voor de..
Logo Koning & Hartman

Houten, The Netherlands, 27 June 2014 - Dutch consumer VoIP connections grew by 0.8 percent during the first quarter of 2014 to reach a total 5.14 million at the end of March..
Logo Telecompaper

Met de invoering van ‘flexibel werken’, ‘het nieuwe werken’ en ‘anders werken’ streven organisaties naar een verhoogde productiviteit tegen..
Logo Nedap Security Management

Schiphol-Rijk/ Venlo, 27 juni 2014  –  Sherpa International Force zet de online documentoplossing  van IntraData (onderdeel van de Solipsisgroep) in voor..
Logo IntraData BV

Hoofddorp, 27 juni 2014 – Plantronics, de wereldwijde marktleider in audiocommunicatie, heeft Frank Timmermans gepromoveerd tot Country Manager Benelux & Nordics...
Logo Poly

Haarlem, 27 juni 2014 - Het Nederlandse onderdeel Kennis en Economisch Onderzoek van Rabobank en internetbureau eFocus zijn door EPiServer, wereldwijd toonaangevend..
Logo EPiServer


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Icontact BV
Logo NewChannel
Logo PanCompany
Logo Maunt
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo NewChannel
Logo Belcentrale.nl
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Leadgate Europe
Logo QuandaGo
Logo NewChannel
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo ZyLAB
Logo Insight
Logo Data Matters BV
Logo RoSecure
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo E-mergo
Logo Curvature
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Nuance
Logo Cumulus Networks
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Red Hat, Inc.
Logo SER Group
Logo Workday
Logo Workday
Logo myBrand
Logo IFS
Logo Datto
Logo NTT Ltd.
Logo Databricks
Logo Databricks
Logo Eaton
Logo Onguard
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureauContentbureau