www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlContentbureau
2505 volgen @ICTberichten
Persberichten van 27 mei 2014 (7 jaar en 72 dagen geleden)  
Kontich, 27 mei 2014 – Intel heeft een strategische overeenkomst gesloten met de Chinese fabrikant Rockchip om het bedrijf te ondersteunen bij het uitbreiden van zijn..
Logo Intel

Rotterdam, 27 mei 2014 - Feyenoord gaat haar werkplek- en serveromgeving op het gebied van zowel fysieke apparatuur als toegepaste technologieën vernieuwen en..
Logo Ormer ICT Outsourcing BV

Opdracht verworven na intensieve aanbesteding procedure
Londen / Amsterdam, 27 Mei 2014 /EZPress/ - ICTroom, met het hoofdkantoor in Amsterdam, heeft na een zeer intensieve aanbesteding procedure, de opdracht verworven om een nieuw..
Logo ICTroom

Het WK voetbal 2014 in Brazilië komt steeds dichterbij en begint niet alleen onder de supporters te leven. Ook bij oud-profvoetballer Andy van der Meijde kriebelt het..
Logo PlatteTVdiscounter

Breda, 27 mei 2014 – Van de Nederlandse bedrijfsvestigingen met 50 of meer medewerkers maakt twee derde gebruik van een ERP-oplossing. Van de locaties met ERP-software..
Logo Computer Profile

Fitnessgoeroe Funk Roberts’ extreme workout-video’s gratis via Smart-TV’s
Londen (VK), 27 mei 2014 - MT Digital Media (MTDM) breidt het contentaanbod uit van Phunkt, het video-on-demand lifestylemagazine voor mannen op Smart TV’s. Zo is het..
Logo MT Digital Media

Vier nieuwe apps ondersteunen tijd- en locatieonafhankelijk werken
Delft, 27 mei 2014 - Exact brengt vier mobiele apps voor zakelijke gebruikers op de markt, te weten de Exact CRM app, Exact Expenses app, Exact HR Self Services app en de..
Logo Exact Software Nederland B.V.

Grootste obstakel voor grootschalige inzet zijn beperkte IT-voorzieningen
Amsterdam, 27 mei 2014 - De Goldsmiths universiteit uit Londen heeft samen met Rackspace onderzoek gedaan naar zakelijk gebruik van draagbare technologie en de impact ervan op..
Logo Rackspace Technology

Utrecht, 27 mei 2014 – Een opmerkelijk verzoek aan het team van deskundigen bij Kaspersky Lab: vorig jaar werden zij benaderd door ontwikkelaars van de nieuwe..
Logo Kaspersky

Breda, 27 mei 2014 – Toshiba Information Systems Benelux introduceert twee nieuwe, innovatieve, 2-in-1 detachable laptops, die zich kenmerken door een stijlvol..
Logo Toshiba

GAAP licentieomzet stijgt 22% in het eerste kwartaal van 2014; Q1’14 GAAP EPS van $0,12; Q1’14 Non-GAAP EPS van $0,20 stijgt 18% ten opzichte van Q1’13..
Logo Pegasystems

Breda, 27 mei 2014 – Toshiba Europe GmbH presenteert zijn nieuwste serie Windows 8.1 tablets – de Encore 2 WT10-A met 10,1 inch (25,65cm) scherm, en de Encore 2..
Logo Toshiba

Geslaagde roadshow over de cruciale rol van headsettechnologie in de toekomst van het werken
Breda, 27 mei 2014 – Jabra, wereldleider in handsfree audio-oplossingen, organiseerde in samenwerking met haar distributeurs de afgelopen maanden op verschillende..
Logo Jabra

De V4 software update zorgt voor optimale connectiviteit en veiligheid
Mollem, 27 mei 2014 – MiTAC Europe heeft vandaag de nieuwe software voor de Mio Cyclo™ geïntroduceerd. De innovatieve V4 software update behelst een serie..
Logo Mio Technology Europa

Automatische failover en data-sharding nu beschikbaar voor web- en cloud-applicaties
Nieuwssamenvatting Om tegemoet te komen aan de eisen van moderne web- en cloud-applicaties, introduceert Oracle MySQL Fabric. MySQL Fabric is een geïntegreerd systeem dat..
Logo Oracle Nederland

De nieuw app, met meer dan 30 nieuwe functies, biedt bedrijven een geheel nieuwe manier om zich te verbinden met klanten en partners
Amsterdam, Salesforce1 World Tour, 27 mei 2014 – Salesforce.com (NYSE: CRM), ’s werelds meest gebruikte CRM-platform, introduceert de Salesforce1 Mobile App...
Logo Salesforce.com

Oplossing biedt snellere data-analyse door uitwisselbaarheid met SAP HANA
Information Builders, specialist in business intelligence (BI) en analytics, informatie-integriteit en integratieoplossingen, maakt bekend dat zijn WebFOCUS 8 BI-platform..
Logo Information Builders

Infratech naast dienstenleverancier ook Extender Partner van Eurofiber
Utrecht, 26 mei 2014 – Eurofiber en ICT-dienstverlener Infratech hebben onlangs hun samenwerking bekrachtigd met een Extender Partner-overeenkomst. Dit houdt in dat..
Logo Eurofiber

Amsterdam, 27 mei –De nieuwe industriële monitoren van iEi, de DM-F-serie, zijn toegevoegd aan het portfolio van Koning & Hartman. Deze serie koppelt de..
Logo Koning & Hartman

Starting 27th of May Jos van Schaik is the new CFO of Transparent.
Starting 27th of May Jos van Schaik is the new CFO of Transparent. Jos will be responsible for all Finance related matters of the globally operating Transparent Group BV..
Logo Transparent

Binnen de online customer engagement oplossing BlueConic is nu een nieuwe, unieke functionaliteit beschikbaar die het mogelijk maakt om de 'journey' (reis) van een klant te..
Logo GX Software

Utrecht/Hoofddorp 27 mei 2014 – Gemeente Rotterdam wil Procesgericht Werken om burgers en bedrijven efficiënter van goede informatie te voorzien. Hiervoor zullen..
Logo OpenText

Rotterdam, 27 mei 2014 – PwC heeft in opdracht van Ortec Finance een onafhankelijke audit uitgevoerd naar de betrouwbaarheid en compliance van Ortec Finance..
Logo Ortec Finance

LEVANTOgroep heeft gekozen UNIT4 Zorgmonitor in te zetten voor het snel verkrijgen van inzicht in de bedrijfsvoering. De organisatie gebruikt de business..
Logo Unit4

AMS-IX breidt zakelijke relatie met Quanza uit
Quanza Engineering is toegevoegd aan het reseller-programma van AMS-IX (Amsterdam Internet Exchange). Quanza heeft een uitgebreide expertise in het leveren, ontwerpen,..
Logo AMS-IX B.V.

Logitech Ultrathin Keyboard Cover nu nog dunner, lichter en flexibeler
Leusden, 27 mei 2014 – Logitech komt met een upgrade van zijn productlijn van tablet-accessoires met de nieuwe Logitech Ultrathin Keyboard Cover voor iPad Air, iPad mini..
Logo Logitech

Nieuwe WD TV mediaspeler geeft gebruikers alle vrijheid om vrijwel elk mediabestand op hun TV te bekijken
Schiphol-Rijk, 27-05-2014 - WD®, onderdeel van Western Digital (NASDAQ:WDC) en wereldleider op het gebied van opslag, introduceert vandaag de nieuwe WD TV – Personal..
Logo Western Digital Netherlands B.V.

SDN drijft grote veranderingen in hoe netwerken worden gebouwd en beheerd en uiteindelijk op de netwerksector als geheel
Barneveld, 27 mei 2014 – Dimension Data lanceert een ontwikkelmodel voor Software-Defined Networking. Het doel is om organisaties te inzicht te geven in Software-Defined..
Logo Dimension Data

Zeer compacte, energiezuinige NAS-server voor 2,5-inch HDD’s/SSD’s
Taipei, Taiwan, 27 mei 2014 - Synology introduceert de DiskStation 414slim, een zeer compacte 4-bay NAS-server, ontworpen voor thuisgebruikers en kleine bedrijven die..
Logo Synology Inc.

E-SSOM volledig compatible met Citrix producten
Baarn, 27 mei 2014 - Tools4ever, de marktleider op het gebied van Identity en Access Management (IdM/IAM), is met het product Enterprise Single Sign On Manager (E-SSOM) door..
Logo Tools4ever BV

Ordina heeft Jeannette Kalfsterman benoemd tot haar nieuwe directeur commercie. Tevens wordt ze lid van het Executive Committee. Kalfsterman heeft meer dan 25 jaar ervaring..
Logo Ordina

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo VPNdiensten.nl
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo E-mergo
Logo VPNdiensten.nl
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Facilitor
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Young_Coders
Logo True (Broad Horizon)
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Frontline Solutions
Logo MCS B.V.
Logo Lightspeed
Logo Citrix
Logo Extreme Networks
Logo Essentra Components
Logo Pegasystems
Logo CrowdStrike
Logo Red Hat
Logo WorldStream
Logo Mirakl
Logo Orange Cyberdefense
Logo Personio
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Visma | Raet
Logo Ctac N.V.
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91789 persberichten
- 6032 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10607 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl