Contentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
INFLUX PR#Herken zakelijke websitebezoekers

2513 volgers @ICTberichten
Herken zakelijke websitebezoekersMarcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
Persberichten van 27 maart 2014 (8 jaar en 158 dagen geleden)  
De website doehetzelfnotaris.nl gaat verder onder de paraplu van Justitia Omnibus BV, onder andere de uitgever van DoeHetZelfAdvocaat. Met deze bundeling van juridische..
Logo Doehetzelfnotaris.nl

Samenwerking voor optimale dienstverlening in veranderende markt
Conversion Company en Favela Fabric hebben besloten om de krachten te bundelen. Om de groeiende markt van social business gezamenlijk krachtiger te bedienen, heeft Conversion..
Logo Conversion Company B.V.

Workday, leverancier van cloud applicaties voor Human Capital Management, Financial Management en Analytics, organiseert volgende week voor het eerst haar..
Logo Workday

My Passport® Pro wordt via Thunderbolt van stroom voorzien, heeft selecteerbare RAID-opslag met opslagcapaciteit tot 4 TB en biedt creatieve professionals hogere snelheden en daadwerkelijke draagbaarheid
Schiphol-Rijk, 27 maart 2014 - WD®, onderdeel van Western Digital (NASDAQ:WDC) en wereldleider op het gebied van opslag, introduceert vandaag My Passport® Pro, de..
Logo Western Digital Netherlands B.V.

Foto’s, films, documenten, muziek verspreid over 14 verschillende apparaten, meestal zonder back-up
Schiphol-Rijk, 27 maart 2014 - Nederlandse gezinnen hebben gemiddeld veertien apparaten in huis waarop hun digitale content opgeslagen staat. Dat blijkt uit onderzoek van WD,..
Logo Western Digital Netherlands B.V.

Eerste implementatie van Microsoft Dynamics CRM 2013 in Nederland
Barneveld, 27 maart 2014 – CRM Partners, specialist in Microsoft Dynamics CRM voor de financiële sector, implementeert bij uitvaartverzekeraar en -verzorger..
Logo Fellowmind

Vandaag nadert KPN de afronding van de uitrol van het 4G netwerk. In Zeeland, Vlissingen, wordt de laatste hand aan het 4G netwerk gelegd, enkele maanden eerder dan..
Logo KPN

Culemborg - Hoe groot is het aanbod van e-books in Nederland? Hoe veel worden er verkocht? Hoe veel e-readers een tablets zijn er in Nederland? Wat is de mate van..
Logo CB

Een soepeler bagageproces en minder stress voor de passagier dankzij twee slimme innovaties op basis van M2M-technologie. KPN, Fast Track Company en Air France/KLM/Delta..
Logo KPN

Televisie kijken via een Smart TV is populairder onder glasvezelgebruikers dan onder Nederlanders met een andere breedbandverbinding. Vier op de tien Nederlanders met een..
Logo Reggefiber

Nieuwe samenwerkingen aangekondigd op Retail Event Nederland
MyOrder, de mobiele app voor bestellen en betalen, kondigt tijdens Retail Event Nederland twee nieuwe samenwerkingen aan. Door het toevoegen van betaalmethode èM!..
Logo MyOrder B.V.

SIEM implementatie voor een Nederlandse verzekeraar op basis van ArcSight technologie
Schiphol-Rijk, 27 maart 2014 – Unisys Nederland heeft onlangs een contract getekend met een grote Nederlandse verzekeringsmaatschappij voor de implementatie van een..
Logo Unisys

Online ontwikkeling laat Victron Energy stapsgewijs verder groeien
Enschede, 27 maart 2014 - TriMM is genomineerd voor een Dutch Interactive Award (DIA) in de categorie B2B. Het full service internetbureau uit Enschede heeft de case Victron..
Logo TRIMM Multimedia B.V.

DS-transferproductiepapier is de perfecte aanvulling op Epson SureColor-printers en UltraChrome DS inkten voor mode en zachte beletteringstoepassingen
Amsterdam, 27 maart 2014 – Epson introduceert DS-transferproductiepapier, het eerste kleursublimatiemateriaal van Epson. Het unieke DS-transferproductiepapier is..
Logo Epson Europe B.V.

- Eenvoudige integratie met elk document management systeem - Mogelijkheid tot push-scannen voor een verbeterde procesefficiency Amsterdam, 27 maart 2014 - Epson heeft..
Logo Epson Europe B.V.

De ANWB heeft opnieuw bijgetekend voor BlueConic. De ANWB gebruikt de engagement-oplossing om zijn 4 miljoen leden online beter van dienst te zijn. Op basis van behavioral..
Logo GX Software

Philips Ambilight-TV’s brengen de snelheid en veelzijdigheid van smartphones en tablets naar het tv-scherm Eerste Ultra-HD Philips TV’s verbluffen qua..
Logo TP Vision

Brakel, 27 maart 2014 – ICT-dienstverlener Solipsis is door LANDER Werk & Participatie geselecteerd voor de implementatie van QlikView. De Business Intelligencetool..
Logo Solipsis b.v.

Dankzij een nieuw designproces is de Jabra BIZ 2300 een van de eerste industriële designproducten die niet alleen worden geprezen om geavanceerde technologie, maar ook om het verhogen van de standaard voor gebruiksvriendelijk design.
Breda, 27 maart 2014 – De Jabra BIZ 2300 headset heeft de prestigieuze Red Dot Award 2014 gewonnen. De BIZ 2300 is een headset die Jabra speciaal ontworpen heeft voor..
Logo Jabra

Schiphol, 26 maart 2014 - NJR, CNV Jongeren en FNV Jong lanceren het jongerenproject Hete Pepers: een samenwerking om duizenden jonge baanzoekers te ondersteunen in hun..
Logo Microsoft

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Fullstaq B.V.
Logo Open Line
Logo Techni Team
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Stichting ITdonations
Logo BarTrack
Logo Escrow4all B.V.
Logo Bryte Blue
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Transfer Solutions
Logo NPRM NV
Logo Trueson
Logo HubStar
Logo Bergler Flex Solutions
Logo Techone B.V.
Logo Kannegieter
Logo Medius
Logo BarTrack
Logo Facilitor
Logo Trueson
Logo iQibt B.V.
Logo E-mergo
Logo Trueson
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Yenlo
Logo DNA Services B.V.
Logo Boomi
Logo Citrix
Logo Friends for Brands
Logo Schneider Electric
Logo Shippeo
Logo Hogeschool Tio
Logo OutSystems
Logo Lightspeed
Logo Red Hat
Logo True (Broad Horizon)
Logo Citrix
Logo Kaspersky
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Nuance
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92336 persberichten
- 6071 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10913 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
INFLUX PR#Herken zakelijke websitebezoekers