Schiphol-Rijk, 27 maart 2012 - World Backup Day is een oproep aan organisaties om serieus werk te maken van een strategie voor back-up en beveiliging, maar wijst ook nog..
Logo Western Digital Netherlands B.V.

Amsterdam, 27 maart 2012 – Recente ontwikkelingen op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens, zoals het ingrijpende voorstel tot hervorming van de data..
Logo ZyLAB

Eindhoven, 27 maart 2012
Brabant Water, leverancier van drink- en industriewater aan de inwoners en het bedrijfsleven in heel Noord-Brabant, traint komend jaar 150 personen voor het Europees..
Logo Ictivity

Nieuw high-end telepresencesysteem voor vergaderkamers vergroot impact telepresence in levensechte videovergaderingen; integratie met nieuwe versies Jabber voor iPad en Windows
Amsterdam, 27 maart 2012 – Cisco introduceert een reeks innovaties op het gebied van samenwerking - of ‘collaboration’ - en telepresence. Met deze innovaties - variërend..
Logo Cisco

Amsterdam, 27 maart 2012 – Het internationale advocatenkantoor Arthur’s Legal heeft Lubbers & De Jong (L&DJ) gekozen voor het inzetten van pr, communicatie en..
Logo Lubbers De Jong

Nieuwe Philips ErgoSensor biedt nieuw comfortniveau dankzij gepersonaliseerde ergonomie
Amsterdam, 27 maart 2012: MMD, het toonaangevende technologiebedrijf en merklicentiepartner voor Philips-monitoren, onthult vandaag ‘s werelds eerste ErgoSensor Monitor...
Logo Philips Nederland B.V.

Schaalbaar en bedrijfszeker Krachtige opslagoplossing voor bedrijfskritische omgevingen Met de nieuwe Synology DiskStation Manager 4.0 (DSM..
Logo Synology Inc.

Utrecht, 27 maart 2012
Drie op de vier ondernemers irriteert zich dagelijks aan traag internet tijdens het werk. Anno 2012 moet internet juist een bron van inspiratie voor ondernemers zijn, een..
Logo Ziggo

Registratiedatum zuinige auto’s bepalend voor bijtellingspercentage na 1 juli 2012
Hoofddorp, 27 maart 2012 – Leasemaatschappij ALD Automotive constateert een stijging in het aantal vragen en verzoeken van klanten rondom het vroegtijdig beëindigen van..
Logo ALD Automotive

Unieke data over huidig en toekomstig aanbod van online vacatures
Databasemarketingorganisatie Sizo Solutions en Textkernel - een softwarebedrijf dat oplossingen biedt op basis van taaltechnologie en specialisaties voor de HR-markt -..
Logo Sizo

Apeldoorn / Hamburg (D), 27 maart 2012 – STATISTICA, de software oplossing voor data analyses, predictive analytics en lean six sigma is recent gecertificeerd voor..
Logo StatSoft

Als grootverbruiker van energie is KPN er alles aan gelegen om zo zuinig en efficiënt mogelijk met brandstoffen om te gaan. Dat geldt niet alleen voor onze netwerken,..
Logo KPN

Hoofddorp – 27 maart 2012 – Het Belgische integraal waterbedrijf TMVW heeft gekozen voor de bedrijfsbrede archiveringsoplossing van OpenText, ter optimalisering van haar..
Logo Open Text

Meerssen, 27 maart 2012 – I.R.I.S. Group (genoteerd op EURONEXT Brussel: IRI) – gespecialiseerd in Intelligent Document Recognition (IDR), Enterprise Content Management..
Logo I.R.I.S.

Eurosport en National Geographic Channel nu ook live te zien via iPad, iPhone en iPod
Ziggo heeft vandaag een nieuwe versie van haar populaire Ziggo TV app voor de iPad, iPhone en iPod gelanceerd (Versie 2.2). In deze versie is het aantal TV-zenders dat..
Logo Ziggo

Onderzoek van One.com laat zien dat veel mensen groot risico lopen foto’s kwijt te raken door verkeerde backup keuzes
Amsterdam, 27 maart 2012 – Veel Nederlanders en Belgen maken vaak geen backup van hun foto’s en lopen zo het risico foto’s kwijt te raken. Dit gebeurt ondanks dat 90..
Logo One.com Nederland

OpenTouch Conversation-software integreert alle bedrijfscommunicatie op zowel zakelijke als privé-apparaten
Alcatel-Lucent Enterprise introduceert OpenTouch Conversation-software waarmee medewerkers eenvoudig en zonder onderbreking kunnen switchen tussen verschillende..
Logo Alcatel-Lucent Enterprise

Amsterdam, 27 maart 2012 — TomTom Business Solutions lanceert een nieuwe versie van zijn WEBFLEET Mobile fleet management-applicatie: WEBFLEET® Mobile 1.2. Deze is nu ook..
Logo TomTom

Multifactor-authenticatie voor mobiele medewerkers van surf-, sneeuw- en lifestylekledingmerk
IJsselstein, 27 maart 2012 – SafeNet levert zijn multifactor-authenticatieoplossingen aan het surf-, sneeuw- en lifestylekledingmerk O’Neill. Met deze oplossingen..
Logo SafeNet-Inc

Meer traffic en hogere conversie
Haarlem, 27 maart 2012: EPiServer lanceert een tool waarmee marketeers Social Media content efficiënt kunnen verspreiden. EPiServer Social Reach maakt het mogelijk om..
Logo EPiServer

Online platform als intermediair voor onafhankelijke garages
Tilburg, 27 maart 2012 – Starga Mobility lanceert met starga.nl een online platform waar consumenten worden geholpen de meest passende onafhankelijke garage te vinden, of..

Upgrade van het end-to-end netwerk van United, vereenvoudigt netwerkbesturing en verbetert dienstenniveau
Amsterdam, 27 maart 2012– Nu het omroepwezen steeds meer te maken krijgt met de uitdaging om multiplatform content en HD-video voor consumenten te ontwikkelen, is United..
Logo Brocade

Ideaal voor veeleisende zakelijke werkgroepen die op zoek zijn naar betrouwbaarheid en prestaties
Amsterdam, 26 maart 2012 – Epson heeft haar WorkForce Pro-assortiment uitgebreid met de modellen WP-4095 DN en WP-4595 DNF. Beide zijn speciaal ontwikkeld met het oog op..
Logo Epson Europe B.V.