www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2504 volgen @ICTberichten
Persberichten van 26 september 2006 (14 jaar en 118 dagen geleden)  
ADLINK introduceert binnenkort de HSL-HUB3 en HSL-Repeater extensie modules voor High Speed Link (HSL) systemen. HSL is een verzamelnaam voor real-time I/O communicatie. HSL..
Logo JMS Automatisering

Forse uitbreiding productreeks met thin clients die met tablet-schermen, quad-schermen en LCD-schermen zijn geïntegreerd
Bremen, 26 september – IGEL Technology breidt haar productreeks uit met drie nieuwe productseries: de IGEL ProScribe thin client-tablet voor mobiele toepassingen, de IGEL..
Logo IGEL Technology

Hands up: lucht- en ruimtevaarttechnici besturen computer met gebaren en taal
Servicetechnici van het Europese lucht- en ruimtevaartconcern EADS testen vanaf deze maand de besturing van PDA’s door middel van gebaren en taal. Uit onderzoek van de EADS..
Logo Siemens Nederland N.V.

26 september 2006 – Speciaal voor supply chain, logistiek en operations managers in de elektronicabranche organiseert Magnus op donderdagmiddag 5 oktober de briefing..
Logo Magnus

26 september 2006 – Industriële wasserij Mireille heeft Q-MM aangekocht, het maintenance managementsysteem van Qurius. “Na de eerste demonstratie was meteen duidelijk dat Q-MM..
Logo Qurius

Apple’s product upgrade lijkt andere accessoire-fabrikanten extra werk te bezorgen
Houten, 26 september 2006 - Kensington, fabrikant van computer accessoires, meldt dat al zijn iPod® accessoires compatibel zijn met het nieuwe iPod®-assortiment,..
Logo Kensington

‘Veiligheidsupdate’ is worm
Panda Software detecteerde zopas een worm die zichzelf verstuurt naar adressen die zijn opgeslagen op computers van gebruikers. De Spamta.CY worm pretendeert een..
Logo Panda Security

Absolute bescherming met minimaal gebruik van resources
De nieuwe versies van BusinesSecure 2006 en EnterpriSecure 2006 zijn voorzien van een krachtige antirootkittechnologie en kunnen gemakkelijker aangepast worden aan elk soort..
Logo Panda Security

Haarlem, 26 september 2006 – Uitgeverij IDG Nederland heeft vandaag een nieuwe business-to-business titel gelanceerd: RetailPartner. Het nieuwe merk is een multiplatform en..
Logo IDG Nederland

Verdere versterking in MKB-markt
De Meern, 26 september 2006 – IBM en Oracle hebben in de Benelux een reseller-overeenkomst gesloten voor de verkoop van Oracle JD Edwards. De organisaties bieden hun klanten..
Logo Oracle Nederland

2e editie in teken van ‘ambient intelligence’, ‘nanotechnology’, ‘design’ en ‘intellectual property’
Op 3 oktober 2006 vindt de 2e editie plaats van het grootste Nederlandse R&D platform: Contact NL Open Innovation & New Products. Een evenement waar ‘ambient..

Award winnende fotografen en digitale beeldbewerkers geven professionele tips bij het werken met Adobe Photoshop en de Intuos3 pentablet
26 september 2006 - Wacom, marktleider voor pentabletten en interactieve pen displays, lanceert een Video2Brain dvd ‘Real-Life Photoshop Workflows’. De dvd laat zien hoe..

Conferentie, workshops, presentaties en publieksprogramma trekken ongeveer 5.000 bezoekers
Amsterdam, 26 september 2006 – De eerste Cross Media Week van Amsterdam, PICNIC ’06, is uitverkocht. PICNIC ’06 is Amsterdam’s nieuwe jaarlijkse evenement over interactieve..

Breukelen, 26 september 2006 - Xerox heeft recent verbeteringen aangebracht in zes van de software tools binnen haar FreeFlow® Digital Workflow Collection. FreeFlow is..
Logo Xerox

Aquatic animals splash into European retailers on 27th October
Schiphol-Rijk, 26 september 2006 - Microsoft Game Studios announced that the "Zoo Tycoon 2: Marine Mania"* expansion pack has gone gold. Making waves on store shelves across..
Logo Microsoft

Voormalig General Manager Tele2 na vier jaar weer terug in de telecomsector
Amsterdam, 26 september 2006 - Lebara Mobile, aanbieder van mobiele telefonie, heeft Terry Aurik benoemd tot Managing Director. In deze functie wordt Aurik volledig..

Madrid, Spanje – 26 september 2006. De bibliotheek van de Complutense Universiteit in Madrid maakte vandaag bekend mee te doen aan het Library Project van Google. De beide..

ZEVENAAR, 20060922 -- Recreatief.nl blijft initiatieven opstarten ter ondersteuning van de online business voor hoteliers. Eerder dit jaar starte het Gelderse bedrijf van..

Fellowes, vooraanstaand leverancier van technologische accessoires en kantoormachines, introduceert de Saturn, een nieuwe stijlvolle en innovatieve lamineermachine voor thuisgebruik.
Eindeloos bewaren… Sommige dingen zijn het bewaren waard. De tekening die je van je kind kreeg voor je verjaardag. De receptkaarten in de keuken van je favoriete gerechten...
Logo Fellowes Benelux

Nieuw verificatiesysteem heeft gebruiksvriendelijk ontwerp met de nieuwste imaging-technologie
Eindhoven, 26 september 2006 – Hand Held Products, marktleider op het gebied van verificatie-oplosssingen, introduceert het Quick Check® 890-verificatiesysteem. Met dit..

Aankomend weekend start het tweede seizoen van de A1 Grand Prix op Circuit Park Zandvoort. De verwachtingen zijn hoog gespannen: kan de eerste coureur van A1 Team Nederland,..

HUIS TER HEIDE, 20060926 -- "Nederland zonder provisie" is de strijdkreet van Verzekeringsabonnement.nl. Om dit kracht bij te zetten biedt Verzekeringsabonnement.nl als enige..

IJsselstein, 26 september 2006 – Aladdin Knowledge Systems (Nasdaq: ALDN), leverancier van beveiligingsoplossingen voor software en internet content, maakt bekend dat HASP nu..
Logo Aladdin Knowledge Systems

Logistiek arbeidsmarktonderzoek van Tempo-Team voor derde keer uitgevoerd
De beschikbaarheid van personeel ten opzichte van het buitenland daalde van 39% naar 26% Binnen Nederland scoort de beschikbaarheid van personeel in Limburg (24%) het..

Kostprijsberekening in opmars in concurrerende markt
Huizen, 26 september 2006 – SAS, marktleider in Business Intelligence-software, ziet dat in de afgelopen periode steeds meer financiële instellingen in Nederland overstappen..
Logo SAS Nederland

Amstelveen, 26 september 2006 - Marketeers en communicatiemensen zijn geconditioneerd om alle aandacht te richten op de positieve kanten van het product dat zij willen..

Wees kleur de baas
Hoofddorp, 26 september 2006 – Canon houdt in de maanden oktober en november in alle Canon Business Centers open dagen voor klanten en andere geïnteresseerden. Tijdens deze..
Logo Canon

biedt de beste gebruikersinterface-integratie op de markt
Amsterdam, 26 september 2006 – TomTom, marktleider in navigatieoplossingen, kondigt vandaag de beschikbaarheid van de RDS-TMC ontvanger voor verkeersinfo aan. Voor slechts..
Logo TomTom

Kaspersky Lab Benelux heeft haar affiliate programma geoptimaliseerd, een uniek concept waarmee partners additionele omzet en kunnen realiseren.
Commissie voor webpartners Het Kaspersky Lab affiliate programma is geschikt voor partners die Kaspersky personal producten op hun websites promoten. Deze partners plaatsen..
Logo Kaspersky

ISS versterkt positie in carrier- en serviceprovidermarkten
Capelle a/d IJssel, 26 september 2006 - Internet Security Systems (ISS) (Nasdaq: ISSX) heeft een samenwerkingsverband gesloten met Crossbeam Systems, marktleider op het gebied..

Utrecht, 26 september 2006 – SchaalX, bureau voor vast en tijdelijk personeel in marketing, communicatie en sales benoemt Jolanda Heusschen als Consultant. Zij versterkt de..

Op 14 september jl. is de intentieverklaring tot een nauwere samenwerking tussen ICP+Group bv en SG|automatisering bv formeel bekrachtigd. Dit houdt in dat de reeds bestaande..

Amersfoort, 25 september 2006 - De Duitse telecom operator O2 heeft TietoEnator geselecteerd voor de upgrade van het huidige klantenservice platform, door de migratie naar..

Nedconcepts maakt verkoop van Tripple Play mogelijk
Na de succesvolle lancering van www.mediamarkt.nl met adsl, digitale tv en sim-only is nu ook The Online Company met www.ADSLexpress.nl en www.TVexpress.nl en de BHM..
Logo Nedconcepts BV

Nieuwsvideo's van Zoom.in bereiken nieuw hoogtepunt
AMSTERDAM, 20060925 -- Zoom.in, Europa's grootste provider van online videonieuws, is weer een record rijker. Augustus 2006 blijkt zeer vruchtbaar te zijn geweest met..

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Avaap
Logo Fastbyte
Logo Leadgate Europe
Logo Xdroid
Logo Qualogy
Logo NewChannel
Logo QuandaGo
Logo Salure
Logo ICT-Partners
Logo DNA Services B.V.
Logo Open.nl Software Group
Logo Codelogic
Logo SORSIT
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Unexus B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo DNA Services B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Orange Cyberdefense
Logo Orange Cyberdefense
Logo Broad Horizon
Logo Humanwave B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Young_Coders
Logo Diamanti
Logo Dean One
Logo Hogeschool Tio
Logo Shippeo
Logo NTT Ltd.
Logo GTT Communications
Logo Visma | Onguard
Logo ChargePoint
Logo RobotWise
Logo Zoom
Logo Avit Group
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo GNX
Logo Boertien Vergouwen Overduin
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90122 persberichten
- 5873 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9458 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers