Amsterdam, donderdag 26 april 2012 – De Raad van Commissarissen van de QNH Group en de leden van de Raad van Bestuur hebben vandaag bekend gemaakt dat Arnold..
Logo QNH

Amsterdam, 26 april 2012
Parentix, 100% Windows based hosting provider voor bedrijven, heeft afgelopen week als lid van het Microsoft Partner Network (MPN) de competentie Gold Hosting heroverd...
Logo Parentix

Zaltbommel, 26 april 2012
PWN, het drinkwaterbedrijf in Noord-Holland, beschikt binnen haar sectoren Klant & Markt en Drinkwater over een eigen service- en een storingsorganisatie. Om deze..
Logo Tensing International BV

Oosterhout, 25 april 2012 - IT- en databeveiligingsbedrijf Sophos maakt vandaag bekend dat het een partnerschap is aangegaan met Facebook om te helpen bij de bescherming..
Logo Sophos Benelux

Akkoord op uitbetaling slotdividend van € 0.87 per aandeel over boekjaar 2011
Delft, 26 april 2012 – Tijdens de vandaag gehouden Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Exact Holding N.V. (“Exact”) is de jaarrekening over 2011..
Logo Exact Software Nederland B.V.

Maasbommel, 26 april 2012 – Het aantal vacatures in de bouwsector is in het eerste kwartaal van 2012 gedaald. De daling bedraagt 21,6% ten opzichte van het aantal..
Logo 2alljobs

Desondanks behoren Nederlandse consumenten wereldwijd tot de meest loyale bankklanten
Utrecht, 26 april 2012 Vandaag presenteren Capgemini en Efma voor het negende jaar op rij het World Retail Banking Report. Ruim 18.000 klanten van banken in 35 landen..
Logo Capgemini Nederland B.V.

Hoogwaardig datacenter met aansluiting op landelijk glasvezelnetwerk aanwinst voor de regio
Utrecht, 26 april 2012 – Eurofiber opent de deuren van zijn nieuwe datacenter in de regio Utrecht. Het datacenter biedt organisaties niet alleen veilig onderdak aan hun..
Logo Eurofiber

Geachte redactie, BT lanceert BT for Life Sciences R&D, de eerste cloud-dienst die is ontwikkeld om door middel van samenwerking binnen de life sciences-branche de..
Logo BT

Voormalig Sales Manager van Oracle, Sun en IBM verantwoordelijk voor nieuw geïnstalleerde cloud-team
‘s-Hertogenbosch, 26 april 2012 – Herbert Schut (46) is als Director Sales Cloud Solutions in dienst getreden bij SAP Nederland. Hij is in deze functie verantwoordelijk..
Logo SAP

Combinatie van geavanceerde netwerken stelt Amerikaanse private en publieke sector in staat om innovatietempo te versnellen
AMSTERDAM – Amerikaanse organisaties in uiteenlopende sectoren kunnen nu een beroep doen op de kracht van ‘s werelds grootste draadloze 4G LTE-netwerk dat met complete..
Logo Verizon Nederland

Manhattan’s platformgebaseerde supply chain-oplossingen bedienen 90 landen in EMEA
Nieuwegein/Roosendaal, 26 april 2012 – Manhattan Associates, leverancier van supply chain optimalisatie-oplossingen, heeft bekend gemaakt dat Forever Direct EU BV het..
Logo Manhattan Associates

Symantec verenigt de krachten van VeriSign en Norton voor betere websitebescherming
Utrecht, 26 april 2012 - Symantec Corp. (NASDAQ: SYMC) verenigt de krachten van de merken VeriSign en Norton in het meest erkende keurmerk op het internet, de nieuwe..
Logo Symantec

Breukelen, 26 april 2012 – Xerox heeft Marcel Martens (41) benoemd tot General Manager van de divisie Graphic Communications in Nederland en de Nordics. Martens was al..
Logo Xerox

SAP’s Magic Pen door publiek best gewaardeerd
's-Hertogenbosch, 26 april 2012 - NL for Business heeft de SAP Demo Jam 2012 gewonnen. De SAP Partner presenteerde een door hen bedachte verrassende toepassing onder de..
Logo NL for Business

Hoofddorp 26 april 2012 – OpenText (NASDAQ: OTEX, TSX: OTC) vierde op 20 april jongstleden 20 jaar van innovatie en groei met de officiële opening van het ´Innovation..
Logo Open Text

E-scooter duurzame oplossing als alternatief voor of aanvulling op leaseauto
Hoofddorp, 26 april 2012 – Leasemaatschappij ALD Automotive biedt de mogelijkheid tot het leasen van een elektrische scooter. Met 6 Wheel Lease kunnen organisaties een..
Logo ALD Automotive

Virtual Data Centre is de totaaloplossing zonder valkuilen
Na een succesvolle introductie bij onze vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Duitsland introduceert Claranet Benelux B.V. haar eigen Cloud service in..
Logo Claranet Benelux BV

EINDHOVEN, 26 APRIL 2011
IFS lanceert IFS Notify Me, een nieuwe zakelijke app voor smartphones. Notify Me is onderdeel van de serie IFS Touch Apps, die zorgt voor mobiliteit binnen IFS..
Logo IFS

Infor Xtreme Support klanten kunnen altijd en overal beroep doen op service en ondersteuning
Barneveld, 26 april 2012 --- Infor, een leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 70.000 klanten, kondigt een mobiele applicatie aan voor Infor Xtreme Support die..
Logo Infor