Breda, 26 februari 2015 – Met een marktaandeel van 56 procent is Cisco marktleider op de Nederlandse zakelijke markt voor switches. Met name bij vestigingen van..
Logo Computer Profile

Utrecht, 26 februari 2015 – Salesforce (NYSE: CRM), het Customer Success Platform  en ’s werelds meest gebruikte CRM-applicatie, heeft de financiële..
Logo Salesforce.com

Plantronics DA80 is voorzien van geavanceerde audio-optimalisatie en Plantronics Spokes software-oplossing
Hoofddorp, 26 februari 2015 – Plantronics (NYSE: PLT) kondigt vandaag de beschikbaarheid aan van de Plantronics DA80. Deze high-performance USB audioprocessor voor..
Logo Plantronics

Nieuwe My Cloud Expert Series en My Cloud Business Series zijn speciaal ontworpen voor creatieve professionals, prosumers en kleine bedrijven
Hoofddorp, 26 februari 2015 – WD, onderdeel van Western Digital (NASDAQ:WDC) en wereldleider op het gebied van opslag, breidt vandaag haar suite van Network..
Logo Western Digital Netherlands B.V.

Woerden, 26 februari 2015 – Xtandit, de grootste concessionair van Xerox, heeft Drukkerij Den Hoed geholpen bij de investering in de Versant 2100. Een weloverwogen..
Logo Xtandit

Meditaxi probeert CU-BOX® in spoedauto van huisartsenposten
Schiphol, februari 2015 – Door een samenwerking tussen Meditaxi en PK Automatisering zullen meer spoedartsendiensten het CU-BOX® platform voor mobiele..
Logo PK Automatisering

Organisaties verkleinen risico op cybersecurity-incidenten door geen ongelicentieerde software te gebruiken
..
Logo BSA | The Software Alliance

Konica Minolta helpt de grafisch ondernemer al meer dan 10 jaar om meer zaken mogelijk te maken. Zo denkt zij mee over waar de grafisch ondernemer staat en in welke..
Logo Konica Minolta Business Solutions

XenMobile ondersteunt Android for Work
Citrix verlengt de langdurige samenwerking met Google door de ondersteuning van XenMobile voor Android for Work. Deze aankondiging komt voort uit de meerjarige..
Logo Citrix

LG Solar Awards 2015 uitgereikt tijdens Dealer Event in Italië
LG Solar, de solar-divisie van LG Electronics, heeft 2015 in stijl afgetrapt met een uitgebreid dealer event. Het bedrijf nodigde al haar channel-partners op 24 en 25..
Logo LG Electronics

Nieuwegein, 26 februari 2015 - EMC kondigt een aantal nieuwe producten en oplossingen aan ter ondersteuning van zijn Data Lake Foundation, de storage-infrastructuur die..
Logo Dell EMC

Amsterdam, 26 februari 2015 – Akamai toont tijdens het Mobile World Congress (MWC), dat van 2 tot en met 5 maart 2015 plaatsvindt in Barcelona, een aantal..
Logo Akamai

Virtuele atoomklokken beter begrepen dankzij nieuw model
Utrecht, 26 februari 2015 - De grondtemperatuur is van invloed op glasvezelkabels en daarmee op de nauwkeurigheid van het signaal dat er door reist. Dat blijkt uit..
Logo SURFnet

Amsterdam, 26 februari 2015 - Akamai heeft zijn PR-activiteiten voor Nederland en België ondergebracht bij Whizpr. Akamai is leverancier van clouddien..
Logo Akamai

ICT-dienstverlener ilionx heeft een nieuw kantoor geopend in Zwolle. De opening van de nieuwe vestiging was noodzakelijk vanwege de groei van de organisatie. Op deze..
Logo ilionx

Havenbedrijf Gent heeft gekozen voor UNIT4 Agresso, een volledig geïntegreerd ERP-systeem van UNIT4. Het Havenbedrijf is erg positief over de flexibiliteit van..
Logo UNIT4

AutoScout24 analyseert Europese automarkt
De vraag naar rode tweedehands auto’s in Nederland is hoog in vergelijking met andere Europese landen. Bij 6% van de zoekopdrachten op kleur, wordt in ons land..
Logo AutoScout24

Release 5.0 van AB Suite Developer software vereenvoudigt het gebruik van populaire tools waarmee hybride applicaties voor de Unisys fabric computing architectuur en de cloud kunnen worden gebouwd
Schiphol-Rijk, 26 februari 2015 – Unisys Corporation (NYSE: UIS) kondigt de 5.0 release van de Agile Business (AB) Suite application development software aan voor..
Logo Unisys

Middelgrote Europese ondernemingen – in 2014 slechts één procent van de economie – zijn verantwoordelijk voor twintig procent van de totale omzet
Middelgrote ondernemingen droegen in 2014 een geschatte bruto toegevoegde waarde (Gross Value Added – GVA) bij van 1,03 biljoen euro aan de Europese economie..
Logo The Sage Group plc

Enterprise Service Bus structureert losse informatievoorziening
Hazerswoude-Rijndijk, 26 februari 2015 - Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK) werkte met een groot aantal op zichzelf staande informatiesystemen. Dit had..
Logo Yenlo

Caché 2015 bereikt nieuwe mijlpalen in schaalbaarheid
CAMBRIDGE, Mass., maart 2015 - InterSystems, wereldwijd leverancier van technologie voor databeheer, annonceert  InterSystems Caché®,  de nieuwste..
Logo InterSystems Nederland

KPN heeft vandaag zijn geïntegreerd jaarverslag 2014 gepubliceerd. In het voorwoord kijkt voorzitter van de Raad van Bestuur en CEO Eelco Blok terug op een jaar van..
Logo KPN

Vandaag kondigt Google zijn ‘Android for Work-programma aan. Dit programma is onder leiding van Google samen met partners opgezet om het Android-platform te..
Logo Google

2,3 miljoen gebruikers, elke 6 seconde een voucher, elke 3 seconde een transactie
Amsterdam, 25 februari 2015 - Social Deal, één van de snelst groeiende, jonge ondernemingen van Nederland heeft Rackspace geselecteerd als basis voor zijn..
Logo Rackspace Nederland

Makers van vele malen onderscheiden NOD32®-technologie lanceren compleet nieuw portfolio; nu wereldwijd beschikbaar
Beveiligingsspecialist ESET® lanceert zijn nieuwe portfolio van IT security-producten voor de zakelijke markt. Het nieuwe portfolio is volledig vanaf de grond..
Logo ESET Nederland