www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
#INFLUX PRHerken zakelijke websitebezoekers

2512 volgers @ICTberichten
Herken zakelijke websitebezoekersMarcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
Persberichten van 25 oktober 2011 (10 jaar en 4 dagen geleden)  
Rotterdam – 25 Oktober 2011 - 4PSA, een vooraanstaande aanbieder van Cloud communicatiesoftware, heeft vandaag de laatste nieuwe versies van haar hostingproducten voor het..
Logo 4PSA

Nijmegen, 25 oktober 2011 – Tergooiziekenhuizen en Scholten Awater hebben een overeenkomst getekend voor een periode van 3 jaar voor de levering van werkplekken, aanverwante..
Logo Scholten Awater

Lisse, 25-10-2011, TBLine, de Certified Mimecast Reseller voor Nederland, maakt bekend dat zij de Mimecast activiteiten van a&o systems + services Benelux B.V. (a&o)..
Logo TBLine

Samenwerking verlengt levensduur datacentersystemen bank significant
Breda, 25 oktober 2011 – Emerson Network Power, een onderdeel van Emerson (NYSE:EMR), heeft met zijn Avocent-technologieën voor infrastructuurbeheer de systeembeschikbaarheid..
Logo Vertiv

In de bijlage vindt u de cijfers van Xerox Corporation over het derde kwartaal van 2011. Voor meer informatie over deze cijfers kunt u contact opnemen met: Xerox..
Logo Xerox

Kapitaalinjectie door Kite Ventures en ru-Net Holdings maakt groeiversnelling mogelijk
Londen, 25 oktober 2011 - Tradeshift, een online sociaal business-to-businessnetwerk, heeft zich verzekerd van een investering ter waarde van zeventien miljoen dollar door..

Totaaloplossing om de integrale bedrijfsvoering te automatiseren Oplossingen voor meerjarenbegrotingen tot en met het dagelijks onderhoud Volledig gebaseerd op..
Logo Cegeka

FD Gazellen 2011
Amsterdam, 25 oktober 2011 – Quanza Engineering is ook in 2011 weer een FD Gazelle. Daarmee is het een van de 230 Nederlandse MKB-bedrijven waarvan de jaarlijkse omzet met..
Logo Quanza Engineering BV

Cryptshare faciliteert veilige en eenvoudige verzending van grote bestanden via e-mail
Gorinchem, 25 oktober 2011 – CRYPSYS, distributeur van ICT security-oplossingen, heeft Cryptshare voor Outlook geïntroduceerd. De high-end security-oplossing van Befine..
Logo CRYPSYS

Utrecht, 25 oktober 2011 – Symantec Corp. (Nasdaq: SYMC) kondigt versie 6.0 van zijn storagebeheer en producten voor een hoge beschikbaarheid aan. Met deze release stelt..
Logo Symantec B.V.

Dominion® LX provides secure, BIOS-level Access and Control of servers from anywhere; Affordable, high-quality KVM-over-IP switches streamline server management
Capelle aan den IJssel, The Netherlands (October 25, 2011) -- Raritan today introduced a new line of KVM-over-IP switches for small to midsize businesses (SMBs) looking for a..
Logo Raritan

Gouda, 25 oktober 2011 — NETGEAR, fabrikant van netwerkoplossingen voor bedrijven en consumenten, kondigt vandaag de distributieovereenkomst aan met BAS Distributie voor de..
Logo NETGEAR

Industrial Incubation Initiative (CI³) helpt bij het makkelijker, goedkoper en sneller opzetten van productiefaciliteiten
Changzhou, 25 oktober 2011 - PTL Group, een bedrijf dat buitenlandse bedrijven ondersteunt bij het opzetten, ontwikkelen en optimaliseren van de sales- en..

Commerceinmotion.com biedt onderzoeksresultaten, visies en interactieve tools van visionaire partijen als Capgemini, Microsoft en Tompkins Associates
Eindhoven – RedPrairie lanceert commerceinmotion.com, een digitaal platform dat het fundament vormt voor een multichannel programma voor supply chain- en retailmanagers. Het..
Logo RedPrairie

Naarden, 25 oktober 2011 – Nobel, strategische ICT-partner voor de mid-market, heeft de overname van de drie vennootschappen van Pink Elephant Nederland definitief afgerond...
Logo Nobel

Wilp, 25 oktober 2011 – Trinicom, marktleidend leverancier van softwareoplossingen voor het afhandelen van klantcontacten, heeft voor Sunweb Vakanties een nieuwe manier..
Logo Trinicom

Hoofdpunten Financiële resultaten op koers voor realiseren outlook Opnieuw goede prestaties in Duitsland en België Mobiele Consumentenmarkt in..
Logo KPN

AMSTERDAM, 25 oktober 2011
De financiële website van DSM behaalt de eerste plaats in het onderzoek naar de kwaliteit van de online financiële communicatie van alle Nederlandse beursgenoteerde bedrijven...

Helvoet Rubber & Plastic Technologies heeft onlangs voor SD Worx gekozen als leverancier van hun HRM- en payroll-systeem. Vanaf 1 januari 2012 worden de medewerkers van de..
Logo SD Worx

IT-dienstverlener zesde in Dataquest/CMR-enquête ‘Best Employers 2011’
Rijswijk, 25 oktober 2011 – IT-dienstverlener Mahindra Satyam is de zesde beste werkgever om voor te werken. Dit blijkt uit de enquête ‘Best Employers 2011’ van het Indiase..
Logo Tech Mahindra Ltd.

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Fullstaq B.V.
Logo Open Line
Logo Techni Team
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Stichting ITdonations
Logo BarTrack
Logo Escrow4all B.V.
Logo Bryte Blue
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Transfer Solutions
Logo NPRM NV
Logo Trueson
Logo HubStar
Logo Bergler Flex Solutions
Logo True (Broad Horizon)
Logo Techone B.V.
Logo Kannegieter
Logo Medius
Logo BarTrack
Logo Facilitor
Logo Trueson
Logo iQibt B.V.
Logo E-mergo
Logo Trueson
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Yenlo
Logo Powerful Business Women’s Club
Logo Citrix
Logo Cloud Technology Solutions NL
Logo Boomi
Logo Citrix
Logo Friends for Brands
Logo Schneider Electric
Logo Shippeo
Logo Hogeschool Tio
Logo OutSystems
Logo Lightspeed
Logo Red Hat
Logo True (Broad Horizon)
Logo Citrix
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92344 persberichten
- 6072 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10914 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau
#INFLUX PRHerken zakelijke websitebezoekers