www.marcommit.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2496 volgers blijven op de hoogte!
Persberichten van 25 september 2014 (2012 dagen geleden)  
Breukelen, 24 September 2014 – Sysgenic heeft een kantoor in Breukelen geopend en heeft Pepijn Smits en Patrick van der Tuin benoemd in het management-team. Pepijn..
Logo Sysgenic Netherlands B.V.

Avantage Inspiratiemiddag 6 november 2014 met topspreker Richard van Hooijdonk
Capelle a/d IJssel, 25 september 2014. Avantage organiseert haar jaarlijkse inspiratiemiddag op 6 november a.s. om 14.00 uur in HAL 4.1 te Rotterdam. Deze middag staat in het..
Logo Avantage

‘Elke maand brengen datacentra volledig onterecht miljoenen euro’s aan vaste kosten in rekening bij klanten voor stilliggende kabels’
Schiphol-Rijk, 25 september 2014 – Interoute, eigenaar en operator van het grootste cloudservicesplatform van Europa, maakt bekend dat klanten die gebruikmaken van de..
Logo Interoute

Amsterdam, 25 september 2014 – Ebury, de snelgroeiende Engelse financiële dienstverlener die zich vooral richt op het mkb, maakt vandaag bekend dat een eerste..
Logo Ebury Nederland

Interactie tussen Java en machines (drones) centraal
Op woensdag 5 november 2014 organiseert de NLJUG wederom hét Java-evenement van Nederland: J-Fall 2014 met verschillende nationale en internationale topsprekers. Salves..
Logo Salves

Toepassing optimaliseert interactie met mobiele klant
Utrecht, 25 september 2014 - Salesforce.com (NYSE: CRM), ’s werelds meest gebruikte klantinteractieplatform, introduceert Journey Builder for Apps, de eerste oplossing..
Logo Salesforce.com

Almere, 25 september 2014 – Voiceworks, aanbieder van zakelijke data-, UC-, mobiele en vaste telefonieoplossingen, introduceert als eerste Mobile Virtual Network Enabler..
Logo Voiceworks B.V.

Zaltbommel, 25 september 2014 – Total Exotics, leverancier in exotische groenten en fruit, heeft voor de inrichting en het dagelijks beheer van zijn ICT-omgeving gekozen..
Logo Solipsis b.v.

Hilversum, 25 september 2014 – CRMWaypoint, het grootste kenniscentrum van salesforce.com in de Benelux, heeft afgelopen maand zijn vijfhonderdste Salesforce-project in..
Logo CRMWaypoint

Bijeenkomst over het belang van testen van ICT-infrastructuur en migraties
Salves constateert uit ervaring dat het testen van ICT-infrastructuur steeds belangrijker wordt. De toenemende functionaliteit, complexiteit en de vereiste hoge..
Logo Salves

Tivoli Audio’s Albergo+ vanaf nu op 80 manieren te personaliseren
Utrecht, 25 september 2014 - De Albergo+ - Tivoli Audio’s multifunctionele tafelradio met DAB+, Bluetooth en FM - is vanaf nu naar eigen smaak en op elk type..
Logo Tivoli Audio

Rotterdam, 25 september 2014 - Axis Communications, wereldwijd marktleider op het gebied van netwerkvideo, introduceert zijn netwerkdeurcontroller (AXIS A1001) nu ook op de..
Logo Axis Communications BV

Essen, 25 september 2014 - Axis Communications, wereldwijd marktleider op het gebied van netwerkvideo, introduceert de AXIS A4011-E. Deze kaartlezer voor fysieke..
Logo Axis Communications BV

Nieuwe consultingdienst van CommVault helpt bedrijven van elke omvang met de ontwikkeling van een servicegerichte aanpak voor gegevensbeveiliging Klanten kunnen..
Logo Commvault Systems International BV

Thermostaat biedt diverse nieuwe functies
Amsterdam, 25 september 2014 – Netatmo, een innovatief bedrijf dat consumentenelektronica ontwikkelt voor een betere en verbonden lifestyle, breidt de distributie van..
Logo Netatmo

Den Bosch, 25 september 2014 – Het KPN Mooiste Contact Fonds heeft zich als kernlid aangesloten bij Coalitie Erbij, een nationale coalitie van maatschappelijke..
Logo KPN

In het kader van de iDialoog, de samenwerking tussen ICT-bedrijven en Rijksoverheid, vond op 23 september de tweede opleidingsdag plaats van de Executive Masterclass..
Logo NLdigital

Toevoegingen spelen in op groeiende netwerkbandbreedte, omvang en programmeerbaarheid
Amsterdam, 25 september 2014 - Brocade (NASDAQ: BRCD) lanceert nieuwe hardware-modules en software voor de Brocade® MLX® Series-routers. Deze bieden de meest..
Logo Brocade

Gouda, 25 september 2014 – Neele Logistics, fullservice logistiek dienstverlener, heeft Centric na een uitgebreid selectietraject de opdracht gegeven voor de..
Logo Centric

Onderzoek laat zien dat bedrijven die creativiteit omarmen beter presteren, wat leidt tot een hogere omzet, meer marktaandeel en een betere concurrentiepositie
Adobe (Nasdaq:ADBE) heeft de resultaten bekendgemaakt van een nieuw onderzoek naar de toegevoegde waarde van creativiteit. Het onderzoek (The Creativity Dividend survey),..
Logo Adobe Systems Benelux BV

Travelport, specialist in travel commerce-oplossingen voor de reis- en toerismebranche, kondigt een nieuwe distributieovereenkomst aan met Turkije's low-cost..
Logo Travelport

Grootschalige oplossing voor OpenStack biedt meer opties en sluit beter aan op klanteisen; ondersteuning van nieuwste OpenStack Icehouse-versie Nieuwssamenvatting De..
Logo Oracle

Besparing op verwarmingskosten tussen de 13 en 29 procent, afhankelijk van het huis van gebruiker, het klimaat en de gebruikte Nest Thermostat functies
AMSTERDAM – 25 september 2014 – Nest Labs, Inc. (www.nest.com), het bedrijf dat ongeliefde producten voor het huis opnieuw uitvindt, kondigt vandaag de..
Logo Nest

Manhattan’s oplossingen bieden succesvol ondersteuning aan 100 Europese klanten van Yusen
Manhattan Associates (NASDAQ: MANH), leverancier van Supply Chain Commerce oplossingen, heeft vandaag bekendgemaakt dat Yusen Logistics bij haar 100ste klant op..
Logo Manhattan Associates

Ricoh is voor het tweede achtereenvolgende jaar opgenomen in de Dow Jones Sustainability Indices (DJSI). Ricoh is hierbij als beste in haar sector geëindigd in twee..
Logo Ricoh Nederland B.V.

Online Pro, het softwaresysteem voor het intermediair van Online Groep, sluit aan op Aplaza. Intermediairs die gebruik maken van Online Pro E-data kunnen dankzij Aplaza..
Logo UNIT4

De nieuwste modules van LG zijn te zien tijdens de Energie Vakbeurs 2014 in ’s-Hertogenbosch
LG Solar, een divisie van LG Electronics, schroeft de efficiëntie van de LG MonoX™ NeON-modules verder omhoog. De high performance-modules met zwart glossy..
Logo LG Electronics

Amsterdam, 25 september 2014 - Konica Minolta, is voor het derde jaar op rij opgenomen in de Dow Jones Sustainability World Index (DJSI World) als erkenning voor de..
Logo Konica Minolta Business Solutions

Lexmark International, Inc (NYSE: LXK) is door het vooraanstaande IT-marktonderzoeks- en adviesbureau IDC opnieuw uitgeroepen tot leider in Managed Print- en Document Services..
Logo Lexmark International

Nieuwssamenvatting Oracle- en Java-specialist Qualogy stapt over naar Oracle Financials Cloud: Oracle Fusion Financials Cloud Service Solutions. Hiermee vervangt het..
Logo Oracle
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo SiteLucent B.V.
Logo Alleeninkt.nl
Logo Bergler Software Solutions
Logo Xinno
Logo CPMview
Logo Kantoormeubelencenter.nl
Logo UvA Talen BV
Logo MyCademy
Logo Alleeninkt.nl
Logo PaperDigits
Logo Channext
Logo Botz4U
Logo ReaQta
Logo XIXO
Logo Alcadis
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo Dynatos
Logo Vcare connect
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Botz4U
Logo Yenlo
Logo PQR B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Keeping
Logo PlanMen
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo Yenlo
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Conclusion
Logo Avit Group
Logo Extreme Networks
Logo Cisco
Logo Ctac N.V.
Logo LogRhythm
Logo Zyxel
Logo Qualys
Logo Descartes
Logo Pegasystems
Logo Stocard
Logo Diamanti
Logo Uniserver
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88019 persberichten
- 5638 bedrijfsprofielen
- 55 PR-bureauprofielen
- 7681 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl