Contentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl
2470 volgers blijven op de hoogte!
Persberichten van 25 april 2016 (1242 dagen geleden)  
Veenendaal, 25 april 2016 – De Goede Woning, een woningcorporatie in Apeldoorn met ongeveer 8000 woningen en 80 medewerkers, heeft voor de volledige automatisering van..
Logo Cegeka-dsa

Aken, 25 april 2016 – devolo bereikt met de verkoop van maar liefst dertig miljoen Powerline-producten een nieuwe mijlpaal. De producent van..
Logo devolo

Zwolle, 25 april 2016– VDX introduceert Office 365 als aanvulling op zijn huidige diensten en helpt ondernemers over te stappen naar de cloud. VDX startte met het..
Logo VDX Internet Services

IJsselstein, 25 april 2016 – Forcepoint heeft ICT security-specialist Motiv uit IJsselstein onderscheiden met een ‘Award of Excellence’. Bart Verhaar,..
Logo Motiv ICT Security

Amsterdam, 25 april 2016 - Red Hat, Inc. (NYSE: RHT), leverancier van opensourceoplossingen, kondigt aan dat het NASA Jet Propulsion Laboratory (JPL) een private cloud heeft..
Logo Red Hat, Inc.

Verdere uitvoer van de ondernemingsstrategie om uit te breiden in opkomende economieën
Boston (VS) – 25 april 2016 – Iron Mountain, de wereldwijde informatiemanager, maakt bekend dat het de Afrikaanse markt is opgegaan door een controlerend belang te..
Logo Iron Mountain

EMC-oplossing combineert eenvoud en de lage kosten van de publieke cloud met opties voor risicobeheer, compliancy en datasoevereiniteit van private cloud
Amsterdam, 25 april 2016 – De Workforce Optimization™-oplossingen van Verint® Systems, Inc. (Nasdaq: VRNT) hebben een uitgebreide testfase met de Elastic Cloud..
Logo Verint

's-Hertogenbosch, 25 april 2016 - Siemens en Local Motors zijn een samenwerking aangegaan waarin ze de ontwikkeling van het grootschalig produceren van 3D-geprinte..
Logo Siemens PLM Software

Breda, 25 april 2016 – Het aandeel zakelijke smartphones draaiend op Android en Apple iOS is de laatste jaren sterk aan het stijgen. Vanaf 2012 is er een nek-aan-nekrace..
Logo Computer Profile

Inschrijving vanaf nu geopend – winnaars bekendgemaakt op Partner Network Summit op 24 oktober 2016 in Göteborg, Zweden
IFS, wereldwijd leverancier van bedrijfsapplicaties, nodigt zijn partners uit om zich aan te melden voor de Partner of the Year-awards. Er worden awards uitgereikt in diverse..
Logo IFS

Barneveld, 25 april 2016 – Infor, een leverancier van branchespecifieke bedrijfsapplicaties die geschikt zijn voor de cloud, kondigt vandaag de nieuwste versie aan van..
Logo Infor

Aspect en Facebook zorgen voor grootzakelijke klantenservice-ervaring in Messenger Chatbot-messaging – ondersteund door Aspects Natural Language Understanding..
Logo Aspect Software

Amsterdam, 25 april 2016 – Box (NYSE: BOX) en Cognizant (NASDAQ: CTSH) zijn een samenwerking aangegaan om organisaties te helpen bij de transformatie naar het Box..
Logo Cognizant

De bedrijven gebruiken technologie om mensen die wildreservaten illegaal binnenkomen tegen te houden
Barneveld, 25 april 2016 – Het in Zuid-Afrika gevestigde technologiebedrijf Dimension Data en netwerkspecialist Cisco hebben een nieuw initiatief opgezet met als doel..
Logo Dimension Data


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo AvePoint
Logo Valid
Logo TomTom Telematics
Logo Descartes
Logo SAP
Logo Extreme Networks
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Unisys
Logo ZyXEL
Logo NetApp
Logo Visma | Raet
Logo Motiv ICT Security
Logo PA Consulting
Logo WorldStream
 
Contentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureau