www.EVENTIVE.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl

2514 volgers @ICTberichten
Herken zakelijke websitebezoekersMarcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
Persberichten van 25 maart 2021 (185 dagen geleden)  
´Medewerkers zijn verrassend betrokken en zorgwekkend gefrustreerd´
Basingstoke (VK), 25 maart 2021 – Na een coronajaar van thuiswerken, maakt Adobe-dochter Workfront de balans op in het zevende onderzoeksrapport ´The 2021 State of..
Logo Workfront

Fonds stimuleert toekomst van datagedreven mobiliteit
Amsterdam, 25 maart 2021 – BlackBerry kondigt de oprichting aan van het BlackBerry IVY Innovation Fund. Dit fonds investeert 50 miljoen dollar in startups die zich..
Logo BlackBerry

Vianen – 25 maart 2021 - Voor de ontwikkeling van een nieuwe digitale werkomgeving gaat de gemeente Amsterdam een strategische samenwerking aan met Sogeti, onderdeel van..
Logo Sogeti

Gamma maakt positieve resultaten bekend over 2020 met stevige organische groei in het Verenigd Koninkrijk, gesteund door strategische overnames in Europa 
25 maart 2021, Amsterdam - Gamma Communications plc (‘Gamma’ of ‘de Groep’), een toonaangevende leverancier van Unified Communications as a Service..
Logo Gamma Communications Nederland

Met 20x snellere verbinding kan het justitiële systeem van België rechtszittingen en gevangenisbezoeken nu op afstand laten plaatsvinden en informatie tussen services en applicaties veilig uitwisselen
Amstelveen, 25 maart 2021 – Extreme Networks, Inc.(Nasdaq: EXTR), een cloudgedreven netwerkbedrijf, en securityserviceprovider Orange Cyberdefense Belgium, hebben samen..
Logo Extreme Networks

Nieuw rapport van Barracuda wijst uit dat organisaties worstelen met de explosie aan data in Office 365
52% van de IT-beslissers zegt dat hun organisatie een ransomware-aanval heeft meegemaakt 67% van de organisaties vertrouwt nog steeds enkel op de functionaliteit..
Logo Barracuda Networks

STOCKHOLM, 25 maart 2021 – Medius, toonaangevend leverancier van cloudgebaseerde oplossingen voor uitgavenbeheer, heeft voor het negende jaar op rij de status van..
Logo Medius

Infor Healthcare biedt gezondheidsorganisaties een innovatieve, schaalbare oplossing die de operationele kant aan de missie van zorgverleners verbindt
UTRECHT - 25 maart 2021 - Infor, de industry cloud company, kondigt vandaag de beschikbaarheid van Infor Cloudsuite Healthcare aan voor de Benelux. De technologie, die..
Logo Infor

SAMENVATTING Het volledige rapport is hier te vinden. In het onderzoek is ook Nederland meegenomen en alle onderstaande cijfers betreffen de Nederlandse uitkomsten. ..
Logo Cisco

Razer, het toonaangevende lifestylemerk voor gamers, brengt de Razer Kraken V3 X op de markt. De Razer Kraken V3 X is gebaseerd op de populaire Razer Kraken X. De headset is..
Logo Razer Europe

Sharp breidt 8K-ecosysteem uit met ultra-high resolution display van 120 inch, ontworpen voor professioneel gebruik
Utrecht, 25 maart 2021 - Sharp introduceert een gloednieuw 120 inch 8K elektronisch lcd-display voor professioneel gebruik: de 8M-B120C. Het nieuwe grootformaat scherm is de..
Logo SHARP Electronics Benelux

Amsterdam/Gent/Parijs, 25 maart 2021 - Shippeo, de Europese marktleider in real-time transport visibility, en Peripass de innovatieve Belgische provider van yard management..
Logo Shippeo

Toonaangevend Formule 1-team selecteert Oracle Cloud Infrastructure als officieel cloudplatform; eerste projecten focussen op prestaties van F1-auto’s, machine..
Logo Oracle Nederland

Nieuwe retouroptie zorgt voor een daling tot wel 79 procent CO2-uitstoot per retourpakket
Amsterdam, 25 maart – Klanten van de Nederlandse buitenwinkel kunnen nu ook hun online aankopen met een gerust(er) hart retourneren. Met het introduceren van Homerr als..
Logo Homerr

Nieuwe beheerde cloud-geoptimaliseerde netwerkdienst van BT ondersteunt en optimaliseert de slimme mobiliteitsoplossingen van Alstom
BT en Alstom kondigen vandaag aan dat ze hun samenwerking met vijf jaar verlengen. BT gaat het wereldwijde netwerk van Alstom upgraden met de nieuwste cloud-geoptimaliseerde..
Logo BT

Micro Focus (LSE: MCRO; NYSE: MFGP) kondigt aan samen te werken met Snowflake, de Data Cloud company, om de data van organisaties overal ter wereld te beschermen. De..
Logo Micro Focus

Het Nederlandse Smart office platform, Mapiq, heeft in het afgelopen kantoorloze Corona-jaar 200 procent meer omzet geboekt. Ook is het personeelbestand toegenomen met 150..
Logo Mapiq

Waardenburg, 25 maart 2021 - GreenMo Group, marktleider op het gebied van elektrische voertuigen, heeft een strategisch meerderheidsbelang in e-bike to go genomen. Met dit..
Logo GreenMo Group

Utrecht, 25 maart - Volgens een wereldwijd onderzoek onder 15.000 mensen, uitgevoerd door Kaspersky, geeft bijna een kwart (23%) van de online gebruikers apps en services..
Logo Kaspersky

TIE Kinetix kondigt met trots aan dat het bedrijf Platinum Partner is voor het aankomende Factuurcongres 2021, het jaarlijkse evenement in Nederland voor factuurautomatisering..
Logo TIE Kinetix N.V.

Consumenten in de check-out van de webwinkel stimuleren om de meest duurzame bezorgoptie te kiezen, is effectief. De beste manier om dit te doen, is het aanbieden van..
Logo Thuiswinkel.org

ASML stapt in samenwerking met het Nationaal Ouderenfonds, VodafoneZiggo en Samsung ten behoeve van digitale inclusie ouderen
Nationaal Ouderenfonds, VodafoneZiggo en Samsung verwelkomen high-tech bedrijf ASML als nieuwe partner in de samenwerking ten behoeve van de digitale inclusie van ouderen. De..
Logo VodafoneZiggo

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo NewChannel
Logo Maunt
Logo Huisabc.nl
Logo Prof-IT4all
Logo Drimpy
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Login Consultants
Logo Elbo Technology
Logo iSOC24
Logo Vabi
Logo Brixxs
Logo SoftApp BV
Logo MatrixMind
Logo Nice to Meat
Logo DNA Services B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo VPNdiensten.nl
Logo PlanMen
Logo Facilitor
Logo VPNdiensten.nl
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo E-mergo
Logo Orange Cyberdefense
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Zyxel
Logo Jamf
Logo Transitieprofs
Logo Barracuda Networks
Logo NCOI Opleidingen
Logo Telindus
Logo Extreme Networks
Logo Piwik PRO
Logo Schneider Electric
Logo Schneider Electric
Logo Last Mile eMobility
Logo Schneider Electric
Logo PA Consulting
Logo Ivanti
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92127 persberichten
- 6050 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10801 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl