Vandaag is het eindelijk zover! De iPad 2 ligt in de Nederlandse schappen. Aangezien wij er bij AME Research heilig van overtuigd zijn dat tablets de toekomst zijn,..
Logo AME Research BV

Alternatief voor gebruiksonvriendelijke DRM voor klanten van webwinkels nu breed beschikbaar
Haarlem, 24 maart 2011 - Tijdens het Ereading Event in Eindhoven werd een nieuwe vorm van klantvriendelijke beveiliging voor e-boeken in het ePub-formaat geïntroduceerd:..
Logo Icontact BV

Onafhankelijke certificering onderstreept kwaliteit dienstverlening Comsenso
Voor het Information Security Management System en het Support Proces heeft Comsenso het ISO 27001 Certificate behaald. De onafhankelijke auditor Det Norske Veritas..
Logo Comsenso B.V.

Madcap meldt dat het gelukt is haar eerste website met het Waarmerk drempelvrij.nl te realiseren voor de overheid.
Hardinxveld-Giesendam, 25 maart 2011 – Madcap B.V., specialist in het verwezenlijken van slimme internettoepassingen op basis van Drupal open source technologie, maakt..
Logo Madcap

Madcap meldt trots de lancering van de website http://www.e-overheidinbeeld.nl dat zij ontwikkelde voor KING
Hardinxveld-Giesendam, 22 maart 2011 – Madcap B.V., specialist in het verwezenlijken van slimme internettoepassingen op basis van Drupal open source technologie, maakt..
Logo Madcap

Vanaf vandaag is de eerste iPhone App voor mantelzorgers gratis te downloaden in de App store onder de naam Caren. Caren is een initiatief van Nedap healthcare. Tijdens..
Logo Nedap healthcare

Ontdek hoe u met Valid en VMware de IT complexiteit vermindert, de beveiliging verbetert en de ontwikkeling, implementatie en uitvoering van toepassingen versnelt.
Eindhoven, 25 maart 2011 – Donderdag 7 april zal Valid aanwezig zijn op het Forum van VMware in Den Bosch. Het VMware Forum is een gratis, interactief dagvullend..
Logo Valid

Cadac Group organiseert samen met Autodesk de Digital Prototyping Tour. Ter introductie van de Autodesk Inventor 2012 productlijn is iedereen van harte uitgenodigd om..
Logo Cadac Group

Informatie over alle activiteiten in 90 Nederlandse steden
EDE, 25-03-2011 – DagjeWeg.NL heeft zijn Tourist Guides uitgebreid met gratis stedengidsen. Voor 90 Nederlandse steden is een gids ontwikkeld met actuele informatie over..
Logo Eskes Media

Lancering valt samen met start van Formule 1-raceseizoen 2011
Moskou / Utrecht, 25 maart 2011 - Kaspersky Lab, toonaangevende ontwikkelaar van IT-beveiligingsoplossingen, brengt een speciale Ferrari-editie van Kaspersky Internet..
Logo Kaspersky Lab

Haal de oorlog uit een kindertekening en zorg er voor dat Ziggo haar bijdrage moet verdubbelen
Ziggo zendt van 25 maart tot 1 april de actie ‘538 voor War Child’ live, digitaal uit op tvkanaal 11. Het bedrijf geeft zelf als donatie een startbedrag van 12.000 euro..
Logo Ziggo

triAV heeft de tender gewonnen voor het implementeren van digitale TV in alle Accor hotels in Nederland. Het gaat hier om 19 hotels. De leverancier, die al vele jaren..

opvallende objecten online zoals kotszakjes, condooms en replica’s van de verlovingsring
25 maart 2011 - Catawiki, 's werelds grootste online catalogus en marktplaats voor verzamelaars, schat de markt voor collectables rond de koninklijke bruiloft van..

Opbrengst geïnvesteerd in online starters
Hilversum, 25 maart 2011 – De mede-oprichters van Emesa, Michael van Beers en Dirk Jan Koekkoek, hebben hun aandelen in Emesa B.V. aan investeerder Oakley Capital..
Logo eFuture B.V.

Innovatief automatisch bagage-afhandelingsssyteem, een doorbraak in de luchtvaartindustrie
Orlando, maart 2011 – InterSystems Corporation, toonaangevend in de wereld van database-integratie en business intelligence, heeft het Nederlandse bedrijf BagDrop BV..
Logo InterSystems Nederland

Gearhouse Broadcast kiest Draka Multimedia and Specialty Cables om de beeld- en geluidsuitzendingen vanuit vier Qatarese voetbalstadions op HDTV-niveau te brengen
Amsterdam, Maart, 2011 – Draka Communications, een toonaangevende fabrikant van koper- en glasvezel­kabels, heeft met een aantal kabeltypen bijgedragen aan de recente..
Logo Draka

Online warenhuis bekroond als Beste Webwinkel 2011
Utrecht, 24 maart 2011 - Bol.com is vanavond de grote winnaar geworden van de Thuiswinkel Awards. Zowel een vakjury als consumenten zorgden ervoor dat de retailer in de..
Logo Bol.com

Capgemini Consulting heeft vandaag de Supply Chain Agenda 2011 gelanceerd. Bij dit jaarlijkse onderzoek naar de global supply chain worden bedrijven uit diverse sectoren..
Logo Capgemini Nederland B.V.Selecteer een publicatiedatum:
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<maart 2011>
maart 2011
madiwodovrzazomadiwodovrzazo
 12347891011
14151617182122232425
28293031