www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers
2506 volgen @ICTberichten
Persberichten van 25 februari 2021 (156 dagen geleden)  
De CEO van umlaut Telecommunication Hakan Ekmen overhandigt in Den Haag twee trofeeën aan de CEO van T-Mobile Nederland, Søren Abildgaard.
Aken/Den Haag, 25 februari 2021 – Vandaag heeft umlaut T-Mobile uitgeroepen tot de “Best in Test” wereldwijd. Nadat de provider de laatste netwerktest in..
Logo umlaut

Sam Media biedt meer dan 700.000 Mobio360-abonnees in Afrika een venster op de wereld.
De winnaars van de Meffys-awards 2020 zijn bekendgemaakt tijdens een virtuele editie van het evenement MEF Connects Innovators. Het Amsterdamse bedrijf Sam Media won een award..
Logo Sam Media

Verouderde technologie is grootste beperking voor leidinggevenden
Quinyx ondervroeg 300 leidinggevenden in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Duitsland, Zweden, Noorwegen, Denemarken en Finland over hun grootste..
Logo Quinyx

Sandboxing is niet alleen voor op kantoor: cloudgebaseerde bestandsbeveiliging is prioriteit in tijden van lockdown en daarna
Hoofddorp, 25 februari 2021 - Om criminele bedreigingen het hoofd te bieden, moeten bedrijven hun op afstand werkende personeel dezelfde mate van cyberbeveiliging bieden als..
Logo Zyxel

Red Hat OpenShift 4.7 vereenvoudigt applicatiemodernisering en biedt een enkel holistisch overzicht over applicatielandschappen
Amsterdam, 25 februari 2021 - Red Hat, Inc., leverancier van open source oplossingen, kondigt Red Hat OpenShift 4.7 aan, de nieuwste versie van het toonaangevende enterprise..
Logo Red Hat

Betrouwbaarheid fiscaal-professional belangrijker dan communicatieve vaardigheden
Amsterdam – Maar liefst 28 procent van de ondernemers stelt dat ze een extraverte en openhartige fiscaal-professional niet zouden vertrouwen. Dit blijkt uit onderzoek..
Logo Nextens

Autolease is nog steeds hip, omdat aantal mogelijke leasevormen toeneemt. We zetten de vijf meeste gebruikte op een rij.
Nog niet zo lang geleden wilde iedereen een dikke lease auto kiezen. Autolease is door de steeds hoge fiscale bijtelling en het beperktere aanbod is het auto’s..
Logo Tankpas-Aanvragen.nl

Wens om via overheidsregulering thuiswerken te faciliteren; bedrijfscultuur essentieel voor succesvol thuiswerken op lange termijn
Amsterdam, 25 februari 2021 - Nieuw onderzoek van Citrix (NASDAQ:CTXS) bevestigt dat werken op afstand permanent onderdeel blijft van het bedrijfsleven. 89% van Nederlandse..
Logo Citrix

Nieuwe ‘De Rijke OMS’ is onderdeel van Software Innovation Factory, waarmee nieuwe applicaties in recordtijd worden ontwikkeld  Innovatieve..
Logo Mendix

Sentia, Europese dienstverlener op het gebied van hybride cloud services en applicatiebeheer, gaat het internationale advocatenkantoor NautaDutilh N.V. begeleiden bij zijn..
Logo Sentia

Omdat de zakelijke toepassingen van robuuste notebooks en tablets snel blijven groeien, zijn bedrijven steeds meer op zoek naar een apparaat dat kan worden aangepast aan de..
Logo Panasonic

Bedrijven die niet inspelen op de digitale nieuwsgierigheid van hun publiek lopen het risico klanten te verliezen, zegt 48% van de consumenten
Utrecht, 25 februari 2021 – Slechts 32% van de Europese consumenten vindt dat de bedrijven waar zij contact mee hebben* nu een betere digitale ervaring bieden dan..
Logo VMware Nederland

Rapport wijst op een explosieve groei van cyberbedreigingen en het aanvalsoppervlak van organisaties
Utrecht, 25 februari 2021 - Fortinet (NASDAQ: FTNT), wereldwijd leider in uitgebreide, geïntegreerde en geautomatiseerde oplossingen voor cyberbeveiliging, publiceert de..
Logo Fortinet

Previder levert vanaf vandaag in samenwerking met technologiepartners een nieuwe digitale werkplek voor zorgorganisaties. De nieuwe oplossing geeft zorgmedewerkers beschikking..
Logo Previder

Appian-klanten kunnen snel apps en workflows bouwen met low-code RPA, low-code data en native intelligent document processing (IDP) in de nieuwe versie van het Appian Low-code Automation Platform
Amsterdam – 25 februari 2021 –Appian maakt vandaag bekend dat zij door Gartner zijn erkend als een 2021 Gartner Peer Insights Customers’ Choice voor..
Logo Appian

Data opslag op twee cloud locaties zorgt voor continuïteit van de gegevensuitwisseling
TIE Kinetix kondigt vandaag aan dat het een op maat gemaakt “Disaster Recovery Center” (DRC) beschikbaar stelt voor nieuwe en bestaande FLOW Partner Automation..
Logo TIE Kinetix N.V.

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Unisys
Logo Banking Circle
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91760 persberichten
- 6031 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10592 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureauHerken zakelijke websitebezoekers