www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nl
2474 volgers blijven op de hoogte!
Persberichten van 25 februari 2019 (238 dagen geleden)  
Na een uitgebreid oriëntatieproces van softwareleveranciers heeft TopParken gekozen voor een overstap van Newyse (Maxxton) naar het alles-in-1 reserveringssysteem van..
Logo Booking Experts

Deventer, 25 februari 2019 – ValidSign en KPN intensiveren de onderlinge samenwerking. Als partner van KPN bemiddelt ValidSign onder andere in de verkoop en levering van..
Logo ValidSign

Samenwerking stelt organisaties in staat kritische kwetsbaarheden snel te herstellen
Amsterdam – 25 februari 2019 – Qualys, Inc. (Nasdaq: QLYS) – pionier en marktleider op het gebied van cloudgebaseerde beveiligings- en..
Logo Qualys

55-plussers zijn het meest geïnspireerd door hun werkgever
Utrecht, 25 februari 2019 – 51 procent van werkend Nederland vindt de eigen organisatie inspirerend. 55-plussers werken het meest geïnspireerd (73%) en 36-jarigen..
Logo Synergie

Nieuw managementteam verbetert support in de EMEA-regio voor partners en klanten tijdens cloudtransitie
AMSTERDAM, 25 februari 2019 – Vandaag kondigt Citrix aan dat de samenstelling van het EMEA managementteam is gewijzigd. Het gevolg van deze wijziging is een betere..
Logo Citrix

Geïntegreerde oplossing biedt transparante orkestratie om kwetsbaarheden en cyberrisico's tussen endpoints en on-premises IT-assets aan te pakken
Amsterdam – 25 februari 2019 – Qualys, Inc. (Nasdaq: QLYS) – pionier en marktleider op het gebied van cloudgebaseerde beveiligings- en compliance-oplossingen..
Logo Qualys

Zakelijk telecomprovider Belcentrale heeft haar conclusies eerder getrokken: ‘Het maatschappelijk draagvlak is al jaren verdwenen, mensen pikken het niet meer gestoord te worden voor een verkoop praatje.’
De meesten van ons hebben een vrij duidelijk idee van wat telemarketing is, maar het kan handig zijn om een snelle opfriscursus te volgen. Wikipedia definieert telemarketing..
Logo Belcentrale.nl

KPN heeft vandaag zijn geïntegreerd jaarverslag over 2018 gepubliceerd. In het jaarverslag kijkt CEO Maximo Ibarra terug op een jaar waarin KPN solide resultaten boekte,..
Logo KPN

Veenendaal, 25 februari 2019 – Groothandelsketen Rensa Family heeft voor de technologische dienstverlener Cegeka gekozen om zijn werkplekken future-proof te maken en..
Logo Cegeka

Cloud groeit krachtig door
SAP is het allergrootste Europese concern op het gebied van financiële- en administratieve software voor middelgrote en grote organisaties in de wereld. SAP is van..
Logo AME Research BV

Nieuwe FRITZ!Repeater-portfolio voor Mesh-WiFi en FRITZ!Box voor gigabit-internet
AVM demonstreert vier nieuwe Mesh-WiFi Repeaters voor optimale draadloze prestatie Daarnaast worden FRITZ!Box-modellen gepresenteerd voor G.fast, supervectoring,..
Logo AVM GmbH

Aan de vooravond van MWC in Barcelona, kondigden Microsoft CEO Satya Nadella, CVP of Azure Julia White en Technical Fellow Alex Kipman een reeks nieuwe devices, applicaties,..
Logo Microsoft

Digitale en fysieke omgevingen bieden cybercriminelen nieuwe aanvalskansen
Utrecht, 25 februari 2019 - Fortinet® (NASDAQ: FTNT), wereldwijd leider in uitgebreide, geïntegreerde en geautomatiseerde oplossingen voor cyberbeveiliging, heeft..
Logo Fortinet

Amsterdam, 25 februari 2019 – NEC Enterprise Solutions en Koning & Hartman intensiveren hun samenwerking op de Nederlandse markt om in te spelen op de nieuwste..
Logo Koning & Hartman


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Icontact BV
Logo NewChannel
Logo PanCompany
Logo Maunt
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo NewChannel
Logo Belcentrale.nl
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Leadgate Europe
Logo QuandaGo
Logo NewChannel
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo ZyLAB
Logo Insight
Logo Data Matters BV
Logo RoSecure
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo E-mergo
Logo Curvature
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo commercetools
Logo HubSpot
Logo Veeam Software
Logo Nuance
Logo Cumulus Networks
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Red Hat, Inc.
Logo SER Group
Logo Workday
Logo Workday
Logo myBrand
Logo IFS
Logo Datto
Logo NTT Ltd.
Logo Databricks
 
www.LVTPR.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl