Brussel, Parijs, Luxemburg, Nieuwegein – Woensdag, 25 februari 2015
SOA People, een internationale consulting groep die gespecialiseerd is in het implementeren en onderhouden van SAP oplossingen, verwerft 100% van de aandelen van de..
Logo SOA People Nederland N.V.

Qlik brengt de anatomie van CEO’s over de hele wereld in kaart
Hoofddorp, 25 februari 2015 – Wereldwijd gezien zijn de drie populairste studies van CEO’s respectievelijk Economie, Economics & Business en Business..
Logo Qlik

Kroll Ontrack ontcijfert de code waarmee data recovery van software defined storage mogelijk is.
Hoofddorp, 25 februari 2015 - Kroll Ontrack, leverancier van onder meer oplossingen voor data recovery en e-discovery producten en diensten, kondigt vandaag aan dat de..
Logo Kroll Ontrack

AGENDABERICHT Seminar: Omni-Channel Customer Service uit de Cloud Datum Tijd ..
Logo DDM Consulting b.v.

Thin-clientleverancier publiceert update voor Linux 4-firmware
Utrecht, 25 februari 2015 - IGEL Technology heeft tegelijk met een update voor het besturingssysteem van zijn huidige Universal Desktop Linux 5-thin client een update..
Logo IGEL Technology

Rapport constateert dat 18 van de 25 top-apps die in september 2014 als kwetsbaar werden aangemerkt, nog niet zijn gepatcht Onbeveiligde websessies maken..
Logo McAfee

Zorginstellingen moeten steeds meer moeite doen om de kwaliteit van zorg en de persoonlijke aandacht voor zorgvragers te borgen of laten toenemen. ‘Meer tijd voor..
Logo Ascom (Nederland) B.V.

Utrecht, 25 februari 2015 - HTC is in de Benelux gestart met een systeem-update voor de HTC One (M7), met daarin de upgrade naar Android 5.0 Lollipop...
Logo HTC Netherlands B.V.

De Raad van Commissarissen van Koninklijke KPN N.V. (“KPN”) draagt, rekening houdend met het profiel van de Raad van Commissarissen, de heer Peter Hartman..
Logo KPN

Verzuimapplicatie VerzuimSignaal heeft het keurmerk ‘Veilig HR-systeem’ gekregen. Met het certificaat kan i-Signaal, dochteronderneming van UNIT4, aantonen..
Logo UNIT4

ServiceNow breidt uit op het gebied van governance, risk en compliance
Hier volgt het Engelstalige persbericht: ServiceNow (NYSE: NOW), the enterprise cloud company, today announced that it is accelerating its investment in enterprise..
Logo ServiceNow

IASO biedt data recovery in minder dan vijf minuten en maakt 80% sneller backups
LogicNow introduceert een nieuwe versie van IASO een hybride cloud backup en distaster recovery-oplossing. Deze volledig nieuwe versie stelt IT Service Providers in staat..
Logo LogicNow