www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nl
2472 volgers blijven op de hoogte!
Persberichten van 25 januari 2016 (1335 dagen geleden)  
De Abecon Course CKV gebruikersgroep heeft ingestemd met de ‘collectieve upgrade’ naar Abecon Onecourse. Hiertoe biedt IT-partner Abecon alle bij de..
Logo Abecon

Hoofddorp, 25 januari 2016 – Er is politiek veel te doen om de wet- en regelgeving rond zelfstandigen zonder personeel, ook wel zelfstandig professional (zp’er)..
Logo ZP Facts

v.l.n.r. Marieke Duijts, Metta van Straten, Wandrina van Voorst Bunnik, 25 januari 2016 – LVTPR begint het jaar met de aanstelling van drie nieuwe medewerkers...
Logo LVTPR

Breda, 25 januari 2016 – Circa 32 procent van de storageoplossingen is afkomstig van HP. Daarmee is het met voorsprong de meest voorkomende partij in deze markt. Dell..
Logo Computer Profile

Onderzoek brengt voorspellingen voor openbaar vervoer aan het licht
Breukelen, 25 januari 2016 – Generatie Z (18-24 jaar) heeft behoefte aan zelfsturende auto’s, slimme digitale diensten, zoals geïntegreerde apps, en wil nooit..
Logo Xerox

Voormalig hoofd Sales van Rackspace voegt zich bij Europees managementteam om regionale groei te stimuleren en focus te verscherpen
Amsterdam, 25 januari 2016 – Aspect Software stelt John Hough aan als Regional Vice-President of Sales voor Noord-Europa. Hough was eerder Head of Enterprise Sales EMEA..
Logo Aspect Software

Amsterdam, 25 januari 2016 - Op 22 januari organiseerde startup-accelerator Startupbootcamp haar jaarlijkse E-commerce Demo Day. Op het hoofdkantoor van de Rabobank in Utrecht..
Logo Startupbootcamp

Duurzame technologische innovatie opent nieuwe markten
Hattem/Houston, 25 januari 2016 – In het jaar 2100 mag de aarde met niet meer dan 1,5 graden Celsius zijn opgewarmd. Dat is de afspraak die wereldleiders hebben gemaakt..
Logo Hint

Over welke factoren uw keuze bepalen en hoe u beide ERP oplossingen optimaal toepast in de praktijk
In het nieuwe boekje 'Microsoft Dynamics AX en NAV' geeft het ICT informatiecentrum een overzicht van factoren die de keuze bepalen tussen deze ERP oplossingen en hoe beide..
Logo ICT informatiecentrum

Eindhoven, 25 januari 2016 – Ook dit jaar is Hyarchis, specialist in content- en online samenwerkingsoplossingen, als partner gebonden aan het jaarlijkse Hypotheken..
Logo Hyarchis

Almere, 25 januari 2016 – Voiceworks reikte gisteravond twaalf prijzen uit aan zijn partners op de jaarlijkse Voiceworks Partner Awards. Het thema van dit jaar was..
Logo Voiceworks B.V.

Ter ondersteuning van de wereldwijde eCommerce strategie
AMSTERDAM, 25 januari 2016 – Stibo Systems, marktleider in multidomein Master Data Management (MDM) oplossingen, heeft aangekondigd dat Vistaprint, onderdeel..
Logo Stibo Systems

Houten, The Netherlands, 24 January 2016 - De Wordfeud-app staat geïnstalleerd op 15 procent van de Nederlandse smartphones, dit komt overeen met 1,8 miljoen telefoons...
Logo Telecompaper


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Interxion
Logo Red Hat, Inc.
Logo AvePoint
Logo Valid
Logo TomTom Telematics
Logo Descartes
Logo SAP
Logo Extreme Networks
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Unisys
Logo ZyXEL
Logo NetApp
Logo Visma | Raet
 
www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl