Content Guru heeft een succesvol jaar afgesloten door het winnen van de 'Cloud Provider of the Year' award bij de Britse IT Industry Awards. Het evenement, georganiseerd..
Logo Content Guru B.V.

Helmond 24 november 2015 - Desk content marketing, het eerste Nederlandse software bedrijf dat een Content Marketing software platform heeft ontwikkeld voor omni channel,..
Logo Desk content marketing

Een jaar na het onderzoek van de Consumentbond naar datingwebsites is er een overzichtelijke datingsite zonder stilzwijgende verlenging van abonnementen en zonder..
Logo Nr1 Gratis Dating

Outsourcing naar Interoute’s datacenter, veilige datanetwerk en colocatie, reduceert kosten en bespaart tijd
Amsterdam, 24 november 2015 – De Minit Groep, Europees marktleider op het gebied van snelreparatiediensten van onder andere schoenen, uurwerken en smartphones,..
Logo Interoute

Predictive Scores voorspelt de kans dat een klant zich aan een merk verbindt en Predictive Audiences stelt klantsegmenten samen en definieert hiervoor de optimale customer journey
Amsterdam, 24 november 2015 - Salesforce [NYSE: CRM], het Customer Success Platform en 's werelds meest gebruikte CRM-oplossing, kondigt Salesforce Marketing Cloud..
Logo Salesforce.com

Amsterdam, 24 november 2015 – Kentico, aanbieder van de gelijknamige totaaloplossing voor CMS, e-commerce en online marketing, introduceert vandaag de nieuwe versie..
Logo Kentico

Noodstroomvoorzieningen geen prioriteit
Ede, 24 november 2015 – Op het moment dat organisaties voor colocatie kiezen, is de belangrijkste voorwaarde aan het datacenter dat de infrastructuur redundant is..
Logo BIT

Amsterdam, 24 november 2015 – Mollie, een betaaldienstverlener, bouwt haar voorsprong op het gebied van online betalingen verder uit. Het bedrijf speelt met zijn..
Logo Mollie

Snellere delivery van gestandaardiseerde maatwerkoplossingen
Maarssen, 24 november 2015 - OutSystems, leverancier van het gelijknamige Rapid Application Delivery (RAD) platform en Flusso, ontwikkelaar van maatwerkapplicaties, en..
Logo OutSystems

Breukelen, 24 november 2015 – Xerox introduceert Lifetime warranty voor een selecte reeks A3- en A4-printers en multifunctionele A4-kleurenprinters. Klanten die..
Logo Xerox

Een vijfde vrouwen met autoschade laat afhandeling over aan partner
Goedbedoelde verkeersaanwijzingen (17%), spelende kinderen op de achterbank (13%) en gezellige gesprekken met de bijrijder (8%) zijn de grootste stoorzenders. Van de..
Logo ANWB

Klanten die zich registreren in vMall ontvangen een kortingsbon
Er is geen betere manier om het feestelijke shopping seizoen mee te beginnen, dan met een aantrekkelijk aanbod van een inspirerend merk. Vanwege Black Friday houdt Honor..
Logo Honor

Dat kinderen niet alleen een belangrijke doelgroep vormen rondom Sinterklaas, blijkt uit het ‘Little Big Influencers-onderzoek’ van Viacom International..
Logo BrandDeli

Flash-systemen duiken onder de prijs van harde schijf systemen
Amsterdam, 24 november 2015 - Solid-state array-fabrikant Pure Storage kondigt een reeks van innovaties aan die het beheer van een opslagsysteem sterk vereenvoudigen. Het..
Logo Pure Storage

Houten, The Netherlands, 24 November 2015 - De app van Netflix staat op 1,7 miljoen smartphones geïnstalleerd en is daarmee even populair als de NPO-app, zo blijkt..
Logo Telecompaper

Data-analist, data scientist en big data populairste termen bij zoeken naar IT-vacatures
Amsterdam, 24 november 2015 – Per inwoner zijn er in Nederland minder vacatures voor IT-banen dan in Duitsland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk. Dat betekent..
Logo Indeed