www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl
2500 volgen @ICTberichten
Persberichten van 24 september 2014 (6 jaar en 71 dagen geleden)  
Divitel en HestiCare dienen gezamenlijk het concept ‘BuurtBuis’ in voor de Connected Health Challenge van Ziggo Zakelijk, UPC en Vita Valley. De organisaties..
Logo HestiCare BV

Apeldoorn, 24 september 2014 – ITB2 Datacenters, een Nederlandse leverancier van colocatie en managed datacenter services, heeft voor zijn datacenter in Apeldoorn een..
Logo ITB2 Datacenters

Zoetermeer. In het kader van de campagne ‘Zoetermeer maakt ‘t, via VMBO en MBO naar werk’, start telefonie en netwerk leverancier Zetacom met de Zetacom..
Logo Zetacom

Onlangs is 42 BV door Atlassian benoemd tot Platinum Expert. Hiermee is 42 het eerste Nederlandse bedrijf dat deze status heeft gekregen. Als Atlassian Platinum Expert..
Logo 42 B.V.

Delft,oktober 2014 – Klees Verkuil (47) is bij Draka aangesteld als Purchasing Director Netherlands. In die hoedanigheid geeft hij leiding aan alle inkoopactiviteiten..
Logo Prysmian Group

Amsterdam – 24 september 2014 – OutSystems, aanbieder van het gelijknamige open ontwikkelplatform, introduceert vandaag OutSystems Platform 9, en zet daarmee een..
Logo OutSystems

Norton Security brengt het beste van Norton naar de pc, Mac, Android-smartphone en tablet, iPhone en iPad
24 september 2014, Utrecht – Symantec (Nasdaq: SYMC) lanceert vandaag de nieuwe Norton Security. Hierin zijn negen basisdiensten samengevoegd tot één..
Logo Norton by Symantec

Gebruikers kunnen hun RDP-omgeving nu rechtstreeks benaderen via internet
Utrecht, 24 september 2014 - Met de onlangs uitgebrachte update van IGEL Linux breidt thin client-leverancier IGEL Technology het aantal functies van zijn besturingssysteem..
Logo IGEL Technology

Veenendaal, 24 september 2014 – ION IP, specialist in het optimaliseren en beveiligen van digitale communicatie- en transactieprocessen, en Zscaler, de beveiligingscloud..
Logo ION-IP

Amsterdam, 24 september 2014 - optivo®, leverancier van een innovatief softwareplatform voor email- en omnichannel-marketing en dochteronderneming van Deutsche Post DHL,..
Logo Optivo

Samenwerking resulteert in totaaloplossing voor merkdealers binnen automobielbranche
UNIT4 heeft met ITmotive Group een partnerovereenkomst gesloten. ITmotive ontwikkelt, implementeert en ondersteunt automatiseringsoplossingen voor de automobielindustrie in de..
Logo Unit4

Ricoh kondigt vandaag de Ricoh Pro C7100X-serie digitale kleuren losbladproductiesystemen aan, die ideaal zijn voor kleine tot middelgrote grafimediabedrijven en centrale..
Logo Ricoh Nederland B.V.

Adobe heeft de nieuwe versie van de consumentensoftware voor foto- en videobewerking aangekondigd: Adobe® Photoshop® Elements 13 en Adobe® Premiere® Elements..
Logo Adobe Systems Benelux BV

Ricoh kondigt nieuw rotatief inkjet productieplatform aan
Ricoh heeft vandaag de Ricoh Pro VC60000 aangekondigd, een nieuwe generatie rotatief inkjet productieplatform. Het modulaire systeem is de meest veelzijdige kleuren inkjetpers..
Logo Ricoh Nederland B.V.

Mannen hebben gemiddeld ruim 40 euro aan contant geld in hun portemonnee. Zo blijkt uit onderzoek uitgevoerd door Multiscope, in opdracht van YourCash. Dat is tien euro meer..

Hansaprint, een innovatieve en toonaangevende Scandinavische drukkerij die deel uitmaakt van de TS Group, heeft als eerste bedrijf ter wereld de nieuwe Ricoh Pro VC60000..
Logo Ricoh Nederland B.V.

Veenendaal, 24 september 2014 – Per 1 oktober 2014 gaat Marco Witteveen (54) aan de slag als Managing Director voor Cegeka Nederland. In die rol zal hij samen met het..
Logo Cegeka

Infor CloudSuite Financials zorgt voor fundamentele verandering in financieel cloud-management
Barneveld, 24 september 2014 – Infor, een leverancier van bedrijfssoftware, komt met Infor CloudSuite Financials, een geheel nieuwe applicatie voor financieel management..
Logo Infor

Dublin, 24 september 2014 – Digital Realty Trust, Inc. (NYSE: DLR), een toonaangevende wereldwijde leverancier van datacenter- en colocatieoplossingen, opent een nieuwe..
Logo Digital Realty

Akamai-veteraan en salesexpert Tilford gaat de volgende groeifase van het bedrijf in Europa, het Midden-Oosten en Afrika leiden
Amsterdam, 24 september 2014 - Akamai heeft Doug Tilford benoemd tot senior vice president en general manager EMEA. Tilford zal vanuit Londen leiding geven aan Akamai’s..
Logo Akamai

Amsterdam, 24 september 2014 - Interne en externe dreigingen voor bedrijven en hun systemen nemen toe in aantal, intensiteit en impact. Easynet lanceert een nieuwe,..
Logo Easynet

Utrecht, 24 september 2014 – Huisman, wereldwijd actief in het ontwerpen en produceren van zware constructie-installaties voor onshore- en offshorebedrijven, kiest..
Logo PROACT

Amsterdam, 24 september 2014 – De Sport1 Go-app is vanaf vandaag beschikbaar voor UPC klanten met een Sport1 Go abonnement. Met Sport1 Go kunnen de klanten onbeperkt en..
Logo UPC Nederland
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo QuandaGo
Logo iQibt B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Solmate
Logo Distology Nederland B.V.
Logo TRADUS
Logo Coastr
Logo ID Control
Logo QuandaGo
Logo PlanMen
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo OutSystems
Logo Qualys
Logo myBrand
Logo Arlington Research
Logo Unit4
Logo IFS
Logo CRM Partners
Logo Zyxel
Logo Conclusion
Logo Intel
Logo Solipsis b.v.
Logo SAP Concur
Logo Conclusion Zuyd
Logo NTT Ltd.
Logo Interxion
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88827 persberichten
- 5742 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8399 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl