Uniek in Nederlandwww.kiessuikervrij.nl is de eerste webwinkel in Nederland die zich volledig richt op de verkoop van suikervrij snoep. Gezien het groeiende aantal..
Logo Kiessuikervrij.nl

Capelle aan den IJssel, 16 september 2008 - Brain Service heeft een overeenkomst gesloten met de Reinier de Graaf Groep voor detachering van gespecialiseerde..
Logo Brain Service BV

Positie onderneming in de markt van network security appliance blijft sterk
Het onderzoeksbureau IDC heeft Fortinet wederom aangewezen als de wereldmarktleider in Unified Threat Management (UTM). Fortinet leidt de markt vóór Check Point, Cisco,..
Logo Fortinet

Amsterdam, 24 september 2008 – Begin oktober 2008 maakt Spryng de sprong naar België. Spryng is in Nederland bekend geworden als een zeer betrouwbare leverancier van..
Logo Spryng

Financiële instellingen nemen risicobeleid onder loep
Huizen, 24 september 2008 – Zeventig procent van executives in de financiële dienstverlening vindt dat de verliezen die zijn gemaakt in de kredietcrisis voornamelijk te..
Logo SAS Nederland

Succesvolle veiling voor de Giving Back Foundation
Utrecht, 24 september 2008 – De nieuwste notebooks, mobieltjes, software en nog veel meer moois werd op maandag 8 september tijdens een spetterende veiling onder de hamer..
Logo ChainConnection

22 SEPTEMBER 2008 - Schouw Informatisering gaat zijn productenportfolio voor de voedingsmiddelenbranche versterken met Abecon On-the-Road als mobiele oplossing voor..
Logo Abecon

Utrecht, 24 september 2008 – Het Spinoza Lyceum(1) uit Amsterdam en Stichting Fluenta uit Utrecht, kondigen aan dat ze Google Apps™ Education Edition gaan inzetten..
Logo g-company

VTU Telecom is een van de geselecteerde dealers van Telecombinatie die door T-Mobile is gekozen om de Apple iPhone 3G te gaan verkopen in de winkel vanaf oktober
De iPhone wordt geleverd met een T-Mobile i-abonnement en is leverbaar in een 8 en 16GB. De abonnementen zijn vanaf €29.95 voor 150 minuten + 150 sms en onberperkt..
Logo VTU Telecom

Laren, 24 september 2008 – Kadenza, specialist op het gebied van Enterprise Intelligence, heeft Bob Kluft aangesteld als accountmanager. In deze functie is hij..
Logo Kadenza

Oplossing brengt streven naar serverloze remote sites stapje dichterbij
Rotterdam, 24 september 2008 – Riverbed® Technology, specialist in performanceoplossingen voor Wide-area Data Services (WDS), kondigt een OEM-overeenkomst aan om..
Logo Riverbed

Hoogeveen, 24 september 2008 - De Vries Transport Group, een van de grootste internationaal georiënteerde logistieke dienstverleners van Noord-Nederland, heeft op 11..
Logo Centric

Carbonite 3.6 maakt versiebeheer, migratie, tijdvensters en private key mogelijk
Venlo, 24 september 2008 – Carbonite, aanbieder van hoogwaardige online back-up, introduceert een nieuwe versie van haar back-up diensten. Met versie 3.6 biedt de nieuwe..
Logo Carbonite

LEUSDEN, 24 september 2008 - Bijna elk IT-bedrijf staat te springen om gespeciali-seerde medewerkers. Door zich in een tamelijk overspannen arbeidsmarkt te onder-scheiden..
Logo CSN Groep

CRM/BI-leverancier betrekt nieuw pand in Barendrecht
Barendrecht, 24 september 2008 – CBS Solutions, leverancier van customer relationship management (CRM)- en business intelligence (BI)-oplossingen, is per 1 september 2008..

Utrecht, 24 september 2008 – Netwerkspecialist AXIANS signaleert een toenemende interesse in zijn beheertool voor ICT-infrastructuren: AXIANS Management System (AMS)...
Logo Axians

Delft, 24 september 2008 – Exact Software gaat verhuizen naar een nieuw hoofdkantoor op het Technopolis Innovation Park, gelegen naast de Technische Universiteit van..
Logo Exact Software Nederland B.V.

De Meern/San Francisco, 24 september 2008 – Oracle introduceert een toepassing specifiek ontwikkeld voor de verzekeringsbranche: Oracle Insurance. Hiermee beschikken..
Logo Oracle

Juniper Unified Access Control biedt hoogste score van huidige aanbod NAC-leveranciers
Schiphol-Rijk, 24 september 2008 – Juniper Networks, Inc. (Nasdaq: JNPR) is door Forrester geplaatst als Leader in het rapport van september 2008: ‘Forrester Wave:..
Logo Juniper Networks

Gratis onderling communiceren voor klanten van TIE
Het aan de Amsterdamse beurs NYSE Euronext genoteerde Master Data Management softwarebedrijf TIE Holding N.V. ("TIE") maakt hierbij bekend dat het een nieuwe dienst..
Logo TIE Kinetix N.V.

Randstad Callflex en Call’m doen een uitgebreid onderzoek onder teamleiders en supervisors in de contactcenterbranche. Het loopbaanonderzoek richt zich op de inhoud van..
Logo Randstad Nederland

- unieke oplossingen voor transport- en servicebedrijven -
ORTEC, een van de grootste aanbieders van geavanceerde softwareoplossingen en consultancydiensten voor planning en optimalisatie, heeft nieuwe releases uitgebracht van..
Logo ORTEC

Utrecht, 24 september 2008 – Dataman International, specialist in storage-, netwerk- en beveiligingsoplossingen, is hardware reseller of the Year 2008 geworden bij Sun..
Logo Dataman

Smart Work Center voorbeeldfunctie voor duurzaam werken in Nederland
Amsterdam, 23 september 2008 – Vandaag wordt het eerste Smart Work Center (SWC) in Nederland geopend in Almere. De opening is een hoogtepunt van de tweede Connected Urban..
Logo Cisco

G1 beschikt over intuïtief touchscreen en QWERTY-toetenbord, plus populaire Google-producten en nieuwe toepassingen
Utrecht, 23 september 2008 - T-Mobile introduceert, in samenwerking met Google, 's werelds eerste op het Android-besturingssysteem gebaseerde mobiele telefoon. De..
Logo HTC Netherlands B.V.

"Special Compact Size Edition" voor grootse prestaties
Rotterdam (Nederland), september 2008 - Sitecom presenteert de nieuwe "Special Compact Size Edition" WL-607 Wireless Router 54g die vanwege zijn kleine formaat zelfs in..

Nieuwe oplossing plaveit de weg voor nieuwe authenticatieoplossingen
IJsselstein, 24 september 2008 – Aladdin Knowledge Systems (Nasdaq: ALDN), specialist in beveiliging, authenticatie, DRM en contentbescherming, heeft versie 5.0 van zijn..
Logo Aladdin Knowledge Systems

Culemborg, 24 september – Proby Unified Communications heeft een nieuwe videoconferencing-oplossing op de markt gebracht. Deze oplossing is volledig gebaseerd op..

zeven nieuwe exposanten completeren uitverkochte vakbeurs
Leiden/Wageningen, 24 september 2008 – Het aantal exposanten dat op PRESS zone’08 acte de presence geeft staat inmiddels op twintig en is daarmee uitverkocht. De beurs..

Sliedrecht, 24 september 2008 – Beveiligingsspecialist NOD32 Nederland introduceert een nieuwe versie van ESET NOD32 voor Linux. De Gateway-, File- en Mail-toepassingen..
Logo SpicyLemon