Den Haag/Eindhoven, 24 juli 2017 – Telecom- en ICT-dienstverlener KPN en TU Eindhoven gaan samenwerken aan de ontwikkeling van hoogwaardige technologie voor de..
Logo KPN

Geremasterde en ‘chapterized’ MP3-luisterboeken eindelijk als download verkrijgbaar via Luisterrijk en partnerwebwinkels
Haarlem, juli 2017 – De Nederlandse luisterboekenwebwinkel en distributeur Luisterrijk heeft de samenwerking bekendgemaakt met Pottermore, het digitale uitgeef-,..
Logo Luisterrijk

Utrecht, 24 juli 2017 - Nieuw onderzoek van PA Consulting Group, het internationale advies-, technologie- en innovatiebedrijf, bekijkt de impact van..
Logo PA Consulting

Breed portfolio van gecombineerde oplossingen stimuleert veilige transitie naar de cloud; Citrix Workspace Service beschikbaar voor Google Cloud
Amsterdam, 24 juli 2017 –Moderne ondernemingen zijn in staat zich snel aan te passen aan een internationale economie en arbeidsmarkt. Succes wordt steeds vaker..
Logo Citrix

Verbeterde dienstverlening door flexibel beheer van digitale documenten
Eindhoven, 24 juli 2017 – Syntrus Achmea Real Estate & Finance kiest voor het document management systeem (DMS) van Hyarchis, specialist in content- en online..
Logo Hyarchis

Amsterdam, 24 juli 2017 – FITSHE, producent van 100 procent natuurlijke proteïne shakes en bars voor de fitte vrouw, bereikt een nieuwe mijlpaal. De..
Logo Fortino Capital

Nederlanders verkiezen traditionele communicatiekanalen bij online service
Amsterdam, 24 juli 2017 – Een goede online service betekent voor de consument een goede informatievoorziening. 87 procent van de consumenten geeft, in het onderzoek..
Logo QNH

Het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) gunt de rijksbrede aanbesteding voor servicenummers (IWR2017 Inbound) voor de centrale overheid aan..
Logo Ziggo

Venlo, 24 juli 2017 – Facilitair leverancier Office Depot lanceert de TCO-scan, een analysetool waarmee de leverancier het complete inkoopproces binnen een..
Logo Office Depot

Nieuwe dienst helpt CISO’s met nemen van juiste maatregelen, zodat ze proactief kunnen reageren op gerichte cyberaanvallen
Utrecht, 24 juli 2017 - Fortinet® (NASDAQ: FTNT), wereldwijd leider in krachtig presterende oplossingen voor cyberbeveiliging, introduceert een nieuwe dienst die..
Logo Fortinet

Bedrijfstankpas bovendien misbruikt voor tanken met de privéauto
Utrecht, 24 juli 2017 – Chauffeurs die voor hun werk in een bedrijfsbus rijden, gebruiken die niet altijd alleen voor zakelijke doeleinden. Zo wordt de bus weleens..
Logo Fleetmatics Nederland