www.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
INFLUX PR#Herken zakelijke websitebezoekers

2513 volgers @ICTberichten
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.Herken zakelijke websitebezoekers
Persberichten van 24 maart 2021 (211 dagen geleden)  
Deel drie in de serie over de staat van ICT en de digitale samenleving
Amsterdam, 24 maart 2021 – Naar aanleiding van contact tracing applicaties (‘COVID-19 apps’), zoals in Nederland CoronaMelder, ontstaan telkens..
Logo Loth PR Writing

Ondanks dat de wereld door de pandemie sterk is veranderd en er veel tot stilstand is gekomen, gaan de veranderingen op het gebied van softwareontwikkeling onverminderd snel...
Logo Bergler ICT

Wereldleider in customer experience management boort nieuwe talentpools aan door werken van overal mogelijk te maken
Amsterdam, 24 maart 2021 - Hybride werken is de toekomst van werk. Bedrijven die daar vandaag al mee aan de slag gaan, kunnen in een sterkere positie uit de pandemie komen...
Logo Citrix

Fintech-pionier helpt kredietverstrekkers, regionale en kleinere banken de overstap naar digitaal te versnellen met open source cloudplatform
Amsterdam, 24 maart 2021 - Red Hat, Inc., leverancier van open source oplossingen, kondigt aan dat NYMBUS® Red Hat OpenShift inzet als het cloudplatform voor zijn..
Logo Red Hat

Ideale fiscaal-professional doet niet alles volgens het boekje
Amsterdam – Van de Nederlandse ondernemers vindt 39 procent een fiscaal-professional pas betrouwbaar als deze bij een accountant- of belastingadvieskantoor is..
Logo Nextens

Met Spot Wave kunnen organisaties zich concentreren op de ontwikkeling van data-applicaties door te voorzien in een serverless infrastructuur voor het draaien van Apache Spark-applicaties op Kubernetes
Schiphol-Rijk, 24 maart 2021 – NetApp (NASDAQ: NTAP), wereldwijd softwarebedrijf op het gebied van cloud- en datamanagement, introduceert Spot Wave by NetApp en Spot..
Logo NetApp

Samenwerking stelt channelpartners in staat eenvoudig AV over IP op te zetten
Hoofddorp, 24 maart 2021 - Zyxel Networks, toonaangevend leverancier van veilige, AI- en cloud-gedreven zakelijke en thuisnetwerkoplossingen, werkt vanaf heden samen met ..
Logo Zyxel

Ctac geselecteerd als nieuwe projecten- en beheerpartner voor volledige SAP-omgeving van provincie
Den Bosch, 24 maart 2021 – De provincie Noord-Brabant heeft na een Europese aanbesteding Ctac geselecteerd als nieuwe SAP-partner. Ctac neemt de komende jaren samen met..
Logo Ctac N.V.

Toename mede te verklaren door introductie van dedicated leak sites
CrowdStrike, leider in cloudsecurity, ziet een groeiende trend van ransomware-aanvallen gericht op bedrijven waarbij sprake is van data-afpersing. Dat blijkt uit de resultaten..
Logo CrowdStrike

Uniek onderzoek van BCG en Blue Horizon Corporation laat zien dat in 2035 elke tiende portie vlees, eieren, zuivel en zeevruchten die wereldwijd wordt gegeten gemaakt is van een alternatieve bron van eiwitten
Amsterdam, 24 maart 2021 - De markt voor alternatieven voor vlees, eieren, zuivel en zeevruchten groeit naar verwachting tegen 2035 naar een waarde van tenminste 245 miljard..
Logo Blue Horizon

Benelux VMware heeft Erik de Geus benoemd tot Senior Regional Director Benelux. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het management, de business operations en..
Logo VMware Nederland

Santa Clara, Californië - 23 maart 2021 - Micro Focus (LSE: MCRO; NYSE: MFGP) heeft tijdens Micro Focus Universe 2021 de release aangekondigd van OPTIC (Operations..
Logo Micro Focus

NRC maakt kwaliteitsjournalistiek voor steeds meer mensen, op steeds meer manieren. Met artikelen in de krant, op nrc.nl en podcasts. Er is..
Logo NRC Media B.V.

Amsterdam, 24 maart 2021 - Trend Micro, wereldwijd leider in cloud security, heeft vandaag vier partners beloond met een Trend Micro Partner Award. De awards werden uitgereikt..
Logo Trend Micro

Veeam investeert miljoenen euro’s in het EMEA ProPartner Programma voor VAR’s om de ondersteuning voor IT op abonnementsbasis te vergroten en de waardepropositie voor klanten te verbeteren
Utrecht, 24 maart 2021 - Veeam Software, de leider in back-up-oplossingen voor Cloud Data Management, investeert miljoenen euro’s in de verbetering van zijn ProPartner..
Logo Veeam Software

Afbeelding 1: Stroomdiagram van het verloop van een aanval op OAth-appliactie
Risico van cloud-integraties met OAuth Deze add-on-apps gebruiken OAuth-verificatie om beperkte toegang tot clouddiensten te verkrijgen. Met OAuth kunnen accountinformatie of..
Logo Proofpoint

Razer presenteert de resultaten van het boekjaar 2020. Ondanks de onzekerheid op de internationale markten als gevolg van het coronavirus heeft Razer de mijlpaal van 1 miljard..
Logo Razer Europe

38 procent besteedt bij opvoeding te weinig aandacht aan internet(veiligheid)
Mariënheem, 24 maart 2021 – Maar liefst twintig procent van de Nederlandse ouders heeft geen flauw idee wat hun kind allemaal uitspookt online. Dit blijkt uit ..
Logo VPNdiensten.nl

Fortinet investeert $75M in Linksys in het kader van een samenwerkingsverband dat de thuiswerkers van organisaties voorziet van snelle, betrouwbare, veilige en eenvoudig beheerbare connectiviteit
Utrecht, 24 maart 2021 - Linksys, wereldwijd leider in producten voor draadloze netwerken en een dochteronderneming van Foxconn Interconnect Technology (6088.HK)..
Logo Fortinet

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Sam Media
Logo NewChannel
Logo ValidSign
Logo Fullstaq B.V.
Logo Open Line
Logo Techni Team
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Stichting ITdonations
Logo BarTrack
Logo Escrow4all B.V.
Logo Bryte Blue
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Transfer Solutions
Logo NPRM NV
Logo Yenlo
Logo True (Broad Horizon)
Logo Techone B.V.
Logo Kannegieter
Logo Medius
Logo BarTrack
Logo Facilitor
Logo Trueson
Logo iQibt B.V.
Logo E-mergo
Logo Trueson
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo NetApp
Logo Jamf
Logo Eaton
Logo VSL
Logo Ctac N.V.
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Unit4
Logo Workday
Logo Kaspersky
Logo Arrow Electronics
Logo Descartes
Logo Vertiv
Logo Kaspersky
Logo Powerful Business Women’s Club
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92367 persberichten
- 6073 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10925 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
INFLUX PR#Herken zakelijke websitebezoekers