Zelfroosteren medewerkers Noord-Hollandse zorgverlener van start na succesvolle pilot
De Noord-Hollandse zorgorganisatie Omring heeft na een pilotperiode van een halfjaar definitief gekozen voor de zelfroosteroplossing RoosterWeb van Comprise. Omring heeft..
Logo Comprise

Amsterdam, 24 februari 2010
“Door de uitdagingen waarmee organisaties de komende jaren worden geconfronteerd, wordt de inzet van personeel cruciaal”, dat is wat de directeur van Déhora Consultancy..
Logo Déhora

EEN BIJZONDERE ERKENNING DOOR EIGEN ZAKELIJKE RELATIES
Noordwijk, 24 februari 2011 - Trotse eigenaar Henk Nachtegaal van Effect ICT Solutions is genomineerd voor de Sterkste Schakel, de regionale verkiezing voor ondernemingen..
Logo Effect ICT Solutions b.v.

Veenendaal 24 februari 2011, Datad automatisering bv, toonaangevend automatiseerder voor middelgrote organisaties, zet haar reeks van succesvolle kennissessies in 2011..
Logo ITON

Heuschen & Schrouff Oriental Foods Trading, distributeur en marktleider van authentiek Aziatische voedingsmiddelen en producten in Europa, heeft Zetes de opdracht..
Logo Zetes B.V.

Datacenter producten portfolio Minkels breidt zich uit door investeringen in innovatie
Veghel, 24 februari 2011 – Minkels, Europees leverancier van koeling, monitoring- en behuizingoplossingen voor datacenters en computerruimtes, versterkt de organisatie..
Logo Minkels

Venlo, 23 februari 2011
Het jonge Venlose bedrijf Ndigo brengt de zelf ontwikkelde draadloze oplader GETPOWERPAD op de markt. Met deze lancering is Ndigo het eerste Europese bedrijf dat..
Logo Ndigo Business B.V.

KPN Getronics gaat het energieverbruik van het DataCenter in Haarlem aanzienlijk verlagen. Vandaag is de bouw gestart van een groen koelsysteem voor het datacenter. Er..
Logo Getronics

Complete HD-film wordt in minder dan 30 seconden overgezet
Samenvatting Thunderbolt-technologie is een nieuwe, zeer snelle verbindingstechnologie voor de pc, met een snelheid van 10 gigabit per seconde Thunderbolt..
Logo Intel Benelux

Bloggers en zakelijke reizigers aantrekkelijke prooien voor cybercriminelen
Badhoevedorp, 24 februari 2011 – De handel in vertrouwelijke bedrijfsinformatie is een lucratieve zaak voor cybercriminelen. High-techbeurzen zoals CeBIT in Hannover..
Logo G Data Security

Moskou/ Utrecht, 24 februari 2011 – Kaspersky Lab presenteert zijn verwachtingen op het gebied van IT-dreigingen voor de periode 2011-2020. Deze voorspellingen zijn..
Logo Kaspersky Lab

Technologie begeleidt organisaties naar strategische en kosteneffectieve toekomst
‘s-Hertogenbosch, 24 februari 2011 - RES Software introduceert vandaag Dynamic Desktop Studio Lite; een instappakket voor ondernemingen die overgaan naar een volledig..
Logo RES

Cloud gaat niet langer alleen om kostenbesparing, maar vooral om bedrijfsinnovatie die wordt gedreven door intense samenwerking, zogenaamde Extreme Collaboration ..
Logo Software AG Nederland BV

Nieuwegein, 24 februari 2011 – Meeùs, Nederlands grootste tussenpersoon op het gebied van verzekeringen, pensioenen en hypotheken, opent officieel op 25 februari 2011 een..

Wanneer: actie verlengd tot 1 juli 2011 Waar: op klantlocatie of op kantoor Eventive in Amsterdam Voor wie: marketing-, communicatie- en evenementprofessionals die zich..
Logo Eventive | Eventmarketing

Grootschalige personalisatie van websites mogelijk door community-betrokkenheid van medici en patiënten
Utrecht, 24 februari 2011 – Digital Technology International (DTITM), een wereldwijd opererende innovator van software voor digitaal publiceren, heeft DTI Health op de..
Logo InterSystems Nederland

Nobel Cloud Xperience wordt georganiseerd in samenwerking met Mendix, Citrix, HP en Microsoft.
Naarden, 24 februari 2011 – Op woensdag 30 maart 2011 organiseert Nobel, strategische ICT-partner voor de midmarket, de Nobel Cloud Xperience in Spant! te Bussum. Veel..
Logo Nobel

Amsterdam, 24 februari 2011 - Koning & Hartman introduceert een nieuwe vehicle PC met ingebouwde dead–reckoning GPS module. De GPS module met “dead-reckoning”..
Logo Koning & Hartman

Amsterdam, 24 februari 2011 – ZyLAB, vooraanstaand leverancier van e-Discovery en Information Management oplossingen, meldt dat Gonzalo de Cesare is benoemd tot 2010 LTN..
Logo ZyLAB

AutoScout24 ziet toename van 171% in zoekopdrachten via app in laatste half jaar
Vianen, 24 februari 2011 – Via een mobiele applicatie zoeken naar een andere auto is hot. Afgelopen maand werden ruim 2,5 keer zoveel zoekopdrachten via de ‘AutoScout24..
Logo AutoScout24

Zorginstellingen krijgen beste inkoopvoorwaarden op bedden
WAARDENBURG 24 februari 2011– Intrakoop, de organisatie voor kostenbesparing in de zorg, werkt sinds deze maand samen met Stiegelmeyer. De samenwerking is erop gericht om..
Logo Intrakoop

Leiden, 16 februari 2011 – 41 procent van de HR professionals, recruiters en managers raadpleegt voorafgaand aan een sollicitatie het social media profiel van de..
Logo StepStone Solutions B.V.

Telindus-ISIT en Login Consultants ontwikkelen samen end-to-end oplossing
Utrecht, 16 februari 2011 – 44 procent van de bedrijven en overheidsinstellingen heeft plannen om in 2011 aan desktopvirtualisatie te gaan doen. Dat blijkt uit een..
Logo Telindus

Exclusief partnership voor Srcum methodiek in SAP omgevingen
Hilversum, 15 februari 2011 – Xebia, specialist op het gebied van Agile, Java development en enterprise architectuur, en SAP Nederland zijn een exclusief partnership..
Logo Xebia

Betrouwbare klantdata leidt tot hogere ROI
Arnhem, 9 februari 2011 – Human Inference, Europees marktleider op het gebied van datakwaliteitsoplossingen, en Hot ITem, specialist in performance improvement-projecten,..
Logo Quadient Data Nederland B.V.Selecteer een publicatiedatum:
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<februari 2011>
februari 2011
madiwodovrzazomadiwodovrzazo
 12347891011
14151617182122232425
28