FitApp4You, gespecialiseerde app-ontwikkelaar voor fitnessclubs wordt per direct toegevoegd aan het portfolio van branchegenoot en marktleider Gym Apps. Gym Apps is..
Logo Concapps

Unieke samenwerking tussen Microsoft, NetApp en Proact biedt talloze zakelijke voordelen
Utrecht, 23 juli 2015 – Proact, Europa’s grootste datacenter solution provider en cloudspecialist, lanceert in nauwe samenwerking met Microsoft en NetApp een..
Logo PROACT

‘Reflex verzorgt voor ons een goede, betrouwbare applicatie voor het reserveren van een ruimte door coaches. Ze blijven bovendien ontwikkelen, brengen regelmatig..
Logo Reflex Online BV

Amsterdam, 23 juli 2015 – Kentico, leverancier van de gelijknamige totaaloplossing voor CMS, e-commerce en online marketing, gaat samenwerken met Lubbers De Jong om..
Logo Kentico

Amsterdam, 23 juli 2015 – IT-dienstverlener en -kennispartner QNH heeft voor chipfabrikant NXP een nieuwe mobiele domotica-applicatie ontwikkeld. Met deze app..
Logo QNH

Barneveld, 23 juli 2015 – Infor stelt Jeff Laborde aan als Chief Financial Officer. Laborde, die aan CEO Charles Phillips rapporteert, komt bij Infor in een periode..
Logo Infor

Almere, 23 juli 2015 –Voiceworks positioneert zijn eigen communicatieplatform internationaal onder de nieuwe merknaam: Summa. Dit nieuwe bedrijf brengt de bewezen..
Logo Voiceworks B.V.

Om organisaties te helpen bij het vinden en behouden van talent en om de zakelijke flexibiliteit te vergroten, brengt Oracle een aantal belangrijke updates uit voor ..
Logo Oracle

Nieuwe samenwerkingsovereenkomst stelt organisaties in staat om BI-initiatieven op te schalen, adoptie te verbreden en content te delen met de rest van het bedrijf
Amsterdam – 23 juli 2015 – Pyramid Analytics, het nieuwe-generatie business intelligence platform, gaat op het gebied van development en technologische..
Logo Pyramid Analytics

Ricoh heeft de mogelijkheden van de print-to-web toepassing Clickable Paper™ verder uitgebreid, zodat grafimediabedrijven hun diensten nog beter kunnen afstemmen op..
Logo Ricoh Nederland B.V.