www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureau
2470 volgers blijven op de hoogte!
Persberichten van 23 juni 2014 (1912 dagen geleden)  
De Computerwacht heeft de ISO 9001:2008 certificering behaald. Het leveren van kwaliteit en het procesmatig werken is binnen de Computerwacht al jarenlang een begrip en is nu..
Logo De Computerwacht B.V.

Maarssen, 23 juni 2014 In 2012 lanceerde Diffusio Novarum de eerste versie van hun BPM app; de Process Modeller iPad app. De bedenkers hebben zich ten doel gesteld om h..
Logo Diffusio Novarum

‘De Zorg’ moet besparen, dus moet elke zorgorganisatie zelf veranderen. De Trans heeft geleerd hoe.
Moordrecht/Rolde, 23 juni 2014 In de zorgsector staat ‘verandering’ hoog op de agenda. Dat wil zeggen, op de agenda van politici en beleidsmakers. De zorgsector..
Logo Ayton

Delft, 23 juni 2014 Bellacoola Investments uit Roosendaal heeft aangekondigd de leverancier van Content Management Systemen uit Delft, Seneca over te nemen. Seneca is de..
Logo Seneca BV

Volg het Nederlands elftal in perfecte beeld- en geluidskwaliteit
Breda, 23 juni 2014 – Voor degenen die een reisje naar Brazilië te ver vinden gaan, maar het WK wel willen beleven alsof ze er zelf bij zijn biedt Toshiba Consumer..
Logo Toshiba

Adds Innovative Hospitality and Retail Technology Vendor to Expand Oracle into More Industries REDWOOD SHORES, Calif. – June 23, 2014 Oracle today announced that it..
Logo Oracle

Met Planon Accelerator™ 6.0 kunt u werkplekbezetting realtime meten en analyseren
Planon, toonaangevende softwareleverancier, heeft de nieuwste versie van haar IWMS-oplossing, Planon Accelerator™ 6.0, gelanceerd. Naast vele nieuwe functionaliteiten en..
Logo Planon

UNIT4 heeft een vijftienjarig contract getekend met de Zweedse hoofdstad Stockholm. Met deze deal is 14,3 miljoen euro gemoeid. Alle stadsdiensten gaan gebruik maken van de..
Logo UNIT4

Klanten van KFC in Amsterdam (Buikslotermeerplein) en Tilburg kunnen vanaf nu bestellen en betalen via de MyOrder-app en de speciaal voor KFC ontwikkelde..
Logo MyOrder B.V.

Eerste Nederlandse aanbieder van mobiele CRM-oplossingen ontvangt unieke wereldwijde erkenning als Microsoft-partner
CWR Mobility, leider in mobiele CRM-oplossingen, is voor Microsoft Dynamics CRM erkend als Global ISV. Deze strategische samenwerking zorgt ervoor dat gebruikers van..
Logo CWR Mobility BV

NeuroSuite interventioneel röntgensysteem verbetert minimaal invasieve neurologische behandeling Oplossing biedt effectievere beeldondersteuning voor navigeren..
Logo Philips Nederland B.V.

AMSTERDAM – Meer dan de helft van de zorgmanagers verwacht de komende jaren meer taken uit te besteden. Dat zeggen ze in een indicatief onderzoek van Zorgvisie onder..
Logo Philips Nederland B.V.

Verlos de IT-afdeling van operationele taken zodat de expertise van IT ingezet kan worden voor het verbeteren van de operational excellence.
‘s-Hertogenbosch, 23 juni 2014 – IT-afdelingen hebben de kans om hun strategische bijdrage aan de bedrijfsvoerig te vergroten. Slechts 28 procent van de..
Logo RES

Amsterdam, 23 juni 2014 – Adaptive Computing, aanbieder van Moab-software voor het optimaliseren en orkestreren van capaciteit in ’s wereld grootste private en..
Logo Bright Computing BV

Tomorrow’s Workspace & Datacenter
De Meern, 23 juni 2014 – Waar, wanneer en hoe u werkt is een vrije keuze. Tijdens het congres IT-Galaxy, op 1 oktober in Spant! te Bussum, laat PQR zien deze moderne..
Logo PQR B.V.

Laren, 23 juni 2014 – Stibo Systems, marktleider in multidomein Master Data Management (MDM) oplossingen, kondigt aan dat het door het..
Logo Stibo Systems


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Serverius B.V.
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Visma | Raet
Logo Motiv ICT Security
Logo PA Consulting
Logo WorldStream
Logo MarkLogic
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Workday
Logo Qlik
Logo Ultimaker
Logo Klarna
Logo ilionx
Logo Visma | Raet
Logo Red Hat, Inc.
Logo Riverbed
Logo Pegasystems
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.LVTPR.com