www.EVENTIVE.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl

2513 volgers @ICTberichten
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.Herken zakelijke websitebezoekers
Persberichten van 23 april 2014 (7 jaar en 154 dagen geleden)  
Vanaf augustus 2014 kan iedere eigenaar van een BRAVIA 4K Ultra HD-TV videocontent streamen met de steeds populairder wordende HEVC (H.265)-standaard. De nieuwe, compacte..
Logo Sony Nederland

Wereldwijde ICT-dienstverlener breidt activiteiten in VS uit met veertig procent en vergroot concurrentievoordeel om klantbehoeften te ondersteunen
Barneveld, 23 april 2014 – ICT-dienstverlener Dimension Data heeft vanavond aangekondigd het Amerikaanse Nexus voor honderd procent te hebben overgenomen voor een..
Logo Dimension Data

Eindhoven, 23 april 2014 - Softwareontwikkelaar en -leverancier ACA uit Eindhoven gaat fashion wholesalebedrijven de mogelijkheid bieden afnemers met behulp van een online..
Logo ACA

Dinsdag 22 april is bekendgemaakt dat De Telecom Adviseur verder gaat onder de naam Fortado. Er is gekozen voor een nieuwe naam omdat het bedrijf anno 2014 veel meer is dan..
Logo Fortado

“Een verbeterd inzicht in de planning, een helicopterview van alle lopende orders in de supply chain en het magazijnbeheer zijn de speerpunten bij de implementatie van..
Logo Logic Vision BV

Amsterdam, 23 april 2014 – Derijks opent de virtuele deuren van haar nieuwe RightClick webwinkel en automatiseert lokale goederenstroom. Voorraad, pakbonnen,..
Logo WebArchitects BV

Op donderdag 24 april vindt de landelijke Girlsday plaats. Girlsday is een wereldwijd initiatief om de instroom van meiden in IT- en technische studies te stimuleren. In..
Logo VisionsConnected

Capital Expenditure Guidance 2014 verhoogd, nieuwe kredietfaciliteit ondertekend
Amsterdam, 23 april 2014 – De Nederlandse Interxion Holding NV (NYSE: INXN), een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale..
Logo Interxion

Omzet eerste kwartaal $80 miljoen hoger dan ingeschat Verwachte winst per aandeel (GAAP) voor eerste kwartaal behaald Kwartaaldividend toegenomen met 15..
Logo Dell EMC

* Jaar-op-jaar omzetgroei van 14 procent tot een record van $ 1,36 miljard * Jaarlijkse omzetgroei van 18 procent exclusief Pivotal en desinvesteringen in 2013..
Logo VMware Nederland

Leverancier SaaS-transportmanagementsysteem start in Latijns-Amerika met opening kantoor en aanstelling salesdirecteur
Utrecht, 23 april 2014 – Eyefreight, leverancier van een toonaangevend SaaS-transportmanagementsysteem (TMS), breidt uit naar Brazilië. Voor het kantoor in..
Logo Eyefreight BV

Exertis GO Connect, distributeur van communication endpoints, netwerkoplossingen, cloud connecties en professional servic..
Logo Exertis

Prijs en veiligheid belangrijkere kenmerken
Je bent wat je rijdt, zo luidt het gezegde. Toch zal dit in de toekomst steeds minder vaak opgaan. De auto als symbool van sociale status heeft namelijk zijn langste tijd..
Logo AutoScout24

Online uitgeefplatform start tevens met internationale distributie via Amazon
Amsterdam, 23 april 2014 - Blurb, het onafhankelijke online uitgeefplatform, introduceert een nieuwe gratis tool voor het professioneel ontwerpen van boeken, genaamd Blurb..
Logo Blurb

Aantal DDoS-aanvallen in Q4 2013 wereldwijd met 23 procent toegenomen, na een lichte daling in Q3 Nederland binnen EMEA aan kop voor wat betreft het aandeel zeer..
Logo Akamai

Klanten krijgen beschikking over flexibele, geautomatiseerde en zeer beschikbare IT-omgeving, die voorziet in de dynamische zakelijke behoeften van vandaag
Amsterdam, 23 april 2014 - Hitachi Data Systems (HDS), een dochteronderneming van Hitachi, Ltd., heeft vandaag nieuwe technologie aangekondigd waarmee klanten snel kunnen..
Logo Hitachi Data Systems Nederland BV

Cognizant heeft itaas, leverancier van digitale video-oplossingen, overgenomen. De overname stelt Cognizant in staat om in te springen op de groeiende vraag naar meer..
Logo Cognizant

Ede, 23 april 2014 – Specialist in financieel-analytische software Reasult heeft de asset management software voor commerciële vastgoedbeleggers en..
Logo Reasult

Dringende, wereldwijde behoefte aan datacentertransformatie zorgt voor groeiende vraag naar next-generation datacenterproviders
Barneveld, 23 april 2014 – ICT-dienstverlener Dimension Data verwacht de omvang van zijn datacenteractiviteiten te verviervoudigen tot vier miljard dollar in 2018. Op..
Logo Dimension Data

Peter Visser Regional Manager Benelux voor de European Reseller & Supplies Group
Breukelen, 23 april 2014 – Xerox heeft Peter Held (45) benoemd tot Strategic Alliances Manager voor de business unit Large Enterprise Operations in Nederland. In deze..
Logo Xerox

Delft,  23 april 2014 - Draka werkt mee aan het opstellen van de normen en het invoeren van de nieuwe Construction Products Regulation (CPR) voor kabels. De komende tijd..
Logo Draka

Hoofddorp, 23 april 2014 - ZyXEL Communications, leverancier van netwerk- en communicatieoplossingen, heeft Exertis Go Connect aangesteld als distributeur voor de Benelux...
Logo Zyxel

Bunnik, 23 april 2014 – RICOH IMAGING COMPANY, LTD. is met de PENTAX K-3, het vlaggenschip van de PENTAX K-serie digitale spiegelreflexcamera’s, in de prijzen..
Logo Ricoh Imaging Europe S.A.S

Amsterdam, 23 april 2014 --- Op Koningsdag is het weer zover: duizenden mensen laten ballonnen op. Hoe feestelijk ook, steeds meer ballonnen eindigen helaas als zwerfvuil in..
Logo Plastic Soup Foundation

Praktische leidraad inclusief aanbevelingen van ervaren marktleiders voor maximaal rendement uit SharePoint
GOUDA, 23 april 2014 – Hij noemt het ‘het platform voor online samenwerking’ en iedereen weet dat het over SharePoint gaat. Piet Vink, mede-eigenaar van..
Logo ETTU

Bevestiging van de doelstellingen voor dit jaar
Niet geauditeerde gegevens in miljoen € Q1 2013 Q1 2014 ..
Logo Econocom

Video's en foto's overzetten van camera naar desktop voor een eenvoudiger workflow
Amsterdam en Mountain View, Calif., 23 april 2014 – Eye-Fi, de marktleider voor digital camera connectivity, stelt de Windows en Mac desktop transfer voor de Eye-Fi Mobi..
Logo Eyefi

Utrecht, 23 april 2014 – Twintig meisjes van de Aboe Da'oedschool uit Utrecht zullen op 24 april in het kader van Girlsday 2014 een bezoek brengen aan SURFnet. Girlsday..
Logo SURFnet

Amsterdam – 23 april 2014 – OutSystems, aanbieder van het gelijknamige enterprise app ontwikkelplatform, is door SIIA Software genomineerd voor de titel Best Cloud..
Logo OutSystems

Inkooporganisatie Superunie maakt bekend dat SRC-PDM SaaS wordt ingezet voor de ontvangst van productinformatie van de GS1 Data Source datapool, alsmede de controle,..
Logo SRC System Integrators BV

Capelle aan den IJssel, 23 april 2014 – Imtech ICT ontwerpt en implementeert samen met de gemeente Rotterdam een nieuw flexibel en toekomstvast communicatieplatform in..
Logo Royal Imtech N.V.

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Huisabc.nl
Logo Prof-IT4all
Logo Drimpy
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Login Consultants
Logo Elbo Technology
Logo iSOC24
Logo Vabi
Logo Brixxs
Logo SoftApp BV
Logo MatrixMind
Logo Nice to Meat
Logo Fullstaq B.V.
Logo Stichting ITdonations
Logo Orange Cyberdefense
Logo VPNdiensten.nl
Logo PlanMen
Logo Facilitor
Logo VPNdiensten.nl
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo E-mergo
Logo Orange Cyberdefense
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Schneider Electric
Logo PA Consulting
Logo Ivanti
Logo Thinkwise
Logo Kaspersky
Logo Infor
Logo Vertiv
Logo Kaspersky
Logo Lubbers De Jong
Logo Schoevers
Logo Barracuda Networks
Logo Thales
Logo Nextens
Logo Orange Cyberdefense
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92096 persberichten
- 6046 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10780 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl